Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto??????

Zasto prevarene devojke brisu teme?
2023 09 29
Na koju mislite, pošto mnoge teme se brišu?
2023 09 30
i postovi i teme se brišu, brišu ih članice samoinicijativno, brišu ih i admini. smatram da bi trebalo ukinuti opciju brisanja članovima, barem u određenim potforumima, svaki svoj post možete izmeniti ako za to postoji potreba. generalno se brisanje prilično zloupotrebljava, pa članice koje ne prate često forum bivaju uskraćene za neke informacije kad tema nestane.
2023 09 30
Pored toga sto brisu teme, neretko brisu i komentare u temi. Licno ne volim da kliknem reply (da ne iskace ceo neciji komentar) pa neretko samo oznacim osobu i stavim svoj, a ona obrise komentar, te ispadnem ili glupa ili luda. 😂
2023 09 30
Verovatno misli na onu temu od juce. Nisam je ispratila posle zadnje poruke pa ne znam razlog brisanja. Znam samo da je bilo par poruka od nas par bez zivota jer nam se moze da odvojimo par minuta za po poruku na temama, na konto toga kako stvar koja ima cupkice, gromuljice po sebi ne mora nuzno znaciti da nije nova jer se i u buticima mogu naci takve stvari, i nigde se nije pravdala clanica koja je poslala prljavu stvar sa dlakama, ali smo i pored toga napadnute kako je pravdamo i kako prodajemo i mi takve stvari. I jos svasta nesto sto je vise reklo o njoj
2023 09 30
> Esprit21: > Verovatno misli na onu temu od juce. Nisam je ispratila posle zadnje poruke pa ne znam razlog brisanja. Znam samo da je bilo par poruka od nas par bez zivota jer nam se moze da odvojimo par minuta za po poruku na temama, na konto toga kako stvar koja ima cupkice, gromuljice po sebi ne mora nuzno znaciti da nije nova jer se i u buticima mogu naci takve stvari, i nigde se nije pravdala clanica koja je poslala prljavu stvar sa dlakama, ali smo i pored toga napadnute kako je pravdamo i kako prodajemo i mi takve stvari. I jos svasta nesto sto je vise reklo o njoj Juju, nisam ispratila. Samo sam pitala da li postoje oštećenja jer je tvrdila da su pantalone iznošene a na slikama se to nije moglo da utvrdi. Ako jesu iznošene bile, mogla je da postavi sliku kao i kod utiska. Dlake su bile vidljive, što nije u redu ali mislim da to prodavac nije ni osporio.
2023 09 30
korenmilica je apsolutno u pravu, ne postoji validan razlog da se pravda prodavac koji je oglasio i prodao pantalone sa sve etiketom u takvom stanju, bez napomene u oglasu. mislim da je tu temu obrisao admin jer je milica, revoltirana i u afektu, što potpuno razumem i ne osuđujem, bes iskalila na komentatorima.
2023 09 30
Da budemo realne jednom. Vecina je nalazila opravdanja.... desava se u radnjama, desava se ko ima kucne ljubimce i td.. Nije bilo mesta takvim konstatacijama. Sve smo trebale da kazemo, zaista nije ok i sve bi bilo u redu. Prodavac nigde nije to stavio u opisu, niti temeljno pregledao famozne pantalone. To je neodgovorno. Zamislila sam sebe u toj situaciji, stavila se u poziciju da dobijem takvu stvar. Sta znaci etiketa i novo kada su stigle u takvom stanju? To vam je isto kao ima etiketu a prospete slucajno nesto po stvari koju dobijete. Neupotrebljiva zar ne? Zbog tih komentara bila je ogorcena i ja bih.
