Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Nisam prodala nista skoro godinu dana

> Ima stvarno mnogo grupa, na prvoj strani ove teme sam napisala neke. > Da dodam jos grupa: Otkacena live prodaja, Sonjine krpice, Plava ruza prodaja, QUENN grupa za prodaju, Betty Boop, Soba za live i slobodnu prodaju… Kakvo je stanje tamo? U ovih par grupa što sam ja isto je pretrpano milion objava nešto ne vidim ni lajkove a komentar je prava retkost, a dosta dosta lepše slike i garderoba 🤷🏻‍♀️😄 Nego mi nisu jasni oni lajvovi što ih drže neke ženice, razumem da prodaju nego mi nije jasno nešto naplaćuju po satu ko sme ko ne sme da gleda pojma nemam😅
2023 04 29
> Danijela234: > Ja imam osećaj da se ovde isključivo Mona torbice dobro prodaju, i da Mona stvari imaju mnogo pregleda. I sama sam prodavala par stvarčica, ali i pratim takve oglase, pa primećujem veliki broj pregleda. Mislim da je to "mamac" za bolju vidljivost profila, da bi bili što aktivniji, garantujem da ne bi odgovorili ni na jednu poruku..
2023 04 29
> Danijela234: > Mene zanima, da li negde postoji informacija koji je broj članova ovog sajta? Uvek me je to zanimalo.. Evo, baš gledam preglede oglasa, ima ih prilično malo. Ne znam da li je do sajta, mene, cene, ptt-a ili generalno svega sve je oko nas poskupelo, svi bi da prodaju a retko ko da kupi ..🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
2023 04 29
> Danijela234: > > Nakiii99: > > > Danijela234: > > > Meni ovde jako slabo. Samo pitanja za razmene, koje ne radim… Ali, zato na fejsbuku, neverovatno bolja prodaja…. 🥰 > > Molim te reci mi koja stranica. Ja sam nekada prodala uglavnom sve istog dana na stranici svog grada. Kasnije su je zatvorili i otvorili novu sa jako losim algoritmom da neki cak ne mogu ni da poklone odecu. > Ima stvarno mnogo grupa, na prvoj strani ove teme sam napisala neke. > Da dodam jos grupa: Otkacena live prodaja, Sonjine krpice, Plava ruza prodaja, QUENN grupa za prodaju, Betty Boop, Soba za live i slobodnu prodaju… Koja od tih grupa ti se pokazala kao najbolja? Jesi sta tamo prodala? Zanima me jos one devojke što poklanjaju u čemu je caka? Razumem da im ne treba pa aj poklone, nego one spremaju pakete kao prave influenserke ako me razumeš😄😅
2023 04 29
Ima baš dosta objava, ali mene ne mrzi da podižem post tačkicama, stvarno sam mnogo stvari prodala u tim grupama, sigurna sam mnogo više nego ovde, a ovde sam sigurno 5 godina, grupe sam otkrila prošle godine i prezadovoljna sam… A žene masovno prodaju u tim lajvovima, i svaka im čast, ja niti imam odeće toliko, tako da je nepotrebno u mom slučaju, a i to su više preprodavci, samim tim imaju mnogo više garderobe i super im je to, i ja ponekad pratim, ima lepe garderobe, kao neki live second hand.. A to sto placaju, to placaju adminima, tih grupa, gde drže lajv, dok ih oni prate u toku lajva, a i uopšte plaćaju što drže u njihovim grupama lajvove, kao to se plaća, pa negde ima sa pratnjom admina, negde bez i tako, ima nekih milion pravila, mada negde se i ne naplaćuju. Nerviraju me iskreno neka pravila u tim grupama, ali kao okej je… Najbolja grupa mi je Prodaja Srbija Zara, Stradivairus.. ima neku fotku sa H&M znakom, tako prepoznajte. U toj grupi nema nekih strogih pravila i mogu se postaviti slike sa neta, bas dobra grupa, nema prevara skoro uopste..
