Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako sankcionisati?

Pozdrav svima 😊 Eto, već treća "saradnja" počinje mi sa "Da li mogu da poručim?". Moje pitanje uvek glasi " Da li odgovara da uplatite novac na račun?". Nakon toga dobijam odgovore "Naravno, pošaljite podatke". I onda tajac, ili ako pitam odustaju od kupovine. Ne razumem to traženje i deljenje podataka, bez namere da se predmet kupi. Da li se i vama to dešava? Beše neutralna ocena ne sme da se ostavi ukoliko se ne razmene obostrani podaci? Da li je ok prvo onda tražiti podatke kupca pa slati svoje podatke?
2023 09 18
https://mojekrpice.rs/forum/t/609754/u-cemu-je-fora
2023 09 18
Na temi koju ste mi prosledili (a u kojoj sam i sama ucestvovala) nema nijedan post vezan za moju danasnju temu, a kamoli rešenje?! Ja ovde pitam vezano za davanje svojih ličnih podataka i davanje ocena vezano za lične podatke. Ne za teme sa priloženog foruma.
2023 09 18
Ovde je to odustajanje kao dobar dan i mislim da treba davati bar neutralne kad nestanu bez traga i glasa i iscimavaju bezveze i troše i svoje i tuđe vreme ni za šta. Imam nekih slučajeva koji šalju upite da kupuju godinama i nikad nisu kupili. Uopšte ne znam šta im to predstavlja. Druga stvar je što neki možda neće da uplaćuju na račun, već pouzećem pa zato odustaju. Ni to mi nije jasno jer tu baš mogu da uštede na poštarini, ali lakše je pitati prodavca da snizi cenu nego protegliti noge do pošte... 🙄 Ok, ako nekom nije blizu jer je u selu, ima bebu i slično, ali u većini slučajeva je bezobrazluk, pogotovo kad su i ovako niske cene.
2023 09 18
Meni je i ta neutralna besmislena. Nisam nikad ostavljala iz više razloga, glavni razlog je učestalost (meni čak ostave I svoje podatke pa ispare), ostavljala bi po jednu dnevno npr. Drugi razlog je da od takvih osoba očekujem osvetničku neutralnu ili negativnu, pa onda moram da pišem adminima da brišu itd. I na kraju te neutralne se izgube u drugim utiscima i nemaju nikakvo značenje nakon nekog vremena. Uglavnom, ispadne da još više bespotrebno trošim svoje vreme ostavljanjem neutralne.
2023 09 18
Da, zato i pitam da li hoće da uplaćuju, pa ako nece ne znam zašto traže podatke.. Ovo su članice sa malim br. utisaka, možda kada bi se delile neutralne ipak bi povele računa. Izgleda da rešenja nema, možda ću da počnem da tražim unapred podatke pa tek onda dajem svoje, za svaki slucaj 😊 Hvala..
2023 09 18
Mozete da ostavite neutralnu ako ste vi dali podatke. Ja ostavljam povremeno te neutralne.
2023 09 18
Ostaviti neutralnu nekoj novoj clanici, moze je odvratiti od koriscenja sajta. Tako da donekle podrzavam one "vojnicke" poruke tipa, rezervacija maksimum toliko dana, uplata pre slanja, slanje birajte da li odgovara tako i tako... Ono milodraganje kroz poruke skoro nikad ne izadje na dobro, a postavka uslova prodaje vise urodi plodom. Caskanje je ok, ali prvo da se utvrdi saradnja.
2023 09 18
> DzoDzo: > Ostaviti neutralnu nekoj novoj clanici, moze je odvratiti od koriscenja sajta. > Tako da donekle podrzavam one "vojnicke" poruke tipa, rezervacija maksimum toliko dana, uplata pre slanja, slanje birajte da li odgovara tako i tako... > Ono milodraganje kroz poruke skoro nikad ne izadje na dobro, a postavka uslova prodaje vise urodi plodom. > Caskanje je ok, ali prvo da se utvrdi saradnja. Ja sam vremenom počela da dodajem te "uslove" o saradnji na profil, nakon svakakvih komverzacija, ali mislim da taj "tip" članica to ni ne čita, kao što ne čitaju ni opise predmeta.
2023 09 18
Konverzacija *
2023 09 18
> DzoDzo: > Ostaviti neutralnu nekoj novoj clanici, moze je odvratiti od koriscenja sajta. > Tako da donekle podrzavam one "vojnicke" poruke tipa, rezervacija maksimum toliko dana, uplata pre slanja, slanje birajte da li odgovara tako i tako... > Ono milodraganje kroz poruke skoro nikad ne izadje na dobro, a postavka uslova prodaje vise urodi plodom. > Caskanje je ok, ali prvo da se utvrdi saradnja. Moram ovo da probam, jer ocigledno ne radim nesto kako treba 😄
2023 09 18
Važi, hvala 😊 Da, i ja sam za ta pravila o saradnji. Neka moraju da postoje definitivno. Videcemo ubuduće, ne postoje džabe te neutralne ocene sigurno, pa ko ih uoči.. Pozdrav za sve 😊
2023 09 19
Ja ne dajem neutralne , po meni te ocenr uopste nemaju smisla. Ako dobijem upit da zele nesto da kupe, posaljem poruku da saljem nakon uplate , neke devojke odgovore i sve se dogovorimo, ali vise je ovih sto ni mu ni be vise ne kazu a naravno ocena imaju 0
2023 09 19
Za uocavanje ocena je mnogo bitnije da moze da se klikne na negativne i da izadju na gomili zasto su dobijene. Neutralne za pobegulje u sred komunikacije nisu toliko bitne jer realno, niko nije ugrozen ne znam ni ja kako, ali je bitno videti zasto negativna, da li je predmet bio lose opisan ili je problem nepodizanje paketa...
2023 09 19