Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako vam ide prodaja ovih dana?

Meni je islo fino dok je obnavljanje oglasa bilo dozvoljeno. Sada onako... kada vidim da je neko stavio u omiljeno ponudim bas nisku cenu i tako prodam.
2023 06 28
Ako se ne ubacuje ništa novo, ne ide, čim se počne dodavati, krene.
2023 06 28
Nikako već mesec dana 🤷‍♀️ Pre toga solidno.. Valjda ce da krene 😊
2023 06 28
Za divno cudo, imala sam 2 prodaje ove nedelje, ali pregledi su mi uzasni... Mislim da su mi i slike dobre, osvetljenje, opisi potpuni Za cene skoro uvek moze dogovor, pa ipak prodaja ne ide kao ranije
2023 06 28
Tragicno :) Sad sam objavila da je danas sve na -50%, videcemo
2023 06 29
Isto ko i kod većine, više iz džepa nego u džep... 🤗
2023 06 30
Meni za sada ide super . Sta znam mozda zato sto mi je dosadilo da vucem stvari po kuci pa sam maksimalno snizila cene
2023 06 30
Proslog meseca samo jedna prodaja, april i maj bio bolji i ovde i na Limundu. Nadam se da ce ovog meseca biti bolje, sad kad krece lepse vreme za letnje krpice :")
2023 07 02
Ovde je stvarno losa prodaja, ja i ne objavljujem toliko cesto kao ranije. Vise prodam na fejsbuku. Ali npr, primetila sam da ovde prodam neke stvarcice koje stoje dugo, i da ih neko zaista vidi, iako sam mislila da posle par meseci padaju u zaborav haha Pregledi su jako slabi, kao da nema tolike posećenosti sajtu Ja sam npr imala jednu kupovinu proslog meseca, a ranije sam dosta kupovala, ne znam do cega je Mozda do rasprodaja u radnjama..
2023 07 02
Zaboravih da napisem, juce sam se npr javila, gotovo sam sigurna, odmah nakon postavljanja oglasa mona torbe, bilo je jutro, jednoj clanici, i nije mi odgovorila, evo do danas, a redovno je aktivna, tako da ne razumem ni to…
2023 07 02
Da ne ureknem, al krenulo, cini mi se. 🤗🤗🤗
2023 07 03
ide poprlično slabije u odnosu do pre dva meseca kada sam imala non stop ponude,više pregleda i sačuvanih sad totalna suprotnos :(
2023 07 03
Ja vec neko vreme skoro pa nemam uopste, vise ja kupujem nego sto se prodaje. Kacila sam nove stvari i nista. Vise trenutno ide na kupujemprodajem i instagramu,cak sam i na fejsu prodala jednu stvar. Ako imate neku foricu javite da malo proradi i meni :")
2023 07 03
meni ide ponovo, ali užasava me koliko mi sajt baguje.. vrlo često i izgubim želju da bilo sta postavim kad vidim koliko se sporo ubacuju slike i objavljuju oglasi
2023 07 04
Ja sam prošli mesec imala 3 prodaje što mi je skroz ok, ali ovaj mesec još uvek ništa. Za par dana kačim još par stvari pa ćemo videti. :")
2023 07 04