Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Dior Addict- Vaše mišljenje

Uzela sam kod proverenog prodavca parfema (u smislu da sam vec kupovala kod istog i da ima mnogo pozitivnih ocena, bez negativnih) na Kupujemprodajem Dior Addict čiji je batch od prosle godine i razočarana sam intenzitetom. Kakva su Vaša iskustva, da li je totalno uništen reformulacijom? Planiram da ga testiram ponovo u Sephori. Dekant koji imam od ranije je neuporedivo intenzivniji, mada mi ni on nije prejak, ali računam da je stariji. Za ovako nešto smatram da sam bacila novac
2023 05 01
Ja bih se nadovezala samo na vas slucaj jer imam slicnu situaciju gde sam od verovatno istog prodavca sa dosta pozitivnih narucila parfem koji se ne proizvodi od 2005. Na slici originalna boca a poslat mi je dekant Koji ne da ne mirise nego nista, takodje bacen novac Godinama cuvam praznu bocicu i mirisem s vremena na vreme a miris se nije izgubio I tako da iskreno sumnjam u originalnost
2023 05 02
Ovaj prodavac ne prodaje dekante, dekant sam kupila na drugom mestu, ok mi je, ali je ovaj parfem reformulisan više puta i znam da je oslabljen, samo nisam sigurna koliko. Svi stariji parfemi su reformulisani, a ako nadjete stari koji je adekvatno čuvan, moze biti džek pot, u drugom slučaju izvetre. Imam starih parfema koji mirisu odlično, a imam i onih koji nemaju više taj intenzitet. I u parfimerijama često tester ne valja zbog toplote i svetlosti kojima je bočica izložena. U tamnim bočicama zna da ostane ocuvan miris
2023 05 02