Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jel kupujete ili samo prodajete?

Ja samo kupujem,ali ocigledno nailazim na lose prodavce...Ne znam kakvi ste vi ostali,meni u zadnjih mesec dana 5 zena nije odgovorilo na poruke,a ulogovane su uglavnom,sa dve sam ostvarila neku komunikaciju ali kad potrazim dodatne slike,zbog problema sa sajtom,vise se ne jave :-( Ja sam ocajna sto zene nece da prodaju...
2023 05 30
> MilenaVulic: > Ja samo kupujem,ali ocigledno nailazim na lose prodavce...Ne znam kakvi ste vi ostali,meni u zadnjih mesec dana 5 zena nije odgovorilo na poruke,a ulogovane su uglavnom,sa dve sam ostvarila neku komunikaciju ali kad potrazim dodatne slike,zbog problema sa sajtom,vise se ne jave :-( Ja sam ocajna sto zene nece da prodaju... Meni uglavnom ne odgovore kad pitam za razmenu (Ponekad pitam za razmenu jer imam i previše stvari pa bih radije razmenila nego kupila ako postoji mogućnost, ako članica kaže ne za razmenu skoro uvek i kupim predmet, ali ako ne odgovore uopšte onda ih dalje ne kontaktiram). Za kupovinu su mi uglavnom svi odgovarali (nađe se poneki slučaj da ne odg) Ne znam zašto im je toliki problem da Vam odgovore na pitanja, ja svima merim, slikam šaljem video, po želji, a rekla bih da i većina članica koje pišu na forumima tako funkcioniše.
2023 05 30
Evo,postaviću da svi vide moj poslednji slučaj... a ima ih još puno! ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/563c7b5e4c02303d3ce921851a06c84d.jpg)
2023 06 01
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/00cd40ffd293ccbadde1f806b58d632a.jpg)
2023 06 01
Nakon ovoga,posto mi je hitno bilo,a ne mogu naci takve sandalice sa malom stiklom,zamolim drugaricu,kada je proradio sajt i videla sam lepo slike,da poruci u svoje ime,bas da vidim.hoce li odgovoriti.Odgovorila je...Zatim,rekla da je poslala prekjuce ujutru,a poslate su juce oko 13 h. I sad razmisljam da li da napravim jos kedan profil,bas za ove sto nece da mi odgovore,da probam sa drugog profila...Posto ne mogu da dam negativnu,mogu svoj bes da objavim...Pritom,sandale su veceg kalupa,tako da em sam se nervirala kakvih ljudi ima,em sam pogresila broj...Ne znam zasto prodaju,ako nece da odgovore...
2023 06 01
Kao i većina, "više iz džepa, nego u džep" 😉
2023 06 04
> MilenaVulic: > Nakon ovoga,posto mi je hitno bilo,a ne mogu naci takve sandalice sa malom stiklom,zamolim drugaricu,kada je proradio sajt i videla sam lepo slike,da poruci u svoje ime,bas da vidim.hoce li odgovoriti.Odgovorila je...Zatim,rekla da je poslala prekjuce ujutru,a poslate su juce oko 13 h. I sad razmisljam da li da napravim jos kedan profil,bas za ove sto nece da mi odgovore,da probam sa drugog profila...Posto ne mogu da dam negativnu,mogu svoj bes da objavim...Pritom,sandale su veceg kalupa,tako da em sam se nervirala kakvih ljudi ima,em sam pogresila broj...Ne znam zasto prodaju,ako nece da odgovore... Bez nerviranja, to se i meni dešavalo 😉 Baci pogled na profil, i začas se dogovorimo oko prodaje 🤗
2023 06 04
1 2