Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

"Pouzdane" članice ne podižu pakete

Možda sam 3-4 paketa poslala pouzećem do sad, iz svima opšte poznatog razloga. Dobijam upit za kupovinu, članica želi da plati pouzećem, normalno ne bih pristala, ali ima preko 100 pozitivnih, pa rekoh ajde, napraviću izuzetak. Paket joj je stigao 31. I još uvek ga nije podigla. Prvi put sam joj pisala nekoliko dana nakog toga, rekla je "Podižem danas, sutra najkasnije" i nije. Pisala sam joj opet vezano za to prošle nedelje, krajnje kulturno (jer sama nije našla za shodno da mi javi bilo šta). Odgovor "Podići ću paket, ne brinite, nisam stigla zbog posla". Još uvek nije podigla, iskreno sumnjam da će se to i desiti. Svi znamo radno vreme Pošte i zaista mi nije jasno da neko ne stiže 2 nedelje da podigne paket. Meni je ovo zaista neverovatno, pogotovo od strane nekog sa toliko utisaka, a I krajnje bezobrazno. Čak i da ga podigne u međuvremenu, smatram da nije u redu toliko čekanje. Da li ja preterujem, ili Vam je ok da neko čeka do poslednjeg trenutka da podigne paket? Da napomenem da putujem u Petak I neću biti u Srbiji oko 2 meseca, tako da ću biti u problemu ako se paket vrati.
2023 08 14
Ja sam jednom porucila nesto i uplatila clanici unapred. Paket sam podigla poslednjeg dana (tada je rok bio 5 radnih dana valjda), jer stvarno nisam stigla i nije mi bio prioritet da jurim. Da bi se ona naljutila i nije zelela da mi ostavi utisak. Iako sam joj platila unapred, svakako ne bi bila u minusu. Nekad mislim da su napinjanja oko preuzimanja paketa preterana. Sa druge strane, desilo mi se da posaljem paket pouzecem i da clanica ne podize. Poslala sam joj jednom poruku pred kraj da ce mi se vratiti paket. Nije ga podigla i pored uveravanja da hoce. Ne mozete znati, ako vec saljete pouzecem to su sve rizici.
2023 08 14
> ubavkam: > Ja sam jednom porucila nesto i uplatila clanici unapred. Paket sam podigla poslednjeg dana (tada je rok bio 5 radnih dana valjda), jer stvarno nisam stigla i nije mi bio prioritet da jurim. Da bi se ona naljutila i nije zelela da mi ostavi utisak. > Iako sam joj platila unapred, svakako ne bi bila u minusu. > Nekad mislim da su napinjanja oko preuzimanja paketa preterana. > Sa druge strane, desilo mi se da posaljem paket pouzecem i da clanica ne podize. Poslala sam joj jednom poruku pred kraj da ce mi se vratiti paket. Nije ga podigla i pored uveravanja da hoce. Ne mozete znati, ako vec saljete pouzecem to su sve rizici. 5 i 15 dana je sasvim druga priča, plus ste platili unapred, tako da ne vidim razlog takvog ponašanja članice. U mom slučaju, ajde na stranu plaćanje duple poštarine, ali postoji mogućnost jer neću biti tu da mi paket završi na onim aukcijama " paketa koje niko nije podigao".
2023 08 14
Kada neko uplati unapred neka podize paket kada zeli. Ali kada je pouzecem 15 dana je vise nego neozbiljno. Ja sam danas poslala neke poklone, jer sam obecala. Na stranu sunce,moram kolima, cekanje..Ne razumem zene stvarno. Pa ja jedva cekam paket.
2023 08 14
Imace i lezarinu po svakom danu na plati. Ili ti dupli ptt ako se vrati, za lezarinu nisam sigurna. Izuzetno retko pravim ustupke pouzeca, iz razloga koje si navela.
2023 08 14
Obicno tako vrse rezervacije, jer nemaju novac. Pa podizu poslednji dan.
2023 08 14
> Majda87: > Obicno tako vrse rezervacije, jer nemaju novac. Pa podizu poslednji dan. Ja se nadam da je to razlog i da će bar preuzeti. Ali ovo mi je za nauk, više ni članicama sa 500 pozitivnih ne šaljem pouzećem.
2023 08 14
Na MK imam 160 saradnji, nijednom mi se nije dogodilo da clanica nije podigla paket. 80 % prodaje je izvrseno i placeno pouzecem. Generalno, losa iskustva na MK su samo kada clanica trazi dimenzije i sve joj je ok i trazi racun za uplatu i onda samo nestane 😅
2023 08 14
ako uplati unapred na zr racun ne vidim razlog za uzbunu
2023 08 15
> Mantalija: > ako uplati unapred na zr racun ne vidim razlog za uzbunu U mom slučaju plaća pouzećem, ne unapred.
2023 08 15
> Valerina: > Na MK imam 160 saradnji, nijednom mi se nije dogodilo da clanica nije podigla paket. 80 % prodaje je izvrseno i placeno pouzecem. Generalno, losa iskustva na MK su samo kada clanica trazi dimenzije i sve joj je ok i trazi racun za uplatu i onda samo nestane 😅 Vi ste onda zaista imali sreće, toliko je članica koje ne podižu pakete, čak se i sve radnje na IG I slično žale na to.
2023 08 15
Update, pošto još nije preuzela, ostavljam javno prepisku. A za negativnu i crnu listu ću sačekati još malo. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3dd51448cec96babad8b3533801e8ec3.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0d0b4afc9fb32b615ab064228f0cdfdd.jpg) Edit: Preuzela je poslednjeg dana.
2023 08 16