Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Jel prodajete

> Anja0404: > Ja sam prodala jednu haljinu 🙂 Inace, nadam se da se vreme uskoro prolepsava, i kalendarski pocinje leto, pa ce se valjda i ostale haljinice prodati ☀️🌷👘👗💃🏻 Isto, krajem aprila i početkom maja je baš išla dobro prodaja (nešto ovde nešto na Limundu) i onda je stalo, deluje mi kao da se članice boje da kupuju letnje stvari zbog ovog nevremena 😂 nadam se da će uskoro da krene točak da se kotrlja ponovo, vidim dosta pregleda i stavljanja u Omiljeno na obe platforme
2023 06 13
Poslednja poruka u inboxu mi je od pre 15 dana. ,:) Doduše samo par stvari sam okačila u poslednje vreme, tako da… Planiram sad da ubacujem, čekam samo da prođe hajka sa kačenjem jer sad svi bukvalno kače zbog onih tehničkih problema… Može i kasnije.. 8-) E da, kupila sam nešto lepo od jedne devojke na sajtu. Ispostavilo se da živimo blizu, pa ću sutra otići da pokupim.
2023 06 13
Prodaja slabo, Ali kao i uvek, Kupovina sjajno 😂😅
2023 06 13
> HauteCouture20: > Prodaja slabo, > Ali kao i uvek, > Kupovina sjajno 😂😅 Ma kad kupim, ko da sam ja prodala… ,:) Radujem se svakako..
2023 06 13
Ovde sam od kraja 2020. godine. Neko vreme nisam bila aktivna, ulazila sam na sajt samo kad mi stigne poruka, tako da je prodaja dosta opala. Retko nailazim na zanimljive predmete, pa slabije kupujem. Pre sam radila i razmene, ali više nemam gde sa stvarima. U suštini, što ste aktivniji, prodaja bolje ide. 🌷
2023 06 15
Meni je inbox bio pun upita i "kupaca" dok sam bila van zemlje. Kad sam se vratila posle mesec dana, svi ti "sigurni" kupci su isparili :')
2023 06 15
Mislim da sam nevidljiva, kada stavim još oglasa nadam se da će krenuti. Imam i za poklon neke stvari koje sam već postavila.
2023 06 15
Situacija u poslednjih godinu dana se dosta promenila. Opao je ili broj ljudi koji koristi sajt ili broj kupaca na sajtu, pa su većinski ostali samo prodavci. Ne bih znala da procenim.
2023 06 15
> Dijana005: > Nešto ovde na sajtu meni nikako ne ide do cega je Mislim da se stalno mora ubacivati novo jer predmeti zapadnu u pretrazi i niko ne vidi, a generalno je slaba prodaja ovde.
2023 06 17
Cini mi se da sam pre dobijala mnogo vise poruka i pitanja. Pregledi su isti, ne verujem da je do sajta, ali ipak se proda po nesto.
2023 07 27
1 2 3