Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pregledi na oglasima

Sta je sa pregledima u poslednje vreme? Bukvalno jedva sakupim 50ak za neke stvari koje stoje na primer mesec dana na profilu. Retko se neko i javlja, ali to je posebna tema. Pre su bar gledali, cuvali, sad ni to. 😳
2023 09 19
Katastrofa su pregledi već duže vreme. Dobro da se i proda nešto s obzirom na stanje.
2023 09 19
Meni je jako na random, neke stvari koje okacim u prvom danu imaju 50+ pregleda, a neke nikad ne nakupe toliko 🤷🏻‍♀️
2023 09 19
Primetila sam da pregledi nisu baš uvek relevanti. Često mi se proda nešto što ima malo pregleda, a ono što ima više, i za šta sam mislila da će se odmah prodati, stoji dugo. Isto je i sa omiljenim predmetima. 🌸
2023 09 20
> Anast.: > Primetila sam da pregledi nisu baš uvek relevanti. Često mi se proda nešto što ima malo pregleda, a ono što ima više, i za šta sam mislila da će se odmah prodati, stoji dugo. Isto je i sa omiljenim predmetima. 🌸 Slazem se, isto. Stavljanjem u omiljeno ni ne znaci da ce taj neko kupi, dok onaj ko zeli da kupi odmah napise poruku, ne stavlja u omiljeno… To mi se bas bas cesto desava
2023 09 20
Pregledi i stavljanje u omiljene predmete nisu merodavni… imam stvari koje dugo stoje iako su povoljne, sa etiketom i imaju puno pregleda, a neke stvari se prodaju cim ih okacim kad bude samo 2 pregleda 😄 Bas kao sto kaze Moderna11, ako neko zna sta zeli, javice se odmah
2023 09 21