Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Slobodno vreme i hobiji /

Filmovi, knjige, muzika /

Pisanje sastava

Drage zene, majke, roditelji! Zelim da vam olaksam pisanje domaceg zadatka iz srpskog jezika i knjizevnosti za sve uzraste. Posto sam ja neko ko je procitao dosta knjiga, sto lektira za skolu, i osnovnu i srednju, sto sam citala iz znatizelje i hobija, resila sam da pomognem svima kojima je potrebna pomoc. Pisem sastave, sto slobodne teme, sto iz gradiva, lektire, pismene zadatke, zavrsne sastave, cak ako je potrebno pomocicu i oko gramatike. Pomogla bih i oko sastava na engleskom jeziku. Cena sastava je 500 din. Radim ovo vec godinama pa eto ako je i ovde nekome potrebna pomoc neka mi se obrati. Hvala!
2023 09 21
> J.Maletic: >cak ako je potrebno pomocicu i oko gramatike. Veoma smelo!
2023 09 21
Cena od 500 din po sastavu mi zvuci previse
2023 09 23
Da, zvuci previse... Ali verujte da nije ni malo lako... Nije isto pisati sastav za dete V razred i za srednjoskolca kome je potreban diplomski rad... Naravno da uvek izadjem u susret, ako je potrebno 2 sastava, ili vise od 2, i uvek sam tu da objasnim i pomognem. Sastavi su prilagodjeni svakom uzrastu, pisem i pesmice za decu i recitatore... Ne radi se prelaznoj oceni nego o visokim ocenama. Lako je napisati sastav "Kako sam proveo letnji raspust" ali nije lako napisati "Opis haljine Ane Karenjine" ili "Lik Raskoljnikovog"... Godinama ovo radim, i zaista nema roditelja koji nije bio zadovoljan. U redu ako mislite da je to puno, postujem Vase misljenje. Zelela sam samo ako je nekome pptrebna pomoc-da pomognem.
2023 11 27
Naprotiv, cena je niska. Treba lupati po ušima svakog ko hoće da mu neko drugi piše sastav ili diplomski rad. Što se tiče mog prvog komentara koji ste ignorisali, stojim iza njega.
2023 11 27
Izvinite Danka, zvucali ste mi sarkasticno.
2023 11 28
> J.Maletic: > Izvinite Danka, zvucali ste mi sarkasticno. Pre bih rekla ironična. Ne želim da Vas uvredim, ali nudite pomoć kada je gramatika u pitanju i u istoj rečenici pravite gramatičku grešku.
2023 11 28