Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sajt je obrisao moje oglase

Pozdrav svima, Juče sam okačila oko 4 oglasa za kozmetiku i parfeme koji su jutros obrisani. Na profilu sam imala 17 oglasa za prodaju a sada imam 13. Da li neko zna da li se ovde hakuju profili i brišu oglasi?
2023 05 18
Da li su bili postavljeni po pravilima? Slika batch koda, kod u opisu, rok trajanja itd. Puno kozmetike brišu Admini.
2023 05 18
Isto, obrisani oglasi jer nisu po pravilima, trudila sam se nakon toga da pratim sva pravila i odjednom osvanem sa jednom negativnom ocenom od strane admina gde kaze po pravilu da sam postavljala DUPLE predmete........ne mogu da verujem, inece da mi je skinu, mislila sam da imam pravo da obnovim predmet ove godine ako je postavljen prosle, pa gle, i to je zabranjeno. Sajt nije radio godinama, slike nisu mogle ni da se uploaduju kako treba a oni meni negativnu.
2023 05 18
Da, na žalost najgluplje pravilo da se oglasi ne mogu obnoviti a prodati predmeti stoje mesecima i nikom ništa.
2023 05 18
> Lepestvarisale2: > Isto, obrisani oglasi jer nisu po pravilima, trudila sam se nakon toga da pratim sva pravila i odjednom osvanem sa jednom negativnom ocenom od strane admina gde kaze po pravilu da sam postavljala DUPLE predmete........ne mogu da verujem, inece da mi je skinu, mislila sam da imam pravo da obnovim predmet ove godine ako je postavljen prosle, pa gle, i to je zabranjeno. Sajt nije radio godinama, slike nisu mogle ni da se uploaduju kako treba a oni meni negativnu. Dupli oglas Vam i dalje stoje na profilu, teško da će obrisati negativne ako ne ispravite greške.
2023 05 18
Imam isti problem, juce sam postavila 3 oglasa i jutros ih nema... Jel moze neko da mi kaze zasto? Nova sam, ali to mi se nije desavalo do sada... Hvala.
2023 05 18
> Krpicekrpice035: > Imam isti problem, juce sam postavila 3 oglasa i jutros ih nema... > Jel moze neko da mi kaze zasto? > Nova sam, ali to mi se nije desavalo do sada... > Hvala. Oglasi Vam nisu po pravilima sajta.. Imate cenu u eurima a stoji 150 rsd, cudo Vam to nisu obrisali.. Kao i cene za dve torbice 10 i 8 a zapravo su 10.000 i 8.000 koliko znam to je suprotno pravilima sajta, pa eto mozete izmeniti sada ako niste znali..
2023 05 18
Pokusacu ponovo da ih postavim. Hvala Vam puno na odgovoru i savetu. Divni ste! 🤗
2023 05 18
Nova sam, imam isti problem. Poslala sam im mejl, ali mi nisu odgovorili skoro dva dana. Pre nego što sam okačila išta, čitala sam uslove 2x. Koliko se meni čini, sve sam ispoštovala. Obrisali su mi 10 predmeta. Ponovo sam okačila sa drugačijim fotkama i još detaljnijim opisom i opet su obrisali. Nisam utvrdila pravilo, brišu mi i kozmetiku i odeću. Kod nekih drugih članica sam videla svakakve neregularne oglase, i oglasi stoje...
2023 05 18