Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Jel prodajete

Nešto ovde na sajtu meni nikako ne ide do cega je
2023 06 03
U poslednje vreme je zaista slaba prodaja, prodam možda jednu stvar za nedelju ili dve. Poneko se raspituje, ali to je to, daleko slabije nego krajem prošle i početkom ove godine. Mnogi se žale na rad sajta, pa su odustali i da kače stvari i da kupuju. Takođe sam primetila po komentarima da su i neke vrste prevara učestalije. Ja lično nemam sada toliko vremena da posvetim sajtu, ali svaki dan ulazim ovde i gledam da ispoštujem sve koji se interesuju za nešto kod mene. Demotivišuće je i to što je prodaja slaba, pa onda nemam volje ni da kačim dodatne stvari. 🌸
2023 06 03
Kod mene takodje slabo u odnosu na prethodni period… I ja se pitam do cega je, ok problemi sa sajtom, ali ne bih rekla da je to jedini razlog…
2023 06 03
Skoro celi prošli mesec sam se reklamirala, prodaja mi je išla onako ništa posebno. Uspela sam da prodam samo za šta sam i ovako znala da će se brzo prodati, po broju pregleda prvog dana. Nisam odavno kačila ništa novo. Planiram da izbacim brdo stvari jer sam nedavno bila u većem shoppingu, a imam “novih - starih” koje ne nosim. Nekako mi se uvek nagomilaju te stvari koje ću “nositi onda kada…” pa mi nikad ne zatrebaju. Moram priznati da sam kao kupac prošlog meseca bila izuzetno nezadovoljna. Uglavnom samo nove stvari su ispale ok kupovina, najverovatnije ću samo takve i nastaviti da kupujem… Stizale su mi stvari koje su itekako precenjene, stanje nije bilo za negativnu ali recimo da su preskočile da napišu sve mane i nedostatke. Pri tom nisam kupila ništa što je navedeno kao “vrlo dobro”. Stvari za koje se vidi da nisu jednom obučene, već da su nošene duži period. Mane nisu bile velike priznajem, ali opet očekujem da budu navedene. Pogotovo ako su u pitanju astronomske cene. Mislim da sve to utiče i na prodaju i na kupovinu. Evo ja zaista nisam sigurna da li bih nastavila da kupujem bilo šta označeno kao polovno na sajtu zbog loših iskustava…
2023 06 04
Meni je prodaja krenula zadnjih par meseci, ali i ja sam se posvetila vise sajtu- oko 1h dnevno. Nije to ne znam ti koja prodaja ali sam zadovoljna. Moram se sloziti sa MissDiva i ja sam imala slicne kupovine u zadnje vreme na sajtu. Naravno bilo je i onih dobrih, ali i ja sam bila razocarana sa nekim stvarima koje su mi stigle. Mislim da prvo moras nesto da kupis da bi drugo prodao, meni se to pokazalo istinito u praksi 😊🍀
2023 06 04
> MissDiva: > Skoro celi prošli mesec sam se reklamirala, prodaja mi je išla onako ništa posebno. Uspela sam da prodam samo za šta sam i ovako znala da će se brzo prodati, po broju pregleda prvog dana. > Nisam odavno kačila ništa novo. Planiram da izbacim brdo stvari jer sam nedavno bila u većem shoppingu, a imam “novih - starih” koje ne nosim. Nekako mi se uvek nagomilaju te stvari koje ću “nositi onda kada…” pa mi nikad ne zatrebaju. > Moram priznati da sam kao kupac prošlog meseca bila izuzetno nezadovoljna. Uglavnom samo nove stvari su ispale ok kupovina, najverovatnije ću samo takve i nastaviti da kupujem… > Stizale su mi stvari koje su itekako precenjene, stanje nije bilo za negativnu ali recimo da su preskočile da napišu sve mane i nedostatke. Pri tom nisam kupila ništa što je navedeno kao “vrlo dobro”. Stvari za koje se vidi Ja na primer gledam da u opis predmeta napišem što detaljnije informacije o predmetu, kao i nedostatke, koji su uvek naznačeni, nije mi u interesu da nekoga prevarim, već da se oslobodim viška stvari. Takođe sam primetila da se u poslednje vreme korisnice žale na stanje garderobe članica koje imaju baš dosta utisaka, a nama sa malo utisaka ne daju ni šansu. Kod mene su mahom polovne stvari, obučene tek nekolilo puta, ima i novih. Relativno sam nova, od kraja prošle godine, imam malo utisaka, ali i više saradnji, prosto se desilo da je neko od mene i dvaput kupio nešto, ali jednostavno nije ostavio utisak, a to što se vratio da pazari verovatno nešto znači. Takođe sam negde na forumu pročitala da članice izbegavaju profile koje odeću fotografišu na lutkama jer misle da su preprodavci. Evo ja nisam preprodavac, lutku sam namenski kupila da bih mogla bolje da prikažem garderobu. Naravno, i sajt je zatrpan stvarima, pogotovo onima na kojima piše PRODATO, a još stoje na profilima. Tako da sve to mogu da budu razlozi lošije prodaje. Ostaje nam da se nadamo da će se sajt malo poboljšati i svima bolje krenuti prodaja.
