Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Jel prodajete

> SvetlanaRadic: > Slažem se sa Divom, učlanila sam se na jesen 2012-te. Limundo i Kupindo nisam imala do 2015-2016 jer mi je delovalo mnogo napadno, baš kao buvljak a krpice su nekako imale svoj šarm, kao da se skupilo par stotina devojaka i napravile svoj mali bazar. Žene koje su donosile odeću iz Amerike pa rasprodavale su mi bile omiljene, mnogo dobrih komada i brendova bilo za sitne pare. Bila sam sveže student tad, pa prodam par stvari i molim se da niko neće pre mene kupiti, samo pare da zaradim prvo 😂 Daaa, sve što nije moglo da se kupi u Srbiji je bio apsolutni hit! Ne pamtim da su admini tada bilo koga kažnjavali zbog fotografija, telefoni su čak bili stvarno sa lošim kamerama. Važila su samo pravila šta se ne sme prodavati…
2023 06 05
Iskreno može I sad da se naiđe na dobre stvari, ali retko (kad kažem dobre mislim na zanimljive ,retke komade koji ne mogu svuda da se kupe) ali ja baš kopam po sajtu da bi ih našla. Ovde sam tipa od Februara i ni sama ne znam koliko toga sam nakupovala, ali od toliko kupovina samo par me je oduševilo, npr. kupila sam kožnu jaknu iz 80ih koja je, iako ima tragove vremena, apsolutno savršena. Nažalost par stvari na koje sam se nameračila nisam uspela da kupim (ako neko ima Johanna Ortiz x H&M lanenu haljinu nek mi javi😅). Verujem da je pre ponuda bila bolja, ali šta je tu je🤷‍♀️
2023 06 05
I ja bih taj vremeplov, ovo sad većina ganja neku zaradu po cenama kao u buticima, neće da se menja, čak iako ima predmet u omiljenim, prodaja već nula odavno, niti me zanima. Krivo mi je samo što jako malo članica želi razmenu, koja je meni jedna velika zabava i u kojoj ja uživam. :)
2023 06 05
> Majce91: > I ja bih taj vremeplov, ovo sad većina ganja neku zaradu po cenama kao u buticima, neće da se menja, čak iako ima predmet u omiljenim, prodaja već nula odavno, niti me zanima. Krivo mi je samo što jako malo članica želi razmenu, koja je meni jedna velika zabava i u kojoj ja uživam. :) Iskreno ja sam samo jednom radila razmenu i bila sam prezadovoljna. Stalno mi nude razmene i uvek pogledam profil I odgovorim na poruku, ne isključujem mogućnost razmene ali ne želim ni da se menjam za nešto što mi nije potrebno ili mi se eventualno ne dopadne. U više navrata sam i sama pitala za razmenu i uglavnom mi ne odgovore ili nisu zainteresovani, ali verujem da većina njih ni ne pogleda moj profil. (Da napomenem da isključivo pitam za razmene članice koje nisu ništa napisale u opisu vezano za to ili piše da rade razmene)🤷‍♀️
2023 06 05
Da, u pravu si, shvatila sam da većina traži nešto što im baš treba u tom trenutku, pa ja mala verovatnoća da baš to imam, dok ću ja uzeti sa nečijeg profila bilo šta, samo da je moj fazon i da mi se dopada. :) Sama razmena me zabavlja, volim taj osećaj kad otvaram paket, dam nešto što ne nosim, a uzmem nešto novo. :)
2023 06 07
Ja kako sam napravila profil ovde prodala sam Samo jednu torbicu vise Nista 🙂
2023 06 09
> Her_Fashion: > Iskreno može I sad da se naiđe na dobre stvari, ali retko (kad kažem dobre mislim na zanimljive ,retke komade koji ne mogu svuda da se kupe) ali ja baš kopam po sajtu da bi ih našla. I ja to isto radim otkad sam na ovom sajtu 😂 jes' postalo teže ali ima da se nađe i povoljno i lepo, samo neke članice ne stave nikakve tagove i obeležja pa mi najčešće iskoči random oglas u Preporučeno ili Slični artikli 😂 A neretko i šnjuram po Omiljenim predmetima članica za koje primetim da imaju sličan ukus 😂👀
2023 06 09
> Dijana005: > Nešto ovde na sajtu meni nikako ne ide do cega je Probajte da promenite naslove, umesto "kožna helanka", napišite "kožne helanke" jer ta reč ima samo množinu, pluralia tantum. Onda "majica", umesto "majca". Te ključne reči popravite samo. Sve u svemu, jeste zatišje na sajtu... Ne zamerite na ovom pametovanju, želim Vam srećnu prodaju! 🌞🌸
2023 06 10
Problem je sto clanice nece da odgovore na poruku,pa ljudi odustaju.Ja,recimo,samo kupujem i ozbiljno razmisljam da vise ni ne ulazim na sajt jer sam razocarana,u zadnjih dva meseca desetak clanica nije odgovorilo na poruke,a budu ulogovane.Takodje,ne zele da odgovore na dodatna pitanja i otkace me,iako smatram da nije smaranje ako za cipele pitam da li je standardni broj,da mi ne bi merila gaziste ili za dodatnu sliku ukoliko je na profilu okacena samo jedna slika ili za broj racuna da uplatim novac.Ne razumem zasto prodaju bilo sta ako nece da daju dodatne informacije,a nema ih u opisu.Kupila sam cipele koje ne da nisu 38,kako pise,nego odgovaraju osobi koja nosi 40.Eto primera zasto ljudi vise nece da kupuju,barem u mom slucaju.Do sada nisam nikada imala nikakvih problema,odgovarale su devojke i nakon 7 dana,a ovo sad je postalo hronicno.Zao mi je sto zbog takvih ispastaju one ljubazne i normalne clanice,ali eto vam odgovora-jos par ljudi mi se zalilo na istu stvar,tako da verujem da su ljudi razocarani pa ne zele da kupuju...
