Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Problematična saradnja-prevarant

Devojke kako bi ste vi resile situaciju gde sam kupila sandale za 5000din od clanice i prilikom prve nosnje se raspale. Clanica je samo odgovorila da je poslala sandale u citavom stanju. Ali ja njih nisam kupila da ih koristim kao ukras nego nosim. Ona ne zeli nikakav vid komunikacije za resavanje problema, obucar kaze da nema pomoci. Ostavim negativan utisak i ona meni bez blama ostavi negativan. Kako biste vi reagovale? 😓
pre 8 dana, 09:27
Iskreno ako ih je ona poslala u ok stanju mislim da nije kriva, jer mi je nemoguce da je mogla tako nesto predposraviti.
pre 8 dana, 09:33
Ali njen je predmet, ocigledno je da je stajalo godinama i da je zbog stajanja predmet propao cim se obuo, ali to nije bilo naglaseno plus cena je velika da nekome prodate takav predmet. Ja sad nemam ni sandale ni pare da kupim nove, sta mi savetujete?
pre 8 dana, 09:43
Bar deo para da je vratila, a naravno ja bih njoj vratila sandale, da je rekla izvini nisam znala da ce se to desiti, nego mi jos ostavlja negativan utisak. da je to do 2000din pa progutala bih knedlu, ali za 5000 din stvarno sam potresena..
pre 8 dana, 09:51
> MilicaLoncarev: > Bar deo para da je vratila, a naravno ja bih njoj vratila sandale, da je rekla izvini nisam znala da ce se to desiti, nego mi jos ostavlja negativan utisak. da je to do 2000din pa progutala bih knedlu, ali za 5000 din stvarno sam potresena.. Nema veze koliko predmet stoji..i do osobe je koja ih nosi i kako ih nosi..ja lično ne bi vratila novac..ako su sandale bile ok i nisu se raspadale na dodir i bile onako kao stare i ofucane.. već od nošenja to nije problem članice :)
pre 8 dana, 10:21
dobro a da je vama neko prodao takav predmet, kako biste onda gledali? da ste kupili nesto za 5000 din i cim ste to probali odlepile se cele, nije do nosnje nego su se sandale skroz odlepile, cak obucar moze to da potvrdi, jer kako mi je rekao to je zbog stajanja i obuca stajanjem propada, sto opet kazem nije bilo naglaseno
pre 8 dana, 10:29
drugo bi bilo da sam ih obula vise puta, ali za 5000din obula ih jedno vece i kad sam dosla kuci, pritom da naglasim isla sam kolima do tog kafica i vratio me decko kolima, videla ovo na fotografiji ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f97439e71a9751ff38c50859479f4012.jpg)
pre 8 dana, 10:33
Prodavac tu ništa nije kriv, predmet Vam je stigao čitav i odgovarao je opisu, šta se posle desilo to je već Vaš problem, a ne problem članice. Ja Vam ne bih vratila novac. Razumem da Vam je žao novca, jer nije mali iznos u pitanju ali ne možete kriviti prodavca za to što se dogodilo.
pre 8 dana, 10:40
Pa onda sam ja kriva sto verujem ljudima i sto mislim da prodaju kvalitetne stvari u skladu sa cenom. Ne bih nikoga krivila da je to 1000din koliko para toliko muzike...ali ovako To je isto kao kad biste kupili mixer na izgled lep, ukljucite on 10s radi i stane, pokvari se, ja iskreno ne znam ni jednu osobu koja ne bi otisla da to reklamira
pre 8 dana, 10:48
Razumem potpuno clanicu kupite nesto i onda se raspadne za dan svaka bi bila razocarana i besna,da obuca od stajanja propada zato ja obucu ne kupujem ovde jer nikada ne znate koliko je sta staro itd.Sa druge strane clanica koja vam je prodala nije kriva ona je poslala u stanju kao sto ste i narucili,e sada sto se to raspalo kasnije to je drugo.Zato ja ne kupujem obucu ovde,pogotovo za neki veci iznos.
pre 8 dana, 11:30
> Zlata-14: > Razumem potpuno clanicu kupite nesto i onda se raspadne za dan svaka bi bila razocarana i besna,da obuca od stajanja propada zato ja obucu ne kupujem ovde jer nikada ne znate koliko je sta staro itd.Sa druge strane clanica koja vam je prodala nije kriva ona je poslala u stanju kao sto ste i narucili,e sada sto se to raspalo kasnije to je drugo.Zato ja ne kupujem obucu ovde,pogotovo za neki veci iznos. Naucena lekcija, hvala Vam ...
pre 8 dana, 11:42
> MilicaLoncarev: > > Zlata-14: > > Razumem potpuno clanicu kupite nesto i onda se raspadne za dan svaka bi bila razocarana i besna,da obuca od stajanja propada zato ja obucu ne kupujem ovde jer nikada ne znate koliko je sta staro itd.Sa druge strane clanica koja vam je prodala nije kriva ona je poslala u stanju kao sto ste i narucili,e sada sto se to raspalo kasnije to je drugo.Zato ja ne kupujem obucu ovde,pogotovo za neki veci iznos. > Naucena lekcija, hvala Vam ... Pa sta drugo da kazem,nema na cemu....
pre 8 dana, 12:57
> TulipOHare: > Nema veze koliko predmet stoji.. I te kako ima veze koliko predmet stoji. Znam iz iskustva, ne pišem napamet.
pre 8 dana, 13:03
> MilicaLoncarev: > dobro a da je vama neko prodao takav predmet, kako biste onda gledali? da ste kupili nesto za 5000 din i cim ste to probali odlepile se cele, nije do nosnje nego su se sandale skroz odlepile, cak obucar moze to da potvrdi, jer kako mi je rekao to je zbog stajanja i obuca stajanjem propada, sto opet kazem nije bilo naglaseno Retko kupujem obuću ovde :) Ja lično gledam da prodajem samo kvalitetne stvari ali desilo mi se često da sam kupila nesto takvo ovde...pojeo vuk magarca i sta sam mogla..nista na zalost...
pre 8 dana, 13:20
Hvala svima, osecala sam se nemocno pa sam pokrenula temu jer dobih i negativnu ocenu, jer sam trazila bilo sta cak i izvinjenje bi pomoglo, jer je to njena drugarica poslala koliko sam razumela, ali ona nije htela ni da cuje ni za dogovor ni 500din da mi plati obucara. koji je posle rekao da nema pomoci, ali pre toga nista nije htela i onda sam morala da joj ostavim negativnu ocenu i cim sam ostavila, ona je ostavila i meni.
pre 8 dana, 13:30
1 2 Sledeći