2023 06 04
> Jovana1014: > Meni je prodaja krenula zadnjih par meseci, ali i ja sam se posvetila vise sajtu- oko 1h dnevno. Nije to ne znam ti koja prodaja ali sam zadovoljna. > Moram se sloziti sa MissDiva i ja sam imala slicne kupovine u zadnje vreme na sajtu. Naravno bilo je i onih dobrih, ali i ja sam bila razocarana sa nekim stvarima koje su mi stigle. > Mislim da prvo moras nesto da kupis da bi drugo prodao, meni se to pokazalo istinito u praksi 😊🍀 Ne znam za tu praksu, ja evo kupujem do besvesti pa nikako da krene ta prodaja😂 A za te "borderline loše" kupovine, moram da se složim. Dosta članica stavi u opis "jednom nošeno" a kad stigne predmet I uporedim sa svojim zaista jednom nošenim stvarima nije to to. Nekako uvek idem na poverenje, jer zaista polazim od sebe kad kupujem, i sama imam tonu stvari koje sam bukvalno jednom obukla I to na par sati pa onda pomislim sigurno da I druge devojke imaju slična iskustva i prodaju stvari jer im npr ne trebaju. Po toj logici i samom stanju stvari ja bih trebala sve da prodajem kao "Novo" jer su te "jednom nošene " stvari koje kupim ustvari nošene jednu sezonu.
2023 06 04
Sajt pre 10 godina i ovo sada nema veze jedno sa drugim… Uvek smo kačile stvari koje smo jednom ili dva puta obukle, nikada se nije preprodavala polovna garderoba i ne znam zašto su uopšte dozvolili komercijalnu second hand i šanersku prodaju ovde. Ideja sajta je da devojke između sebe prodaju, razmenjuju i da se garderoba na taj način reciklira. Meni se taj koncept mnogo svideo i svaka čast devojci koja je prva pokrenula sve ovo. Na sajtu su tada bile uglavnom blogerke, devojke koje prate modu iz Beograda i Novog Sada. Moglo se svašta pronaći i sajt nije ličio na second hand radnju- buvljak već na ponudu iz ormara prosečnih devojaka, sve je bilo ultra trendy. Mnogo se lakše pretraživalo jer nije bilo preprodavaca, svaka devojka je mogla popuniti max tri strane na profilu jer toliko realno stvari možete imati za prodaju. Kako objavite predmet, tog momenta Vam stiže ogroman broj poruka. Mnogo se i razmenjivalo jer je tada to vredelo raditi. Nikada se nije dešavalo da mesecima nešto stoji na profilu. O forumu da ne govorim. Nikada se nije smelo komunicirati na način da se neko vređa i bilo je lepih tema za razgovor. Svako ko je bio nekulturan je bio i trajno blokiran. Admin sajta je tada bila Ana “ Psyho-Couture “, blogerka iz Hrvatske. Potpuno druga priča u odnosu na ovo danas, verovatno su hteli da uđu u biznis priču slično sajtu kupujem-prodajem i da bude ogromna ponuda na sajtu, a u stvari su ugušili ono što je bila glavna odlika sajta - druženje.
