Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kako povećati kožne patike za pola broja?

@Rakita Mogu misliti kako bi prelepo mirisale nakon par dana, jednom mi se prosuo tetrapak u cegeru posle nabavke i morala sam ceo patos gepeka da ribam koliko je odvratno smrdelo.
2023 09 07
Kući ne verujem da ces sama uspeti, ja probala svašta. Skoro sam na jedne skinula ulošci, oni su deblji i zauzimaju ti prostor. Sledeće rešenje ti je obućar
2023 09 07
> srebrna: > @Rakita Mogu misliti kako bi prelepo mirisale nakon par dana, jednom mi se prosuo tetrapak u cegeru posle nabavke i morala sam ceo patos gepeka da ribam koliko je odvratno smrdelo. Baš sam razmišljala o tome, par puta sam tako ujutru prosula kafu sa mlekom, i onako šturo prebrisala, posle se toliko osetilo da sam morala baš pošteno da čistim kuhinju.
2023 09 07
> Her_Fashion: > > srebrna: > > @Rakita Mogu misliti kako bi prelepo mirisale nakon par dana, jednom mi se prosuo tetrapak u cegeru posle nabavke i morala sam ceo patos gepeka da ribam koliko je odvratno smrdelo. > Baš sam razmišljala o tome, par puta sam tako ujutru prosula kafu sa mlekom, i onako šturo prebrisala, posle se toliko osetilo da sam morala baš pošteno da čistim kuhinju. to je naš rale, stari član, on je to meni, namerno, dao uputstvo za proizvodnju sira. rale, rale, ko te zna, ni pakao mu neće teško pasti. x-)
2023 09 07
Rale Kruševac? Pall Mall Rale? A šta je njemu falilo pa je postao Rakita i to pakleni? Nesam školuvala...
2023 09 07
bloknuli ga dušmani https://mojekrpice.rs/ralekrusevac-75505
2023 09 07
Ako je guma napred, jedino da ode još nazad deo iznad pete, gde je koska kojoj ne znam latinski naziv, ako u tom delu nema gume iznad nivoa gazista, a ne bi trebalo. Ja sam optimista i verujem da svašta moze sto se tvrdi da ne moze
2023 09 08
1 2