Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Vređanje i psovke u porukama i na forumu

> Ninuskica: > Admini bolje se pozabavite prevarama koje sec dugo desavaju na Vasem sajtu a vi ni prstom niste mrdnuli! > Komunikacijom i poganim jezicima mozemo da se bavimo i same! Bravo. Najnepouzdaniji sajt u Evropi. Opet sam se zajebo i nasankali me, kupio jedan predmet, a stigao mi drugi. I ništa. Pa vidi, džiber je zaslužio ne samo psovke, nego i batine. I nemaš nikakvu zaštitu.
2023 12 31
Postovanje, sta se desilo sa tim da ce clanovi koji vredjaju druge clanove u porukama (ili na forumu) biti blokirani? 5x sam se obratila Adminu da odreaguje bez odgovora. Takodje clanica i u utiscima pise uvrede. Kome se obratiti kada Admini ne reaguju na ovakve stvari.
2025 02 17
Da kačim sve gde sam vređana ili da selektujem?
upload
2025 04 30
Potpuni izostanak empatije, kada se bilo ko javi prevaren ili ukače na neku neprijatnost koju je imao.
upload
2025 04 30
Here we go…
upload
2025 04 30
Postovani Admini, nase pitanje na datu temu: 'Kako se tretira i da li se tolerise kleveta? Oklevetani smo da koristimo dvojni nalog zarad preporuke i pohvale u sopstvenu korist - tema' Preporucite prodavce'. Nismo u fazonu pravdanja, nadmudrivanja, narocito ne dokazivanja, ne uplicemo se u stvari koje nas se ne ticu, ali zbog brzopletog netacnog zakljucivanja i koriscenja neistine na cak veoma podrugljiv nacin, granice korektnog ponasanja, pristojnosti i postovanja su u ovom slucaju vise nego pregazene. Svedocimo i potpunom izostanku empatije na ukazanu, nicim izazvanu neprijatnost, cak i kada su svi relevantni dokazi, od strane druge clanice, dati u prepisci. Samo se nespretno vratilo na naslovnu temu, sarkazmom i besmislom obojeno.
2025 05 03
Ne znam da li ovo ovde pripada, ali jos jedan od manijaka koji trazi slike u suknjicama, i nece da ostavi broj telefona da se vidi ko je. Molim Vas da reagujete!!!!!!!!!
upload
2025 12 09
Profil je prevara. Kacim u narednim porukama sve poruke
upload
2026 02 06
Nastavak
upload
2026 02 06
Nastavak
upload
2026 02 06
Nastsvak