2023 06 10
> MilenaVulic: > Problem je sto clanice nece da odgovore na poruku,pa ljudi odustaju.Ja,recimo,samo kupujem i ozbiljno razmisljam da vise ni ne ulazim na sajt jer sam razocarana,u zadnjih dva meseca desetak clanica nije odgovorilo na poruke,a budu ulogovane.Takodje,ne zele da odgovore na dodatna pitanja i otkace me,iako smatram da nije smaranje ako za cipele pitam da li je standardni broj,da mi ne bi merila gaziste ili za dodatnu sliku ukoliko je na profilu okacena samo jedna slika ili za broj racuna da uplatim novac.Ne razumem zasto prodaju bilo sta ako nece da daju dodatne informacije,a nema ih u opisu.Kupila sam cipele koje ne da nisu 38,kako pise,nego odgovaraju osobi koja nosi 40.Eto primera zasto ljudi vise nece da kupuju,barem u mom slucaju.Do sada nisam nikada imala nikakvih problema,odgovarale su devojke i nakon 7 dana,a ovo sad je postalo hronicno.Zao mi je sto zbog takvih ispastaju one ljubazne i normalne clanice,ali eto vam odgovora-jos par ljudi mi se zalilo na istu stvar,tako da verujem da su ljudi razocarani pa ne zele da kupuju... Imala sam isti problem. Tražila sam tašnu i bila mi je potrebna tačno veća veličina, određeni model itd. Ne znam na koliko profila sam pisala da nisam uopšte dobila odgovor. Retko sam kome imala da postavim dodatno pitanje, samo sam želela da kupim. Javile su mi se samo dve devojke! Od kojih mi je jedna odgovorila nakon nedelju dana od moje poruke, a druga je devojka od koje sam na kraju kupila. To su jednostavno prodavci koji kače stvari da bi privukli pažnju na druge predmete na svom profilu, a ne planiraju da ih prodaju.. Ukratko, da znate o čemu se radi …
2023 06 11
Isto se i meni dešavalo. Meni to deluje kao da su se predomislile u vezi prodaje, ali i to može da se kaže. Uglavnom sklonim te predmete iz omiljenih i potražim dalje. 🌟
2023 06 11
> magic_mushrooms: > Isto se i meni dešavalo. Meni to deluje kao da su se predomislile u vezi prodaje, ali i to može da se kaže. Uglavnom sklonim te predmete iz omiljenih i potražim dalje. 🌟 Pa ako im predmet i dalje stoji na profilu, teško da su se predomislile. Generalno je sajt jako nepregledan i onda je veliki problem kada tražite nešto specifično npr. za posebne prilike ili u mom slučaju fotkanje. Prvo traje kopanje po sajtu a onda se smorite kada ne dobijete odgovor po par dana. Onda tako čekate svaku članicu posebno… ,:(
2023 06 11
> Pa ako im predmet i dalje stoji na profilu, teško da su se predomislile. > Generalno je sajt jako nepregledan i onda je veliki problem kada tražite nešto specifično npr. za posebne prilike ili u mom slučaju fotkanje. Prvo traje kopanje po sajtu a onda se smorite kada ne dobijete odgovor po par dana. Onda tako čekate svaku članicu posebno… ,:( Možda ih mrzi da sklone, kao i što ih mrzi i da odgovore. Okačile svoj ormar da pokažu svetu kako imaju dobar modni ukus. 😆 Šta tačno tražite, možda da otvorite neku novu temu, pa se članice Vama jave?
2023 06 11
Joooj i to sam radila, ne ponovilo se… ,:) Jednom sam tražila tačno određenu haljinu, lepo opisala kroj, dužinu rukave i na kraju su me bombardovale totalno suprotnim… Na forumu, a posebno pod tražim, vise članice koje imaju potrebu samo da navaljuju na one koji nešto traže. x-) Nema veze šta se traži, poslaće link bilo čega sa svog profila. Ako tražite pantalone, dakle dobićete suknju. Odustala…
2023 06 11
Ja sam prodala jednu haljinu 🙂 Inace, nadam se da se vreme uskoro prolepsava, i kalendarski pocinje leto, pa ce se valjda i ostale haljinice prodati ☀️🌷👘👗💃🏻
2023 06 13