2023 06 04
Prodaja ide kako kad, nekada super, nekada stane , ali svakako se sve proda pre ili kasnije
2023 06 04
> MissDiva: > Sajt pre 10 godina i ovo sada nema veze jedno sa drugim… > Uvek smo kačile stvari koje smo jednom ili dva puta obukle, nikada se nije preprodavala polovna garderoba i ne znam zašto su uopšte dozvolili komercijalnu second hand i šanersku prodaju ovde. > Ideja sajta je da devojke između sebe prodaju, razmenjuju i da se garderoba na taj način reciklira. Meni se taj koncept mnogo svideo i svaka čast devojci koja je prva pokrenula sve ovo. > Na sajtu su tada bile uglavnom blogerke, devojke koje prate modu iz Beograda i Novog Sada. Moglo se svašta pronaći i sajt nije ličio na second hand radnju- buvljak već na ponudu iz ormara prosečnih devojaka, sve je bilo ultra trendy. Mnogo se lakše pretraživalo jer nije bilo preprodavaca, svaka devojka je mogla popuniti max tri strane na profilu jer toliko realno stvari možete imati za prodaju. > Kako objavite predmet, tog momenta Vam stiže ogroman broj poruka. Mnogo se i razmenjivalo jer je tada to vredelo raditi. Nikada se nije dešavalo da mesecima nešto stoji na profilu. > O forumu da ne govorim. Nikada se nije smelo komunicirati na način da se neko vređa i bilo je lepih tema za razgovor. Svako ko je bio nekulturan je bio i trajno blokiran. > Admin sajta je tada bila Ana “ Psyho-Couture “, blogerka iz Hrvatske. > Potpuno druga priča u odnosu na ovo danas, verovatno su hteli da uđu u biznis priču slično sajtu kupujem-prodajem i da bude ogromna ponuda na sajtu, a u stvari su ugušili ono što je bila glavna odlika sajta - druženje. To zvuci kao bajka naspram ovog danas :')
2023 06 04
Ma da, nikog čak prodaja nije ni interesovala. ,:) Sve smo jurile neke cool komade, limitirane serije. Pola brendova nije tada ni bilo u Srbiji da se kupi. Nađete na nekom blogu komade iz H&M, pa jurite da nema slučajno na krpicama. Pogotovo ako su bile limitirane serije. Cene su bile baaaaš povoljne, nezamislivo naspram ovih danas. Bilo je dosta i dizajnerki koje su prodavale na krpicama svoje komade, sada doslovno imaju svoje radnje, neke su baš uspešne. Jedna kreativna zajednica, devojaka koje vole modu i samo se o tome radilo. Nažalost, to se izgubilo i sajt je postao previše komercijalan za moj ukus. Pretrpava se garderobom kojoj nije ovde mesto, barem ne po onim starim “ standardima”. E da, tada se ne sećam da me je iko ikada pitao za mere ili dodatne slike. ,:)
2023 06 04
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/65a92756a5be42d4b12af35ede4d7b9d.jpg)
2023 06 04
Treba mi neki vremeplov :') A sto se tice mera, slika itd, mislim da sasvim prilici trenutnoj atmosferi na sajtu. Verujem da u toj "zlatnoj eri" sajta nije bilo "Ne radim povrat ni u ludilu" stava i da su clanice imale vise razumevanja generalno.
2023 06 04
Slažem se sa Divom, učlanila sam se na jesen 2012-te. Limundo i Kupindo nisam imala do 2015-2016 jer mi je delovalo mnogo napadno, baš kao buvljak a krpice su nekako imale svoj šarm, kao da se skupilo par stotina devojaka i napravile svoj mali bazar. Žene koje su donosile odeću iz Amerike pa rasprodavale su mi bile omiljene, mnogo dobrih komada i brendova bilo za sitne pare. Bila sam sveže student tad, pa prodam par stvari i molim se da niko neće pre mene kupiti, samo pare da zaradim prvo 😂
2023 06 05
> Her_Fashion: > Treba mi neki vremeplov :') > A sto se tice mera, slika itd, mislim da sasvim prilici trenutnoj atmosferi na sajtu. > Verujem da u toj "zlatnoj eri" sajta nije bilo "Ne radim povrat ni u ludilu" stava i da su clanice imale vise razumevanja generalno. Znam lično barem 20 članica sa sajta, iz tog perioda, pile kafu, družile se… 99% članica se tada bavilo modom ili fotografijom. Bilo je dosta blogerki, dizajnerki i devojaka koje su nešto šile, pravile i prodavale. Kakvo vraćanje, merenje i dodatne fotografije. ,:) Niko se nije žalio na prodaju, uglavnom na kupovinu jer se sve rasproda brzo. Baš dosta je bilo razmenjivanja, a i poklanjanja… Druga ponuda je bila na sajtu, a i drugi tip devojaka.
2023 06 05
1 2 3