Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

MalaMasha90 prevara !!!!!@

Članica je prevarant. Uplatila sam joj a uopšte se ne javlja a takođe i ne salje.
2023 06 15
Ostavite link i prijavite adminima ako ste prevareni…
2023 06 15
https://mojekrpice.rs/malamasha90-289035 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6004f2008bc9f45e93d94e25d7f529d6.jpg)
2023 06 17
Ja sam sa njom saradjivala i isto sam cini mi se cekala da mi posalje predmet i to je bila jakna koliko se secam.Ali jakna mi je bila rasivena a nije bilo naglaseno pa je clanica uplatila koliko mi je snajderka trazila da sredi.Ipak na kraju korektno
2023 06 17
Skroz korektno je da vas ne obavesti o tome da je jakna rašivena, to je bar jasna stvar kao dan u ovoj zemlji. Zbog toga što ne dajete negativne ocene drugi prolaze ovako. Nakon toga vam je uplatila, pa je bilo sve okej, divno. Što niste obrazložili kada ste je ocenili da vam je podmetnula oštećenu stvar, a da je tek nakon intervencije rešila situaciju? Onda bi možda neko drugi bio sumnjičav kada bi kupovao od nje. Ne razumem pravila ovog sajta niti razmišljanja pojedinih. Ako te neko zezne, pošalje ti oštećeno - možeš da to baciš nekad kao što sam ja bacila jednu stvar, koju sam platila 100 dinara (drugu stvar sam platila 300 i ta je bila u redu,od iste osobe) a gospoja koja je poslala oštećeno (u pitanju su bile velike alke na lanenoj bluzi) je rekla da je mrzelo da mi objašnjava da su alke sa oštećenjem sve zbog toga što je to cenila 100 dinara i smatrala je da zbog toga ne mora da napomene. Ponudila je da mi vrati 100 dinara, ali ja nisam pristala jer sam htela da joj dam negativnu ocenu prvi put na ovom sajtu, pošto je mrzelo da napiše tri reči. Mnogi su me pljuvali kako sam očajna osoba, zar je toliko strašno platila sam košulju 100 dinara i sada dajem negativnu ocenu, a žena je htela da mi vrati 100 dinara .Pa koja fora, šalješ oštećeno pa onda vraćaš pare? ko je lud tu? Košulju sam bacila i ne treba mi 100 dinara i da se cigančimo. lepo dajte negativne kada vas neko ošteti i iskoristi vaše vreme. Jasno je da nije ovaj sajt sve na svetu, niti se mnogo potresam šta je neko rekao kako sam ja grozna jer nisam htela da prihvatim 100 dinara,a ona žena je fina jer mi je poslala oštećeno i smatrala da ću tako da nosim to sa ofarbanim alkama jer je stavila cenu takvu kakvu jeste,pa ima pravo na to. Pored svega što se u ovoj državi dešava, ovo je najmanji problem zapravo,ali je i ogledalo raspada sistema.
2023 06 19
Raspad sistema jeste i to se slazem.Jaknu nisam platila mnogo da bih se razvlacila po temama.Clanicu ne branim ali sam ja svoj problem resila tako sto sam zahtevala da mi plati usivanje jakne za koju nije rekla da je odsivena.Jakna je inace bila u super stanju i to sto je ona platila popravku meni je resilo problem.Jaknu sam nosila celu zimu i nosicu je i sledecu ako mi ne bude velika.To sto clanica nije opisala predmet je njen minus i greska.Svakako sam se sa njom dopisivala i objasnila sta i kako.Slikala sam joj ostecenja i to je reseno.Vi pokusajte da resite ako moze a ako ne onda se obratite adminima i dajte negativnu.Dala bih i ja negativnu da mi se nije javila i da nije resila problem za koji nije rekla da postoji.Bez obzira koliko je jakna kostala.
2023 06 19