Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li neko reaguje prilikom prevare?

Imam pitanje za sve vas, da li ste imale iskustva sa tim da vas neko prevari ovde na sajtu i da nesto narucite a da vam je poslato skroz drugo, pocepano i staro? Do sad nisam imala nikakvu neprijatnu situaciju ali izgleda da je dosao red i na to. Da li moze neko da mi kaze sta da radim, da li da se zalim adminu, da li ce on da reaguje, posto znam da policija nece, ili jednostavno sta je tu je, nema resenja?
2023 05 31
Moje iskustvo pre 10 dana, na instagramu poručim Jalize kombinezon i neke papuče vrednost oko 11500,00. Posalju mi paket post expresom. Otvorim kutiju jer je prevarantkinja namerno spakovala u kutiju jer su bile papuče i kombinezon. U kutiji prljava spavaćica , rolka prljava , i neka majca. Istog momenta joj posaljem poruku na instagram da sam prevarena , pogledam i vidim da je poslato iz Jagodine sa sve adresom .Ona " glupača " salje glasovnu poruku , da je to kao neki muskarac poslao da se izvinjava. Medjutim ja iz glasovne poruke čujem da je naglasak iz tih krajeva jer mi je otac iz Paraćina, i kazem da cu poslati rodjake sa sve policijom na adresu. . Počinje da me vredja i posle mojih pretnji da cu stvarno doci na adresu S.Mokranjca odlazi u menjačnicu i uplacuje mi ceo iznos. Naravno blokira me. E sad te Jalize haljine , kombinezone , i dosta te garderobe sam videla ovde na sajtu. Verovatno njih vise radi ove prevare , jer mi je poslala neka Nada , a novac mi je ulatila Nataša.
2023 05 31
> Aksjshshsjsjej: > Imam pitanje za sve vas, da li ste imale iskustva sa tim da vas neko prevari ovde na sajtu i da nesto narucite a da vam je poslato skroz drugo, pocepano i staro? Do sad nisam imala nikakvu neprijatnu situaciju ali izgleda da je dosao red i na to. Da li moze neko da mi kaze sta da radim, da li da se zalim adminu, da li ce on da reaguje, posto znam da policija nece, ili jednostavno sta je tu je, nema resenja? Ja sam imala samo jedno takvo iskustvo, stigla mi je torba koju sam poručila ali je imala oštećenja I smrdela je užasno ( U opisu i na slikama perfektno stanje). Možete prijaviti adminima, oni će blokirati taj nalog. Što se tiče policije, svaki iznos preko 5000 se goni krivično, mislim da je možete tužiti i za manje. Mislim da bi Vam najbolje bilo da joj prvo "zapretite" adminima i tužbom/policijom pa Vam možda i vrati novac. Koliko sam čitala po forumima, dosta članica je tako uspelo da dobije novac nazad.
2023 05 31
Ona se ne oglasava uopste, ne odgovara na poruke, iskreno ne verujem ni da su podaci tacni, ne verujem da policija hoce da reaguje na te stvari…
2023 05 31
Što se podataka tiče, ukoliko je plaćeno pouzećem, ona mora da da ličnu kartu na šalteru pošte. Ako ne svakako imate podatke računa na koji ste uplatili. Koji iznos je u pitanju? Svakako ukoliko ne želite da se bavite time, napišite negativnu, prijavite adminima da je blokiraju i ostavite njen nalog ovde u temi da bar ne bi druge prevarila.
2023 05 31
preko instagrama kupujte samo sa stranice ladiez market
2023 05 31
Nazalost ne moze se tu nista. Retki su slucajevi da se neko uplasi na pretnje i sl. Ja uvek kad kupujem nekako odmah shvatim da stavljam rizik na taj novac, tako da odlucim koliko mogu da prezalim u tom trenutku. I to je to
2023 05 31
Ivanaki prodaje falš zara haljine. Skida slike sa zarinog sajta a haljine sintetika sa najgorih pijaca. Strašno, kako devojka zloupotrebljava Zarin sajt.
2023 05 31
Možete se žaliti adminu i dati negativnu ocenu. Verovatno će biti blokirana i to je na žalost sve što se može. Nadam se da nije prevelik iznos.
2023 05 31
Imala sam negativno iskustvo sa korisnicom Šargarepica, broj pozitivnih utisaka nije kriterijum dobre saradnje i kvaliteta proizvoda. Prijavila sam adminu, prodala mi je fejk komplet, "jaaaaakoooo mnogo plaćen", delovalo je da prodaje robu iz 90-ih i poštujući pravila sajta podrazumevalo se da je autentična roba iz paleolita. Kada mi je stigao komplet, naravno kopija, članica drsko odgovori: pa za te pare nisi mogla ni u Zari da kupiš... uz to, njene mere pazuh-pazuh nisu dobro izmerene očigledno ni ne zna šta je to, tako da sam gornji deo morala kod šnajderke da proširujem. Dobila je negativnu od admina zbog prodaja kopija bez jasnog naglašavanja da je replika, ali vidim nastavlja da jaše kaubojski, a ja sam danak neiskustvu i poverenju in Bona Fides platila 15.000 din. Novac nikada nisam povratila, a mogla sam detetu da kupim 15kg mesa.
2023 05 31
I Vi ste joj, nakon svega toga, ostavili pozitivan utisak❓🤔
2023 06 01
> emilyy: > I Vi ste joj, nakon svega toga, ostavili pozitivan utisak❓🤔 To. Ima 4 negativnih i to bi bilo peto. Kad vidim 5 negativnih listam dalje.
2023 06 01
> AppleRed: > > emilyy: > > I Vi ste joj, nakon svega toga, ostavili pozitivan utisak❓🤔 > To. Ima 4 negativnih i to bi bilo peto. Kad vidim 5 negativnih listam dalje. Pozitivan u kom piše otprilike "svaka čast što ste me prevarili", što naravno ništa ne znači jer se izgubi u moru utisaka. Ne znam šta je postignuto time. Kad vidim jedan negativan prelistam utiske da vidim o čemu se radi, a ne 5. Članica koja je mene prevarila je imala jedan negativan (ako ne računamo admine) i njen odgovor je bio nešto tipa "Vi ste sami oštetili predmet, lažete, moji utisci govore o meni" taj neki šablon. Ignorisala sam to i kupila predmet, da bi kad sam se žalila na stanje predmeta dobila sličan odgovor. Od tad gledam i taj jedan negativan pa makar imali i 5000 pozitivnih pored toga.
2023 06 01
> emilyy: > I Vi ste joj, nakon svega toga, ostavili pozitivan utisak❓🤔 Uz cinično obrazlože i čestitku što me je prevezla, u skrinšotive celokupne prepiske. Samo neka jaše... Ne spotiču se ljudi o stenje, već o kamenje, tako da mi je to nauk a njoj svaka čast treba i to imati... BESTIDNOST! Dostojevski je rekao "Lepota će spasiti svet", a Tarkovski otišao još dublje od njega i rekao: "Stid". Stid kao etička kategorija...
2023 06 01
> emilyy: > I Vi ste joj, nakon svega toga, ostavili pozitivan utisak❓🤔 Da, na prvu mi se učinilo da je original, dok sestra nije pogledala rajsferšlus, dugmiće, etikete, potom, kao nova članica nisam znala kako se menja ocena, već sam naknadno napisala upozorenje.
2023 06 01
1 2