2023 09 30
Niko nije pravdao prodavca, komentari su mahom bili na konstataciju da nije novo jer ima cupkice. Da li to znaci da se time pravda prodavac? Da li joj je bilo koji komentar u vezi robe u prodavnicama dao za pravo da reaguje kao poslednji prostak? Ogorcena? Da li je bila ogorcena i ponudom prodavca da joj vrati novac, da zadrzi predmet i da joj posalje jos nesto kada je jednom prilikom otvorila temu da vredja nekog zbog vintage stvari koje je uzela? Prodavac joj ponudio i predmet i novac i jos neku stvar i sve to pre teme, a ona otvorila temu namerno da bi je blatila i vredjala, a onda i sve redom. I forum, i sajt, i admine, robu, clanove... I za to imate opravdanje? Da joj pisemo opravdani i za situaciju kada je jedna clanica otvorila temu zbog sandala koje je kupila, a koje su joj stigle ostecene, a ona jedva docekala da joj kaze da joj tako i treba jer kupuje markiranu i skupu robu?? Likovala sto je neko dobio ostecenu robu samo zato sto je ta roba markirana i skupa. Pitam se sta je clanica koja je postavila temu trebalo da joj odgovori na to, uzimajuci u obzir sve sto je ova prostakusa napisala sinoc?
2023 09 30
Svako ko otvori temu i neko se ne složi sa njim, ogorčeno je izbriše. Svi misle da su samo oni u pravu i da druga mišljenja ne postoje i traže isključivo podršku tog sopstvenog mišljenja, a čim dobiju drugačiji odgovor od očekivanog, tema vrlo često nestane.
2023 09 30
zašto sve što je lepo ima kraj, zašto je samo sunca večan sjaj? rekla bih da je autor teme postavio retoričko pitanje, više je to bio nekakav unutrašnji vapaj.
2023 09 30
Jeste bezveze što brišu, za taj slučaj sa dlakama stvarno je bila u pravu da takva roba ne treba da se šalje u tom stanju. To je realno minut posla pregledati i skinuti dlake valjkom za odeću, ako se ljubimac baš uvaljao. Logično da nije mogla da pere kad ima etiketu, a dlake bi i posle pranja ostale, to samo valjak rešava. Za čupkice već ne znam jer se to i u prodavnici dešava ali treba napomenuti.
2023 09 30
Ih, da sam ja otvarala teme svaki put kad mi je stiglo nešto što baš ne odgovara opisu...evo sad sam 'popila' i prvu negativnu samo zato što sam negativno ocenila saradnju jer mi nije bilo malo da puknem 4000 na 'kožni, jednom nošen' kaiš a ono veštačka koža, guma istegljena, lep doduše al' ne bih ga kupila da sam znala...admin se ne trza da mi obriše negativnu ali nije mi ni važno... letimično sam pregledala tu temu o kojoj pričate i moram reći da mi je bilo mučno čitati replike korenmilice i koliko god da je bila izrevoltirana, nema opravdanja....
2023 09 30
> supergaga: > Ih, da sam ja otvarala teme svaki put kad mi je stiglo nešto što baš ne odgovara opisu...evo sad sam 'popila' i prvu negativnu samo zato što sam negativno ocenila saradnju jer mi nije bilo malo da puknem 4000 na 'kožni, jednom nošen' kaiš a ono veštačka koža, guma istegljena, lep doduše al' ne bih ga kupila da sam znala...admin se ne trza da mi obriše negativnu ali nije mi ni važno... letimično sam pregledala tu temu o kojoj pričate i moram reći da mi je bilo mučno čitati replike korenmilice i koliko god da je bila izrevoltirana, nema opravdanja.... dala si mi ideju da otvorim temu.
2023 09 30
@Supergaga - Suština jeste da Admini ne reaguju ili ne na adekvatan način pa se otvaraju teme. Takve teme po meni bi trebale da služe za to da se nađe neko rešenje (što je nekad bio posao Admina). U većini slučajeva se i nađe rešenje, obe strane spuste loptu, prodavac vrati novac a kupac predmet. Čitati sve te dijagnoze i vređanje bilo da u afektu ili ne je zaista mučno i tužno.
2023 10 01
1 2