2023 04 29
> Danijela234: > Ima baš dosta objava, ali mene ne mrzi da podižem post tačkicama, stvarno sam mnogo stvari prodala u tim grupama, sigurna sam mnogo više nego ovde, a ovde sam sigurno 5 godina, grupe sam otkrila prošle godine i prezadovoljna sam… > A žene masovno prodaju u tim lajvovima, i svaka im čast, ja niti imam odeće toliko, tako da je nepotrebno u mom slučaju, a i to su više preprodavci, samim tim imaju mnogo više garderobe i super im je to, i ja ponekad pratim, ima lepe garderobe, kao neki live second hand.. A to sto placaju, to placaju adminima, tih grupa, gde drže lajv, dok ih oni prate u toku lajva, a i uopšte plaćaju što drže u njihovim grupama lajvove, kao to se plaća, pa negde ima sa pratnjom admina, negde bez i tako, ima nekih milion pravila, mada negde se i ne naplaćuju. > Nerviraju me iskreno neka pravila u tim grupama, ali kao okej je… > Najbolja grupa mi je Prodaja Srbija Zara, Stradivairus.. ima neku fotku sa H&M znakom, tako prepoznajte. U toj grupi nema nekih strogih pravila i mogu se postaviti slike sa neta, bas dobra grupa, nema prevara skoro uopste.. Aha hvala na odgovoru.😊Još jedno, a sta ti znači podižeš post tačkicama? Jel to kad sam komentarises svoju objavu pošto sam to viđala.. 😃
2023 04 29
Jel ima neka stranica za to na instagramu za nas koji ne koristimo Fejs? Unapred hvala na odgovoru. 🌸
2023 04 29
> magic_mushrooms: > Jel ima neka stranica za to na instagramu za nas koji ne koristimo Fejs? Unapred hvala na odgovoru. 🌸 Imate usluznu prodaju na vise stranica, na instagramu, te cure uzimaju proviziju.
2023 04 30
> katjas_closet: > > Danijela234: > > Ima baš dosta objava, ali mene ne mrzi da podižem post tačkicama, stvarno sam mnogo stvari prodala u tim grupama, sigurna sam mnogo više nego ovde, a ovde sam sigurno 5 godina, grupe sam otkrila prošle godine i prezadovoljna sam… > > A žene masovno prodaju u tim lajvovima, i svaka im čast, ja niti imam odeće toliko, tako da je nepotrebno u mom slučaju, a i to su više preprodavci, samim tim imaju mnogo više garderobe i super im je to, i ja ponekad pratim, ima lepe garderobe, kao neki live second hand.. A to sto placaju, to placaju adminima, tih grupa, gde drže lajv, dok ih oni prate u toku lajva, a i uopšte plaćaju što drže u njihovim grupama lajvove, kao to se plaća, pa negde ima sa pratnjom admina, negde bez i tako, ima nekih milion pravila, mada negde se i ne naplaćuju. > > Nerviraju me iskreno neka pravila u tim grupama, ali kao okej je… > > Najbolja grupa mi je Prodaja Srbija Zara, Stradivairus.. ima neku fotku sa H&M znakom, tako prepoznajte. U toj grupi nema nekih strogih pravila i mogu se postaviti slike sa neta, bas dobra grupa, nema prevara skoro uopste.. > Aha hvala na odgovoru.😊Još jedno, a sta ti znači podižeš post tačkicama? Jel to kad sam komentarises svoju objavu pošto sam to viđala.. 😃 Da, izlazi ponovo na početnu stranicu i ima vsie sansi da osobe vide oglas.. :)
2023 04 30
> Danijela234: > Meni ovde jako slabo. Samo pitanja za razmene, koje ne radim… Ali, zato na fejsbuku, neverovatno bolja prodaja…. 🥰 Od kad sam počela sama sebe da komentarisem ahaha ono da podižem kao što si rekla punoo puno bolje i veće interesovanje 😅 Ne moram odmah da prodam nego makar neko nesto pita lajkuje imaš neku povratnu informaciju nego ovo 😅 Najbolje ona stranica Zara H&M i bershka mislim 👌🏻
2023 05 02
Ljudi, ja nisam koristila sajt za prodaju dosta dugo, pokusavam da postavim oglas ceo dan ali ne uspevam.. moze neko da pomogne?
2023 05 03
> sometimesi: > Ljudi, ja nisam koristila sajt za prodaju dosta dugo, pokusavam da postavim oglas ceo dan ali ne uspevam.. moze neko da pomogne? Ne znam sta da ti kažem, sajt nešto ne funkcioniše, a I ako objavis slaba vidljivost. Ja sam iskreno prešla na fajsbuk, tamo zene znaju šta hoće u tri reči se dogovorimo i gotovo...
2023 05 03
> katjas_closet: > > Danijela234: > > Meni ovde jako slabo. Samo pitanja za razmene, koje ne radim… Ali, zato na fejsbuku, neverovatno bolja prodaja…. 🥰 > Od kad sam počela sama sebe da komentarisem ahaha ono da podižem kao što si rekla punoo puno bolje i veće interesovanje 😅 > Ne moram odmah da prodam nego makar neko nesto pita lajkuje imaš neku povratnu informaciju nego ovo 😅 > Najbolje ona stranica Zara H&M i bershka mislim 👌🏻 Baš mi je drago, srećna prodaja. Da, i ja sam tu najviše prodala, mada da se pohvalim, i ovde sam prodala tri stvarcice skoro😊
2023 05 04
> Danijela234: > Ja imam osećaj da se ovde isključivo Mona torbice dobro prodaju, i da Mona stvari imaju mnogo pregleda. I sama sam prodavala par stvarčica, ali i pratim takve oglase, pa primećujem veliki broj pregleda. Kao i Zara. Sve sto sam prodala je mahom Zara.
2023 05 05
1 2 3