Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Postavka oglasa

> Marija848: > Lijepi pozdrav, ne mogu shvatiti razlog zašto mi se konstantno brišu oglasi, iako u njima nemam slike s interneta? Može li me netko uputiti zašto su mi oglasi obrisani? Ovde ste koristili nedozvoljene tagove: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/10e5ffe7cc0a9b4b592dfe5d41269ccd.jpg)
2023 07 11
Šta se dešava sa sajtom I dalje se ne može postavljati.
2023 07 13
Pozdrav, nova sam na sajtu i već par dana pokusavam da kreiram oglas ali bez uspeha. Jedan predmet je prošao uspešno i to je to. Vidim ovu temu pa sam pomislila da se dešava kod svih ali vidim i da ima oglasa koji su dodati danas, pa ako može mala pomoć da li još neko i dalje ima ovaj problem ili bilo kakve informacije u vezi sa ovim?
2023 07 17
Sta se desava sa tabovima omiljeni predmeti, razgovori? Gde da pronadjem poruku ako je nekom posaljem?
2023 07 18
> MZeljana: > Pozdrav, nova sam na sajtu i već par dana pokusavam da kreiram oglas ali bez uspeha. Jedan predmet je prošao uspešno i to je to. > Vidim ovu temu pa sam pomislila da se dešava kod svih ali vidim i da ima oglasa koji su dodati danas, pa ako može mala pomoć da li još neko i dalje ima ovaj problem ili bilo kakve informacije u vezi sa ovim? Da, u pravu ste. Ja jako tesko postavljam oglas sa kompjutera, sajt je pretezak, vrti se unedogled... sa telefona jos uvek mogu. Strasno je opao kvalitet sajta poslednjih par meseci.
2023 07 21
Vidim da neki objavljuju oglase, ali meni nece da objavi ni sa telefona a ni sa racunara. Jednostavno, i kada kliknem na objavi kao da stisnem u prazno. Da li postoji neka caka kako postavljate i ako da koja? :)
2023 07 22
Meni se često dešava da ne mogu da postavim novi oglas, ni sa telefona ni sa kompa, a ne znam zašto... Čim ne ulazim neko vreme, ne mogu da postavim😔
2023 08 04
Takodje ne mogu da postavim oglas vec duze vreme
2023 08 07
Nekada je ovaj sajt razbijao dok nisu napravljene izmene od tih iznena niti moze da se postavi oglas,sam od sebe se brise,toliko reklama da baguje ceo sajt,mnogoo lose mnogoo...a nekad je ovaj sajt bio broj 1...zato mislim da bi trebalo da malo regulisete stranicu i da bude opet broj 1..hvala
2023 08 15
Ili jos bolje da se napravi aplikacija u fazonu kao sto je kupujem prodajem da instaliramo i bude bez ovih reklama i bagova
2023 08 15
Izgleda da opet ne moze da se postavi
2023 08 15
Pozdrav, Da li neko mozda zna kako da postavim predmet kad velicinu ne izbacuje,konkretno za torbice i sta god da upisem u velicinu na kraju mi ne prihvata i zbog rubrike velicina ne mogu da objavim predmet ? Hvala!
2023 08 31
Da li imate problem sa postavljanjem oglasa i dalje?
2023 09 03
Pozdrav, da li jos neko ima problem sa dodavanjem slika u oglas. Danima pokusavam da postavim oglas ali slike se naprosto ne ucitavaju. Ako sam omasila temu, izvinjavam se.
2023 09 11
> Anita990: > Pozdrav, > Da li neko mozda zna kako da postavim predmet kad velicinu ne izbacuje,konkretno za torbice i sta god da upisem u velicinu na kraju mi ne prihvata i zbog rubrike velicina ne mogu da objavim predmet ? Hvala! Da li si uspela? Imam isti problema i od juče ne mogu da postavim torbu bas zbog te rubrike???
2023 09 14
1 2 ... 4 5 6 7