Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kada postavljati nove predmete?

Da li imate neke strategije za postavljanje predmeta na sajt? Ne znam da li postoji neka statistika o posećenosti sajta, ili da li imate predstavu u koje doba dana je sajt najposećeniji pa samim tim i nedavno postavljeni predmeti imaju više pregleda?
2023 05 04
Da je takva informacija javna, svima bi nam bila od velike pomoći. Jedina statistika koja može da se prati je na svom profilu i to nakon što platite za tu uslugu :/ Ja objavljujem bukvalno u bilo koje doba dana, nekad u 3 ujutru, nekad u podne... nisam primetila razliku. Najbolje su mi primećeni predmeti koji se ovih dana pretražuju (cargo, aktuelne haljine, košuljice...). To što predmet izađe na početnu stranu na neki minut mi dosad i nije bilo nešto korisno. Otkad sam na sajtu shvatila sam značaj tagova za vidljivost predmeta. U jednom oglasu ima ograničenje od samo 5, međutim istu težinu imaju i ostale ključne reči u oglasu - naslov, materijali, boja, brend. Bitno je da se upotrebe sve varijacije jednog pojma (npr džeparke, džeparice, cargo, kargo pantalone), kao i da se opiše stilski sa što više pojmova (npr elegantna, svečana, za izlaske, maturska haljina). To omogućava da se predmet lakše nađe bez obzira na to ko šta pretraži, jer nemaju svi isti vokabular. Sa druge strane, korišćenje reči "zanimljiva, moderna, lepa, mladalačka (haljina)" ne govori apsolutno ništa o njoj i niko neće tako da pretražuje.
2023 05 04
> darkacademia: > Da je takva informacija javna, svima bi nam bila od velike pomoći. Jedina statistika koja može da se prati je na svom profilu i to nakon što platite za tu uslugu :/ > Ja objavljujem bukvalno u bilo koje doba dana, nekad u 3 ujutru, nekad u podne... nisam primetila razliku. Najbolje su mi primećeni predmeti koji se ovih dana pretražuju (cargo, aktuelne haljine, košuljice...). To što predmet izađe na početnu stranu na neki minut mi dosad i nije bilo nešto korisno. > Otkad sam na sajtu shvatila sam značaj tagova za vidljivost predmeta. U jednom oglasu ima ograničenje od samo 5, međutim istu težinu imaju i ostale ključne reči u oglasu - naslov, materijali, boja, brend. Bitno je da se upotrebe sve varijacije jednog pojma (npr džeparke, džeparice, cargo, kargo pantalone), kao i da se opiše stilski sa što više pojmova (npr elegantna, svečana, za izlaske, maturska haljina). To omogućava da se predmet lakše nađe bez obzira na to ko šta pretraži, jer nemaju svi isti vokabular. Sa druge strane, korišćenje reči "zanimljiva, moderna, lepa, mladalačka (haljina)" ne govori apsolutno ništa o njoj i niko neće tako da pretražuje. Moraću da obratim pažnju na opise onda, obično se fokusiram na tagove I to je to. Baš mi slabo ide prodaja ovih dana, a na kraju sam nakupovala ovde toliko stvari da imam još manje mesta😅
2023 05 05
Nema razlike.Zavisi od predmeta i cene.
2023 05 05
Ujutru i uveče, možda najviše vikendom.. Ali tada i svi drugi objavljuju. ,:) Tako da se jako brzo zagubi u moru drugih… Budete u prvih par strana vrlo kratko. Tako da je bolja taktika kada nije velika navala, duže će biti na prvim stranama… Uglavnom se na sajtu prodaju samo vrlo specifični komadi i to ako se potrefi da je cena povoljna. Ako imate atraktivan komad a cena je previše visoka ili komade koji su od lux brendova (naravno da će cena biti veća) imaćete u trenutku velike preglede i veliki broj omiljenih ali dugo će Vam stajati na profilu i najveća je šansa da se neće uopšte prodati na kraju. Makar je to moje iskustvo - ako se ne proda odmah kad je veliko interesovanje, kasnije ide teže… Stvari se jednostavno izgube na sajtu nakon nekog vremena, kako se mogu obnoviti tek nakon godinu dana, ostaju neprodati.
2023 05 05
> MissDiva: > Stvari se jednostavno izgube na sajtu nakon nekog vremena, kako se mogu obnoviti tek nakon godinu dana, ostaju neprodati. Ja imam talenat da iskopam predmete postavljene tipa 2019, jedini problem je što se te članice nisu ni logovale od tad 😅
2023 05 05
Evo ja postavim svaki dan bar po 3 stvari, ali zaista nema apsolutno nikakvog pravila 😊😊
2023 05 06
Da li opet nešto nije u redu sa sajtom? Ne mogu da postavim oglas.
2023 05 08
> MAJAMAKI9821: > Da li opet nešto nije u redu sa sajtom? Ne mogu da postavim oglas. Ne mogu ni ja, verovatno neki bag..
2023 05 08