Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Blok clanova bi bila idealna opcija da postoji

Kako bi bilo divno da na ovom sajtu uvedu opciju za blok clanova Da se ne mantamo sa clanovima koji se brukaju za 200-300 dinara Rezervisu garderobu a onda pod nebuloznim izgovorima odustaju od saradnje i jos se zahvaljuju na razumevanju 😂😂
2023 07 02
Otvorila sam temu misleći da ću naići na ono što smatram vrednim za sklanjanje od osobe - maltretiranje, agresivnu komunikaciju, nevaspitano ponašanje u bilo kom smislu. A onda naiđem na omalovažavanje nečijih 200-300 dinara, i to ako dobro shvatam u situaciji u kojoj Vi sami pristajete na rezervaciju. Svako sam određuje kako vrednuje svoj novac, i smatram za krajnje neprimereno komentarisati da li je bilo koja suma velika ili mala, moje 'malo' je nekome mnogo i obrnuto. Osoba ili osobe Vam javi/e da odustaje, da obrazloženje i zahvali Vam se na razumevanju; u moru ljudi koji ni 'hvala' ne napišu, meni bi ovo bilo za pohvalu a ne za podsmeh ili plakanje od smeha. Podjednako se 'mantam' i oko nečega što prodajem za 100 dinara i za nešto 50 puta skuplje - sama sam odlučila da ponudim svaki od tih artikala. Na meni je da svakoga ispoštujem podjednako, a ne da rangiram poštovanje po cenovniku. Ne znam, možda sam ja blesava, ali za mene bi brukanje bilo jedino da se smejem ili poželim da se ogradim od nekoga zato što trenutno nije u mogućnosti da izdvoji 300 dinara za nešto što bi ga obradovalo. Život je nepredvidiv i okolnosti nam se svima neprestano menjaju.
2023 07 02
> Chx999: > Otvorila sam temu misleći da ću naići na ono što smatram vrednim za sklanjanje od osobe jem podjednako, a ne da rangiram poštovanje po cenovniku. Ne znam, možda sam ja blesava, ali za mene bi brukanje bilo jedino da se smejem ili poželim da se ogradim od nekoga zato što trenutno nije u mogućnosti da izdvoji 300 dinara za nešto što bi ga obradovalo. Život je nepredvidiv i okolnosti nam se svima neprestano menjaju. Kao neko ko je ovde mnoooogo duze od vas svacega sam se nagledala. To kako ste vi shvatili i sta ste ocekivali u temi pa niste nasli je vas problem To sto sam ja mogla do sada predmet prodati ali sam ga cuvala da me neko manta je opet moja odluka,ali ipak postoji nesto sto se zove obraz ako niste znali,pa ako znate da nekome zarobljavate predmet verovatno se osecate lepo kada ga ispalite? Od necijeg hvala za ovakvo mantanje ja nemam nista Kako doticnoj nije doprlo do mozga da joj mozda 300 dinara treba za nesto drugo pa mene ispalila,tako je mozda i meni tih 300 dinara znacilo i mogla sam prodati,umesto sto se trudim da ispadnem covek prema nekome ko ne zna sta to znaci. I ja milion puta rezervisem predmet i za sve ove godine na sajtu mi na pamet palo nije da odustajem ako sam vec obecala nekome 😉 A zbog vas takvih koje pravdate rezervacije pa odustajanje od istih,takvima jos vise dajete vetar u ledja. A da u te nepredvidive okolnosti zq odustajanje nesto redovno spadaju totalno nebulozni i nepostojeci izgovori 😉 a da mi neko kaze izvini neplanirano ali danas nemam ni hleba da kupim rec ne bih rekla,ali da me neko nebuloznim izgovorima laze da cutim sigurno necu i nesto me bas briga da li je vama to po volji Prijatan dan
2023 07 02
Meni ne smeta odustajanje, cak i ako se ne javi, sama skinem rezervaciju, nikog ne podsecam, i to je to, ne ostavljam ni neutralnu ni nakon razmene podataka, ne vidim svrhu. Smeta mi milion malih pitanja na koje se moze naci odgovor u opisu, trazenje popusta i onda muk kad sve imaju na tacni. Smeta mi redovno klik na 'Ja zelim' od clanica sa stotinama utisaka, dakle, nisu nevicne upotrebi sajta, isto muk, bez odgovora na odgovor. Resenje je jednostavno, ne radite rezervacije, bar ne duze. Ovo su Krpice, uglavnom mi, zenski svet, zaletimo se, vidimo svasta, sutra nas vec zanese nesto drugo...Lep je bar javiti, ali, Boze moj, puno nas je ovde, ima nas svakakvih, neko se ne javi jer je bezobrazan,neko je samo lose vaspitan, ne ume... Ja sam vec navikla, istog trena zaboravim, a nekako sam vec i naucila da osetim je li neko kupac ili nije. Obicno imamo slicne stavove, Elena, ali ovde se ne slazemo.
