Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne razumem..., a vi?

Tako je, da je trazila 7500, uplata unapred i cc paket verovatno bih pristala. Iznerviralo me ovo spusti mi sto vise, a za postarinu pouzecem imam
2023 08 19
Da, definitivno mislim da dosta njih stavlja “jednom noseno”, a da to bas i nije istina, ili cak i “nenoseno “, ako misle da moze da prodje… Inace, skoro sam naisla na predmet, mislim da je haljina bila u pitanju, gde je clanica navela “novo bez etikete “, a u opisu stoji “totalno nenosena “😂😂😂 Meni to odmah deluje sumnjivo… > Mislim da zaista zavisi od dosta faktora, npr. moja jednom nošena obuća je nošena na 300 metara do kafića i nazad kući, ako primetim da me steže kod prstiju apsolutno nije za nošenje. Imam problem sa nekim nervom tačno kod tog dela gde se povezuju prsti sa stopalom, ne znam naziv, i kad mi je previše uska obuća to mi pravi problem do te mere da ne mogu da hodam od bola. > Mislim da je druga priča "jednom nošena 15 sati planinarenja", mada takođe verujem da dosta njih stavi to jednom nošeno iako je realno nošeno više. > Uglavnom spustim cenu od kupovne za nekoliko hiljada i mislim da je to ok u ovom slučaju, naravno svi imamo različite kriterijume.
2023 08 20
Pa, da, a i ja sr vodim tim da ja u radnji plaćam punu cenu u koju ulazi usluga, mogućnost reklamacije, onog trenutka kad izadje nesto iz radnje, za mene je već polovno i cena se drasticno smanjuje.
2023 08 20
> Debela_devojka: > Pa, da, a i ja sr vodim tim da ja u radnji plaćam punu cenu u koju ulazi usluga, mogućnost reklamacije, onog trenutka kad izadje nesto iz radnje, za mene je već polovno i cena se drasticno smanjuje. Skroz si upravi ali tako je u teoriji 🙈, praksa na sajtu skroz drugačija 🫠, jako tužno 🥲.
2023 08 20
Iz tog razloga sam navela da su moje cene fiksne, jer ne želim da ulazim u bespotrebnu komunikaciju. Nije mi novac potreban, ali sa nekim ljudima izgubim daleko više kroz bespotrebno vreme provedeno u besmislenom dopisivanju. Kada kupujem, znam šta želim i pitam pitanje ili dva, mere čak jako retko tražim. Ugavnom tražim podatke za uplatu i ostavim svoje za dostavu. Obavezno se zahvalim na ljubaznosti i saradnji. Često kupujem za neke photoshootinge, gde postoji određen budžet ali i tada ne preterujem. Nekad dodam iz svog džepa da bih ispoštovala članicu. Možda takva pravila na mom profilu ljudima zvuče odbojno, ali već neko vreme nemam problema po pitanju neljubaznih članica. ,:)
2023 08 21
> Her_Fashion: > > Debela_devojka: > > Da se ne lazemo, cene na sajtu au previsoke. Trazila sam patike 5 dana na sajtu, to je strahota, za polovnu obucu 4, 5, 6009 je van svake pamezi, sasvim je nebitno koji je brend u pitanju, jer, realni, to je obuca, najbrze se osteti i posle jednog nosenja se vidi da je noseno, da ne pricam sto dosta zena hoda vrljavo, pa budu iskrivljene pomalo. Na kraju sam odlucula na Ananasu da kupim nove sa popustom po istoj ceni. Odem u textile house kupim bruka stvari za par stotina din, koje ovde kostaju boze me sacuvaj. Ovo vise podseca na fashion&friends, a ne na sajt polovne robe. Izvinite sto sam malo off topic, ali ovde ispod 1000 tesko vise da moze da se nadje ista. Uzas. > Mislim da zaista zavisi od dosta faktora, npr. moja jednom nošena obuća je nošena na 300 metara do kafića i nazad kući, ako primetim da me steže kod prstiju apsolutno nije za nošenje. Imam problem sa nekim nervom tačno kod tog dela gde se povezuju prsti sa stopalom, ne znam naziv, i kad mi je previše uska obuća to mi pravi problem do te mere da ne mogu da hodam od bola. > Mislim da je druga priča "jednom nošena 15 sati planinarenja", mada takođe verujem da dosta njih stavi to jednom nošeno iako je realno nošeno više. > Uglavnom spustim cenu od kupovne za nekoliko hiljada i mislim da je to ok u ovom slučaju, naravno svi imamo različite kriterijume. Tačno Vas razumem,imam sličan problem,pa još udružen sa čukljevima i urastanjem noktiju...užas. A u skladu sa temom,imam patike sa etiketom,postavila sam cenu,a imam svaki drugi dan upit od članice da mi nudi 2500 .Iskreno rađe ću ih pokloniti nekom za rođendan:)))
2023 08 21
Uvek se to pitam, kukumavci za dvesta-trista dinara, onda to utrosi na pouzece. Sto se tice tih bezobraznih ponuda (upola cene ili nize), redovno dolaze od clanica na cijim profilima je sve precenjeno i po komicno visokim cenama. U oba slucaja sebicluk i bezobrazluk. Verovatno im to prolazi i u zivotu, pa hajde i ovde.
2023 08 22
> Debela_devojka: > Da se ne lazemo, cene na sajtu au previsoke. Trazila sam patike 5 dana na sajtu, to je strahota, za polovnu obucu 4, 5, 6009 je van svake pamezi, sasvim je nebitno koji je brend u pitanju, jer, realni, to je obuca, najbrze se osteti i posle jednog nosenja se vidi da je noseno, da ne pricam sto dosta zena hoda vrljavo, pa budu iskrivljene pomalo. Na kraju sam odlucula na Ananasu da kupim nove sa popustom po istoj ceni. Odem u textile house kupim bruka stvari za par stotina din, koje ovde kostaju boze me sacuvaj. Ovo vise podseca na fashion&friends, a ne na sajt polovne robe. Izvinite sto sam malo off topic, ali ovde ispod 1000 tesko vise da moze da se nadje ista. Uzas. Evo, biće kod mene, uglavnom će mi stvari biti jeftine.. osim ponekih novih..
2023 08 22
Da se nadovežem na sve ovo jednim za mene novim iskustvom. Prodavala sam nov korset za 1500din i momentalno se javila članica koja kupuje za 1000din. Pristala sam čisto da se rasteretim stvari, a i možda devojka nije pri parama. Eno ga korset sad se prodaje na instagramu po verovatno trostrukoj ceni. I to ima gomila naloga na instagramu koja konkretno preprodaje korsete, većinom sa Ali Expressa, gde koštaju oko 5e.
2023 08 22
Joj to sam se i ja pitala. S jedne strane se cenkaju, kuku lele, tesko se zivi, a onda pouzećem. Kada kupujem, insistiram da se šalje kao CC, neću ni da razmisljam o drugim opcijama. Preko 200 din za postarinu mi je suludo. A kad je neko iz Beograda idem i na drugi kraj grada prevozom da ustedim tih 200din da kupim jos krpica kad se skupi ušteđevine.
2023 08 23
A cenkanje mi je okej. Neke predmete zelim da prodam za 50%manje npr. Ako mi se smucilo sa police na policu da ih premestam. Neke predmete ne zelim da spustam
2023 08 23
1 2