Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Postexpess postanski broj Hitno

Cao svima,zanima me da li moze da se izmeni postanski broj za paket koji je poslat? Zena mi je poslala adresu za slanje i napisala Novi Beograd bez postanskog broja.Tako sam i napisala na papiru koji sam dala radnici na salteru,ali je ona upisala samo Beograd,a postanski broj nije za Novi Beograd vec za Savski venac.Da li postoji mogucnost da se to ispravi?
2023 10 04
Ako ste tek poslali paket i on nije napustio Vašu lokalnu poštu, pozovite ih ili idite tamo lično, dajte im broj pošiljke i recite koji problem imate. Ako je pošiljka već otišla, pozovite korisnički centar Pošte i njima objasnite situaciju. Ako postoji samo jedna ulica u Beogradu tog naziva, nije bitno koji je poštanski broj, naći će je. U svakom slučaju, pošiljke se prate preko jedinstvenog broja koji ste i Vi dobili i svaka pošiljka ima pečat pošte iz koje je poslata. Sve i da ne mogu da je dostave na pravu adresu, vratiće je Vama ili u najgorem slučaju, pošti iz koje ste je poslali.
2023 10 04
To uglavnom nema nikakve veze, zavisi u kojoj pošti se vodi ta ulica i kompjuter izbacuje broj. Jedino što se dešava je da postoje dve ulice sa istim nazivom tipa u Beogradu i Zemunu i tu može doći do greške. Ovako ako se piše BG i NBG to je potpuno nebitno. Proverite sa tom devojkom da li pošta spada u Savski venac ili na karti vidite da li postoje dve ulice sa istim nazivom.
2023 10 04
Desilo mi se slicno, poslala sam paket koji je otisao u pogresno mesto i Postu jer postoje dve ulice istog naziva u dva mesta jedno do drugog. Ja sam isla u Postu iz koje sam poslala da oni zovu kolege iz te poste da se paket preusmeri. I vi mozete tako, ili ako vas poznaju dobro mozete i telefonski da resite.
2023 10 04
Koja je adresa? Ako ima dupla u Bgu, onda ce ici po postanskom. Ako nema, snacice se da posalju na Novi.
2023 10 04
Svakako će njoj stići ranije poruka sa kontakt brojem kurira, koji moze da okrene i pita da proveri je tačno locirana adresa. Ne bi trebalo da bude problem, moze iz te poste da se pošalje u drugu, njoj blizu, pa da ga preuzme sutradan eventualno, a verovatno bi joj dostavili na adresu
2023 10 04
Hvala puno na pomoci svima. Paket je stigao na pravu adresu. U Posti su mi rekli da se postanski broj razlikuje za pisma i za postexpress posiljke.
2023 10 07