Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako promovisati novi profil?

potpuno sam nova u ovome, kako pokrenuti novi profil? Hvala na pomoci. I izvolite na moj profil. 10% na prvi artikal :)
pre 8 dana, 13:51
Kako biste stekli utiske, prvo morate nesto kupiti A sto se reklame tice neke stvarcice u trendu, koje se sad nose. Zatim dosta objava i reklamiranja na forumu
pre 8 dana, 16:45
Ako imate nesto od stvarcica koje biste poklonili, mozete to uciniti… Tako cete steci neki pozitivan utisak… Osim toga, smatram da je davanje popusta na odredjene artikle takodje korisno, pogotovo ako ste novi i cilj vam je da privucete kupce, kao sto je kod Vas slucaj… Srecno 🍀😄💫
pre 7 dana, 06:11
Stvari su Vam skupljeg ranga (znaci ne 200,300 din) i članicama je onda teže da se "kockaju" s malo većom sumom novca ako ste novi član, a nije lično preuzimanje. Moja preporuka je nešto da kupite ili poklonite prvo, za tih prvih 5-15 ocena. (Iako smo svi ovde zaključili da ocene nisu garancija da dobijate ono što poručite-desi se češće no što bi smelo da neke članice s puno ocene ispadnu nekorektne)
pre 6 dana, 07:57
Slažem se sa prethodnim komentarima, kupovina je takođe jedan način da steknete utiske. Predložila bih Vam da ubacite i neke "normalne" stvari ukoliko imate viška u ormaru. Trenutno koliko vidim imate samo brendove i to nove, sa prilično visokom cenom za ovaj sajt. Probajte ukoliko imate da ubacite neke haljinice, košulje i sl. aktuelne stvari za letnju sezonu po nekim pristupačnim cenama jer zaista sumnjam da će Vam krenuti prodaja sa stvarima koje trenutno imate. Prosto bez većeg broja utisaka većina ne bi kupila od Vas po tim cenama.
pre 6 dana, 10:37
> Her_Fashion: > Slažem se sa prethodnim komentarima, kupovina je takođe jedan način da steknete utiske. > Predložila bih Vam da ubacite i neke "normalne" stvari ukoliko imate viška u ormaru. > Trenutno koliko vidim imate samo brendove i to nove, sa prilično visokom cenom za ovaj sajt. > Probajte ukoliko imate da ubacite neke haljinice, košulje i sl. aktuelne stvari za letnju sezonu po nekim pristupačnim cenama jer zaista sumnjam da će Vam krenuti prodaja sa stvarima koje trenutno imate. > Prosto bez većeg broja utisaka većina ne bi kupila od Vas po tim cenama. Slazem se u potpunosti! :") Odlicna ideja!
pre 4 dana, 07:36