Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Vređanje i psovke u porukama i na forumu

Poštovani članovi, Vređanje drugih članova u porukama ili na forumu sajta je zabranjeno. Molim da povedete računa o kulturi komunikacije sa drugim članovima i o drugim članovima. Svi smo mi ljudska bića sa osećanjima. Nikad ne znate kako će ko da odreaguje na vaše uvrede, koje pojedini dele bez razmišljanja. Svako dobro vam želimo
pre 19 dana, 09:47
👏👏👏
pre 19 dana, 13:08
Poslednjih dana sam videla nekoliko tema koje su izuzetno teške za čitanje. Neverovatno mi je da jedno ljudsko biće uputi drugom onakve grozote i prostote. Da li su pojedine članice na bilo koji način kažnjene, sankcionisane i sl. za svoj rečnik, uvrede, pretnje? Ili samo obrišete komentare i stvar rešena?
pre 18 dana, 22:40
Imam nešto da kažem na ovu temu… Pre svega, godinama sam na sajtu i znam da su se članice ranije banovale na forumu zbog vređanja. Iz kog razloga se to više ne radi? Trenutno, razlika u primeni pravila na sajtu je dovela do toga, da imate ekipu koja se obračunava sa drugim članicama jer se njima nešto sankcioniše, a drugima ne. Da li je neko pogledao i obratio pažnju da sve te članice, koje vređaju druge imaju možda 10ak stvari na profilu koje prodaju već par godina? Jako retko prodaju ili objave novi predmet. To znači, da su one aktivne samo na forumu. Apsolutno razumem i pretpostavljam razloge zbog kojih se vi kao administratori ne uključujete u rasprave po forumima ali ja od vas očekujem, ipak da se sajt održava u duhu ideje sa kojom je pokrenut. I želim vam sve najbolje u tome!
pre 18 dana, 06:44
Zanimljivo, ja sam bila vređana i na forumu i u inbox od strane multija, druga članica je prijavila ali se nikad ništa nije desilo. Poruku čuvam i dan danas.
pre 15 dana, 19:12
Obrisali ste moje pitanje. Na kom delu foruma mogu da postavim adminu pitanje u vezi sa kozmetikom, a da dobijem odgovor? Pitanje nije licne prirode, pa ne vidim razlog da mu pisem privatnu poruku. Mada, i to sam pokusala, ali bez odgovora s adminove strane. Ovo je, koliko vidim, tema o vredjanju. A kako nazivate to sto ignorisete pitanja clanova, neka pitanja i uklonite, a ne date odgovor? Ako ne znate odgovor na moje uklonjeno pitanje, red je da to i napisete i da navedete ko moze da mi odgovori. Jos jednom: pitanje je u vezi sa nedovoljno preciznim oglasavanjem nekih parfemskih ambalaza - konkretno parfemskih setova u kojima su bocice parfema bez batch koda, ali je on naveden na kutiji tog seta. Koji od admina je zaduzen za kozmetiku i moze da pruzi odgovor?
pre 13 dana, 13:35
ne postoji bas ni jedna tema da jedna clanica drugu ne napadne iz njima znanih razloga-uglavnom razlog ne postoji al bas nikakav...valjda im lakse da se istresu na neku random osobu...uzas
pre 7 dana, 10:02