Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nova na profilu

Zdravo drugari, Nova sam na profilu,da li mi možete pomoći u vezi prodaje? Prvi put sam u ovom svetu prodaje garderobe. Da li postoje neke “cake” Vas prodavaca-kupaca kako bih možda brže prodala garderobu?😂😂 I ako imate vremena,pogledajte ponudu kod mene,okačila sam par stavrčica. Ne prodajem stvari sa oštećenjima,i imam još dosta ne uslikanih stvari,pa ako Vas nešto možda konkretno zanima,pitajte,možda pronađemo nešto interesantno. Stvari su kvalitetne i nošene par puta. Pišite,da se družimo i da mi olakšate dolazak i prodaju🤣🤣
2023 10 16
> MilicaMRadovic: > Zdravo drugari, > Nova sam na profilu,da li mi možete pomoći u vezi prodaje? > Prvi put sam u ovom svetu prodaje garderobe. > Da li postoje neke “cake” Vas prodavaca-kupaca kako bih možda brže prodala garderobu?😂😂 > I ako imate vremena,pogledajte ponudu kod mene,okačila sam par stavrčica. Ne prodajem stvari sa oštećenjima,i imam još dosta ne uslikanih stvari,pa ako Vas nešto možda konkretno zanima,pitajte,možda pronađemo nešto interesantno. > Stvari su kvalitetne i nošene par puta. > Pišite,da se družimo i da mi olakšate dolazak i prodaju🤣🤣 Teško da ovde hoće više iko da se druži. Pre bi ti zaboli nož u leđa jer je loša prodaja i zbog administracije i zbog prevaranta :) Srećno i sve najbolje u svakom slučaju ☺️
2023 10 17
Bilo je nedavno ovakvih tema na forumu, možete potražiti šta su članice savetovale. Na primer: jasne fotografije i opisi, pristupačne cene, oglašavanje na forumu rasprodaje i slično, oglasite neki poklon na forumu kako biste krenuli da dobijate utiske, uplata promocija na sajtu (što trenutno ne funkcioniše lini mi se), itd. 🌸
2023 10 17
Sto jasnije slike i opis predmeta.Realne cene i popusti.Da bi ste dobili ocene najbolje da nesto kupite,poklonite,razmeninite ako zelite da radite razmenu stvari.Ja kad sam pocinjala nesto sam kupovala nesto poklanjala uzimala na poklon i evo tu sam vec skoro 4g
2023 10 17
Da li koristite ove usluge,da artikli budu na vrhu stranice i ostalo ili ne? I da li mi savetujete da svaki dan izbacujem po nešto? Hvalaaaa :)
2023 10 18
> MilicaMRadovic: > Da li koristite ove usluge,da artikli budu na vrhu stranice i ostalo ili ne? > I da li mi savetujete da svaki dan izbacujem po nešto? > Hvalaaaa :) Ja ne koristim nikakve promocije.Izbacujes kako tebi odgovara
2023 10 18
Bezi sa ovog sajta 😅😅😅😅
2023 10 18
Da li neko moze da mi objasni zasto su mi obrisani svi oglasi??
2023 10 18
> JelenaJ87: > Da li neko moze da mi objasni zasto su mi obrisani svi oglasi?? možda da pokušaš da nađeš odgovore ovde: https://mojekrpice.rs/forum/t/567844/novi-nedozvoljeni-predmeti-i-lista-odgovora-na-cesta-pitanja
2023 10 18
> Anast.: > Bilo je nedavno ovakvih tema na forumu, možete potražiti šta su članice savetovale. > Na primer: jasne fotografije i opisi, pristupačne cene, oglašavanje na forumu rasprodaje i slično, oglasite neki poklon na forumu kako biste krenuli da dobijate utiske, uplata promocija na sajtu (što trenutno ne funkcioniše lini mi se), itd. 🌸 Bravo, to je to uglavnom. Ne bi bilo loše i da radiš lična preuzimanja jer i tako ljudi lakše pristaju na kupovinu sa novim članom i manji im je rizik. Takođe, niske cene u startu pa polako. :) srećno💗
2023 10 18
> JelenaJ87: > Da li neko moze da mi objasni zasto su mi obrisani svi oglasi?? Uh,parfemi.. ovde su bas rigorozna pravila za prodavanje parfema. Ima mislim opsirna tema od adminke bas iskljucivo u vezi toga.
2023 10 19
> frauelsa: > Bezi sa ovog sajta 😅😅😅😅 Zasto tako mislis??😂 Kako tebi ide prodaja? Ja sam odavno napravila profil i bila sam u fazonu da nema sanse da ovde iko ista proda,jer sam generalno i ja jako skepticna po pitanju internet prodaje,ali opet verujem da i dalje ima postenih i dobrih ljudi,koji ce ti poslati i prodati ono sto su slikali i napisali…
2023 10 19
> Ejndzi: > > Anast.: > > Bilo je nedavno ovakvih tema na forumu, možete potražiti šta su članice savetovale. > > Na primer: jasne fotografije i opisi, pristupačne cene, oglašavanje na forumu rasprodaje i slično, oglasite neki poklon na forumu kako biste krenuli da dobijate utiske, uplata promocija na sajtu (što trenutno ne funkcioniše lini mi se), itd. 🌸 > Bravo, to je to uglavnom. Ne bi bilo loše i da radiš lična preuzimanja jer i tako ljudi lakše pristaju na kupovinu sa novim članom i manji im je rizik. Takođe, niske cene u startu pa polako. :) srećno💗 Hvalaaa ti! Probacemo sve,pa cemo videti,od necega se mora poceti 😂 💕💕
2023 10 19
I mene zanima, kako da neko primeti nas nove profile sa lepim i povoljnim stvarima 😂😂
2023 10 22