Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

"Moji utisci govore o meni"

Nailazim na predmet koji mi se dopao, pogledam profil, oko 200 pozitivnih, 4 negativne. Negativne nisu od admina vec od kupaca, tipa "jednom nosene izlizan djon" i slicno. Utisci, koliko mogu da procenim, sasvim opravdani. Odgovor na svaki negativan "Moji utisci govore o meni, imam toliko pozitivnih" itd. Primetila sam da dosta clanica koristi ovaj klise kao repliku na bilo koju kritiku, cak i ako postoji npr. slika gore pomenutog izlizanog djona i sl. Licno, uvek pogledam negativne i odgovore pa procenim da li je osoba za saradnju, a u vecini slucajeva odlucim da nisu. Verujem da ima mnogo clanica koje su dobile i taj neki "neopravdani" negativan, ali verujem da je vecina opravdana. Pa eto, podelite svoje misljenje na temu, iskustva i slicno.
2023 07 23
Ako neko ima 300 pozitivnih i oar negativnih, kupujem svakako. Ionako trosim onoliko para koliko mogu da prezalim. Ne udubljujem se previse u ztiske, imala sam extra saradnje sa ljudima koji imaju i vise negativnih, a i losije saradnje sa onima sa puno pozitivnih ocena. Nema nekog pravila
2023 07 23
I ja mislim da nema pravila jer na primer mi se dešavalo da mi stigne nešto jako oštećeno i prodavac uvaži reklamaciju i naravno da neću dati negativnu ocenu ili mi uvale falš parfem koji je presipan u originalnu bočicu, sve sa tragovima od lepljenja prskalice, isto uvažena reklamacija i opet ne mogu dati negativnu, a očaj živi kad stigne tako nešto od nekog sa svim pozitivnim gde pritom piše u ocenama da su parfemi original i da su kupci zadovoljni. Kupim i kad neko ima negativnih, samo se dobro raspitam o predmetu i ne plaćam puno za svaki slučaj, u slučaju da bude razočarenje kad stigne.
2023 07 23
Ja ne kupujem ni ako ima jedan ubedljiv negativni (retki su baksuzi koji ce ostaviti negativnu bez razloga, vidi se to iz utiska), pogotovo bi me odbila ta recenica "utisci govore o meni". Ko zna koliko ih nije ostavilo negativne zaplaseno tom frazom i brojem utisaka. Uglavnom, slazem se sa Her Fashion od reci do reci, cak i o kupcu procitam utiske, da vidim s kim imam posla.
2023 07 24
Slažem se s autorom prvog komentara
2023 07 24
Slažem se sa članicama koje su rekle da "nema pravila" ali kao što TatCat reče, uvek dobro iščitam I procenim osobu. Samo jednom sam ignorisala argumentovan negativan utisak (jer je bilo toliko pozitivnih) i prošla sam bukvalno isto kao ta članica koja je prvobitno ostavila negativan. To mi je baš "red flag", jer ako ništa drugo, jasno mi je da ako postoji neki razlog za reklamaciju, članica neće biti voljna da problem reši.
2023 07 24
I ja pogledam. Al najiskrenije, sve sto kupim ovako na slepo, spremna sam i da me zeznu. Prosto ne zalim jer mi je ovo sve vise zabava, u pitanju su krpe i ne zelim sebi da dozvolim da to sve shvatam preozbiljno. Tako da, ako je nesto skuplje, malo se vise raspitam, ako nije, spremna sam i da ne budem zadovoljna pa Boze moj i tako Mislim da mnogi sve ovde preozbiljno shvataju i primetila sam da je do toga koji si tip osobe. Znam da ima mnogo njih koji cepidlace, sa druge strane ima ih takodje mnogo koji su generalno zadovoljni i opusteni tako da taj broj utisaka itd... nema veze bar po meni Pogotovo jer veliki broj njih imaju oni koji insistiraju na tome, ja sam neko ko nikad ne moli da se ostavi itd niti mi je to vazno
2023 07 27
Naravno da moramo obratiti paznju na negativne utiske jer to nam moze biti smernica za upustanje u kupo-prodaju. Na kraju krajeva to i jeste svrha ostavljanja utiska. Licno nastojim da kupo-prodaja bude na obostrano zadovoljstvo 🌸
2023 07 27
Ja sam neko ko u suštini ne prati utiske, posle kupovine ga uvek ostavim ali ne zahtevam da moraju i meni. Po listanju ovih tema čitam da ima puno prevara i to od članica koje imaju bas dosta utisaka. Do sad sam imala sve korektne saradnje, bilo prodaja bilo kupovina i uvek je bilo na obostrano zadovoljstvo. Ako neko reši da vas prevari, mislim da uopšte nije važno dal ima 200 pozitivnih ili 1 negativnu. Tako da kod mene ti utisci uopšte nisu merilo. Čak sam pre neki dan obavila kupovinu kod članice koja nema ni pozitivan ni negativan.
2023 09 23