Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Osećam se prevarenom

Nisam do sad nisam imala ovakvih problema pa ni ne znam kome da se obratim zato sam i pokrenula temu na forumu ako nista drugo da druge žene devojke znaju o kome se radi ičije se bavi dotična osoba!Neću da grešim dušu al po ovome imam utisak čak i da sam uplatila novac pitanje je šta bi "iskrslo"pa ne bih dobila stvari 😑
2023 07 22
> DankaDa: > > Ne mogu utisak da ostavim bez saradnje, evo dan 4.ne javlja se 🙂 > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/871c41bec97f820c207a736b4510b5ad.jpg) Hvala. Nisam znala, ja se nekako trudim da zaobidjem diskusije ovde. Koliko njih je reklo da ce da uplati i ne jave se vise. Zanemarujem i to "dugmence" zelim. Obrisem poruku i idemo dalje.
2023 07 22
> Hvala. Nisam znala, ja se nekako trudim da zaobidjem diskusije ovde. Koliko njih je reklo da ce da uplati i ne jave se vise. Zanemarujem i to "dugmence" zelim. Obrisem poruku i idemo dalje. Znam, razumem u potpunosti. Nego sam mislila da želite da ostavite utisak, pa sam Vam zato poslala pravilo. A što manje diskusije, manje glava boli. Ali ovde zaista ima svega i svačega...
2023 07 22
> Ninibalerini: > Nisam do sad nisam imala ovakvih problema pa ni ne znam kome da se obratim zato sam i pokrenula temu na forumu ako nista drugo da druge žene devojke znaju o kome se radi ičije se bavi dotična osoba!Neću da grešim dušu al po ovome imam utisak čak i da sam uplatila novac pitanje je šta bi "iskrslo"pa ne bih dobila stvari 😑 Predmet svakako nećete dobiti jer je prodat drugoj osobi i žao mi je što ste izigrani. Pročitajte pravilo za ostavljanje utisaka koje sam poslala u odgovoru BakiNB; prvi deo se odnosi na negativne ocene. E sad, kako shvatiti da li je došlo do saradnje ili nije... Najbolje je da pišete adminima.
2023 07 22
> DankaDa: > > Ninibalerini: > > Nisam do sad nisam imala ovakvih problema pa ni ne znam kome da se obratim zato sam i pokrenula temu na forumu ako nista drugo da druge žene devojke znaju o kome se radi ičije se bavi dotična osoba!Neću da grešim dušu al po ovome imam utisak čak i da sam uplatila novac pitanje je šta bi "iskrslo"pa ne bih dobila stvari 😑 > Predmet svakako nećete dobiti jer je prodat drugoj osobi i žao mi je što ste izigrani. Pročitajte pravilo za ostavljanje utisaka koje sam poslala u odgovoru BakiNB; prvi deo se odnosi na negativne ocene. E sad, kako shvatiti da li je došlo do saradnje ili nije... Najbolje je da pišete adminima. Pokušaću i njima da se obratim zaista sramota i skroz bzvz situacija
2023 07 22
Moze li uopste cc paket da se posalje sa otkupom?
2023 07 22
Mislim da je devojka prodavac pomalo pogubljena i da nije to uradila iz lose namere. Narocito ako je bilo vise zainteresovanih za sesir vrlo je moguce da je pomesala ili cak nije videla da su u pitanju dve osobe koje zele isti predmet. Razumem da je Vama ucinjena nepravda jer ste ocekivali sesir, ali materijalno niste osteceni. Posto su ostavljeni podaci, svakako imate pravo na utisak.
2023 07 22
> Chillnakit: > Moze li uopste cc paket da se posalje sa otkupom? Moze
2023 07 22
> Chillnakit: > Moze li uopste cc paket da se posalje sa otkupom? Naravno.
2023 07 22
Niste prevareni ni na jedan nacin, prodavac svakako moze sam da izaberw kome ce predmet prodati. Ne vidim da je devojka ista lose uradila. Mozda je previdela da nije poslala podatke za uplatu.
2023 07 22
> Debela_devojka: > Niste prevareni ni na jedan nacin, prodavac svakako moze sam da izaberw kome ce predmet prodati. Ne vidim da je devojka ista lose uradila. Mozda je previdela da nije poslala podatke za uplatu. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/360017a60a7113be1c6fab7877446667.jpg) Prema Vašem mišljenju, ovo je u redu?
2023 07 22
Nisam rekla ni da je u redu, ni da nije u tedu, nego da je verovatno previdela neku poruku ili je zaboravila da spomene uplatu pre slanja, ali je cinjenica da nije prevara. Niko nije ostecen.
2023 07 23
Slažem se da prodavac može da pošalje predmet kome god želi, ali smatram da o tome treba obavestiti zainteresovane kupce. Kažete da pomenuta članica nije uradila ništa loše... Reći članici da joj šaljete šešir, pa ga poslati nekom drugom je i te kako loše. Polazim od sebe. Niko nije oštećen finansijski, ali nije sve ni u novcu...
2023 07 23
> DankaDa: > Slažem se da prodavac može da pošalje predmet kome god želi, ali smatram da o tome treba obavestiti zainteresovane kupce. Kažete da pomenuta članica nije uradila ništa loše... Reći članici da joj šaljete šešir, pa ga poslati nekom drugom je i te kako loše. Polazim od sebe. > Niko nije oštećen finansijski, ali nije sve ni u novcu... Upravo tako ja sam taj šešir zelela da kupim mami da je iznenadnim jer obozava šešire i ima raznih čisto crn nema reko taman medjutim eto ispala je skroz bzvz situacija i baš sam se razočarala jer sam jedva čekala da joj ga dam. 😕
2023 07 23
1 2