2023 07 04
> TatCat: > Meni ne smeta odustajanje, cak i ako se ne javi, sama skinem rezervaciju, nikog ne podsecam, i to je to, ne ostavljam ni neutralnu ni nakon razmene podataka, ne vidim svrhu. Smeta mi milion malih pitanja na koje se moze naci odgovor u opisu, trazenje popusta i onda muk kad sve imaju na tacni. Smeta mi redovno klik na 'Ja zelim' od clanica sa stotinama utisaka, dakle, nisu nevicne upotrebi sajta, isto muk, bez odgovora na odgovor. Resenje je jednostavno, ne radite rezervacije, bar ne duze. Ovo su Krpice, uglavnom mi, zenski svet, zaletimo se, vidimo svasta, sutra nas vec zanese nesto drugo...Lep je bar javiti, ali, Boze moj, puno nas je ovde, ima nas svakakvih, neko se ne javi jer je bezobrazan,neko je samo lose vaspitan, ne ume... Ja sam vec navikla, istog trena zaboravim, a nekako sam vec i naucila da osetim je li neko kupac ili nije. Obicno imamo slicne stavove, Elena, ali ovde se ne slazemo. Meni smeta iz jednog jedinog razloga,zato sto svako ko se javi bude upucen da pakete saljem nakon uplate,uredno mi trazi podatke za uplatu,a onda se prave blesave. Onda em svakakav prevarant ima moje podatke,em ja danima sedim i razmisljam hoce li da uplati,ili da vratim u prodaju,pa ako vratim u prodaju sta ako toj nekoj ipak padne na pamet da uplati a ja vec prodala,pa onda treba da se mantam sa vracanjem novca. Nije to bas tako samo rezervisale pa se prave blesave. Dq one samo rezervisu pa se prave blesave,a ne uzimaju podatke i mene bi bas bilo briga iskreno Ali dobro ovo mi je za nauk,ubuduce ko uzme podatke bilo nekulturno sa moje strane ili ne,bice odmah obabesten da ukoliko mi narednog dana ne legne uplata vracam predmet u prodaju pa one kako hoce
2023 07 05
ne znam zasto gomila zena na forumu leci svoje frustracije umesto da nekom se pomogne ko je otvorio temu odmah se ide politikom napada...na svakoj drugoj temi je tako evo ozbiljno nema greske..ko da cekaju ko zapete puske da nekog uvrede... Chx999 get a life!
2023 07 05
Mislim da jeChx pogresno shvatila Elenu, Elena nije tip koji vrednuje nekog po novcu kako je Chx shvatila, samo Chx nema toliko iskustva sa napornim kupcima. Postoje clanice sa kojima komunikacija traje danima: Jedno pitanje, pauza od dva dana, sledece pitanje, opet prodje dan-dva nakon odgovora, nakon sedam dana prodam nekom drugom, nastaje pljuvacina od ove prve, onaje, zaboga, htela da kupi, ja sam neozbiljan i bezobrazan prodavac u najmanju ruku. I to nije retko. Drugo, kao sto nekom znaci tih 300 dinara da uplati kao kupac, znaci i prodavcu, ne bi se bezveze cimao da pakuje i nosi u postu (o slikanju, premeravanju, odgovaranju na milion pitanja za tih famoznih 300 dinara da ne pricam), treba imati empatije i za drugu stranu (prodavca). Elena, ne mislim da je nekulturno odrediti vreme za uplatu,iza toga predmet je slobodan i tacka. Rezervacija se zna dokad, a to kupovanje vremena dodatnim pitanjima, nestajanjima i sl. je nekulturno i neposteno.
2023 07 05
Ja se iskreno izvinjavam svima koje sam uvredila, nije mi bila namera.
2023 07 05
> TatCat: > Mislim da jeChx pogresno shvatila Elenu, Elena nije tip koji vrednuje nekog po novcu kako je Chx shvatila, samo Chx nema toliko iskustva sa napornim kupcima. Postoje clanice sa kojima komunikacija traje danima: Jedno pitanje, pauza od dva dana, sledece pitanje, opet prodje dan-dva nakon odgovora, nakon sedam dana prodam nekom drugom, nastaje pljuvacina od ove prve, onaje, zaboga, htela da kupi, ja sam neozbiljan i bezobrazan prodavac u najmanju ruku. I to nije retko. Drugo, kao sto nekom znaci tih 300 dinara da uplati kao kupac, znaci i prodavcu, ne bi se bezveze cimao da pakuje i nosi u postu (o slikanju, premeravanju, odgovaranju na milion pitanja za tih famoznih 300 dinara da ne pricam), treba imati empatije i za drugu stranu (prodavca). > Elena, ne mislim da je nekulturno odrediti vreme za uplatu,iza toga predmet je slobodan i tacka. Rezervacija se zna dokad, a to kupovanje vremena dodatnim pitanjima, nestajanjima i sl. je nekulturno i neposteno. Hvala 😊. Konacno je neko shvatio sta sam htela reci. A kao sto sam i napisala najveci problem je sto u stvari uzmu podatke za uplatu i onda se prave blesave pa ja budem u nezavidnoj situaciji skroz. Sta recimo ako me zavlaci danima za uplatu ja vratim predmet u prodaju i prodam ga naravno,a doticnoj dune u glavu da ipak uplati i tu sam u problemu samo ja da idem podizem novac,vracam uplatu,placam proviziju i gubim i vreme i zivce naravno. Da rezervisu ovako pa odustaju bas bi me bilo briga ali vec ako uzmu podatke nije mi za igru.
2023 07 06