Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara- uplatila sam, ne šalje paket, niti vraća novac, obrisala je sve sa profila

Poštovane divne, korektne, poštene članice, Želim da vas obavestim da je https://mojekrpice.rs/radicko-345254 običan PREVARANT, koji se ulogovao posle moje uplate da bi posle toga pobrisao sve sa svog profila i zbrisao. Na poruke naravno ne odgovara. Bilo bi zaista dobro stati ovim prevarama na put. Sajt zaista nema pravu svrhu ako se ovakvo ponašanje ne sankcioniše i ovakvi počinioci ne kazne. Do sada sam na sajtu imala stvarno divna iskustva sa članicama i nailazila na fer i korektne osobe, kao što sam i ja, pa valjda ni sama nisam mogla da poverujem da postoje i ovakvi. Znam da postoje internet prevare, da možeš uplatiti nekom na račun novac i taj da zbriše, da možeš isto tako pouzećem platiti ko zna šta u primljenom paketu, biti prevaren i obmanut na 1000 načina, ali sam se nešto nadala da se to meni neće dogoditi, da su retki toliko jadni i bedni prevaranti... Samo se mislim kakvu karmu nose takvi i na šta će potrošiti taj novac...Ja uvek kad mogu uplatim pomoć bolesnima, gladnima, ugroženima,
2023 10 26
Pa ostavite utisak, ne citaju svi teme.
2023 10 26
> Majda87: > Pa ostavite utisak, ne citaju svi teme. Evo, ostavila sam, u pravu ste. I ja (nažalost) prvi put otvaram i čitam forum večeras...
2023 10 26
Iskreno ja nikad ne bih uplacivala novac osobama koje imaju 0 ocena.. Kad vidim tek napravljen profil, a u opisu napise prvo uplata pa slanje (na osnovu cega?), odmah zaobilazim ma koliko god da mi se nesto svidi.
2023 10 26
> Yowanna: > Poštovane divne, korektne, poštene članice, > > Želim da vas obavestim da je > https://mojekrpice.rs/radicko-345254 > običan PREVARANT, koji se ulogovao posle moje uplate da bi posle toga pobrisao sve sa svog profila i zbrisao. Na poruke naravno ne odgovara. > Bilo bi zaista dobro stati ovim prevarama na put. > Sajt zaista nema pravu svrhu ako se ovakvo ponašanje ne sankcioniše i ovakvi počinioci ne kazne. > Do sada sam na sajtu imala stvarno divna iskustva sa članicama i nailazila na fer i korektne osobe, kao što sam i ja, pa valjda ni sama nisam mogla da poverujem da postoje i ovakvi. > Znam da postoje internet prevare, da možeš uplatiti nekom na račun novac i taj da zbriše, da možeš isto tako pouzećem platiti ko zna šta u primljenom paketu, biti prevaren i obmanut na 1000 načina, ali sam se nešto nadala da se to meni neće dogoditi, da su retki toliko jadni i bedni prevaranti... > Samo se mislim kakvu karmu nose takvi i na šta će potrošiti taj novac...Ja uvek kad mogu uplatim pomoć bolesnima, gladnima, ugroženima, Ćao, i ja sam joj uplatila 3700, na ime Iva Nikodijević iz Madanpeka.
2023 10 27
Možete sad Vas 2 (ako ih ne bude još) zajedničku tužbu. Jer sad iznos prelazi 5000. Sigurna sam da će neka članica bolje pojasniti, ja nisam skroz upućena kako to funkcionise. Svakako mislim da bi trebalo, jer dok god ne počnu da ih prijavljuju policiji oni će nastaviti da prave nove naloge i da varaju ljude.
2023 10 27
> Kosticka9800000: > Iskreno ja nikad ne bih uplacivala novac osobama koje imaju 0 ocena.. > Kad vidim tek napravljen profil, a u opisu napise prvo uplata pa slanje (na osnovu cega?), odmah zaobilazim ma koliko god da mi se nesto svidi. E, sad, iskreno hvala😅...iskreno, za ubuduće zasigurno znamo...mi koji nismo bili unapred obavešteni o ovakvim manipulacijama i prevarama i na ovom sajtu😱🤯...
2023 10 27
> Yowanna: > E, sad, iskreno hvala😅...iskreno, za ubuduće zasigurno znamo...mi koji nismo bili unapred obavešteni o ovakvim manipulacijama i prevarama i na ovom sajtu😱🤯... Obratite pažnju kad kupujete, koliko se sećam iz druge teme koju ste otvorili, bila je nova Mona torba u pitanju za 4000 din. Te torbe se realno kreću ovde oko 10000, gore-dole. Ali za taj novac koji ste Vi platili, nema šanse. Uglavnom većina tih prevara je na isti kalup, popularni predmeti tipa Mona, Zara I slično po nerealno niskim cenama. Skoro je jedna devojka prevarila njih 10ak, "prodavala" je nov Zara sako za tipa 2000, a cene na sajtu su oko 5000.
2023 10 27
Drage zene, kako funkcioniše prodaja ovde...oglasila sam predmet i stigla mi je poruka na mejlu gde se traze kompletni podaci sa moje kartice...nisam sigurna da bi to tako trebalo da ide...na drugim sajtovima se obicno ostavi tekuci racun pa kad se uplati novac ili kako se dogovorimo...bila bih zahvalna na odgovoru...
2023 10 27
> Sekvenca: > Drage zene, kako funkcioniše prodaja ovde...oglasila sam predmet i stigla mi je poruka na mejlu gde se traze kompletni podaci sa moje kartice...nisam sigurna da bi to tako trebalo da ide...na drugim sajtovima se obicno ostavi tekuci racun pa kad se uplati novac ili kako se dogovorimo...bila bih zahvalna na odgovoru... pokušaj prevare, ne klikćite na linkove.
2023 10 27
> Her_Fashion: > Možete sad Vas 2 (ako ih ne bude još) zajedničku tužbu. > Jer sad iznos prelazi 5000. Sigurna sam da će neka članica bolje pojasniti, ja nisam skroz upućena kako to funkcionise. > Svakako mislim da bi trebalo, jer dok god ne počnu da ih prijavljuju policiji oni će nastaviti da prave nove naloge i da varaju ljude. Ja bih, ali nismo iz istog mesta, pa sad razmišljam kako sama to da obavim. Ima li neko ideju šta bih mogla da uradim?
2023 10 27
> Tinče011: > > Her_Fashion: > > Možete sad Vas 2 (ako ih ne bude još) zajedničku tužbu. > > Jer sad iznos prelazi 5000. Sigurna sam da će neka članica bolje pojasniti, ja nisam skroz upućena kako to funkcionise. > > Svakako mislim da bi trebalo, jer dok god ne počnu da ih prijavljuju policiji oni će nastaviti da prave nove naloge i da varaju ljude. > Ja bih, ali nismo iz istog mesta, pa sad razmišljam kako sama to da obavim. Ima li neko ideju šta bih mogla da uradim? Najbolje je da se skupe svi ili vecina prevarenih, da se podnese zajednicka tuzba protiv NN lica koje stoji iza tog naloga. Odete zajedno i date izjave kako je doslo do prevare. Nakon toga jedino nadlezni organi mogu zatraziti podatke od administratora sajta koji im moraju dostaviti sve logove tog naloga. Nakon toga se lako udje u trag ko stoji iza tog naloga, da ne objasnjavam sad kako, ali nece im trebati mnogo da pronadju osobu. Minimalan iznos za koji se neko goni po sluzbenoj duznosti je 5000 dinara, ispod toga ne, zato je najbolje da se udruzite i sto vas je vise to bolje.
2023 10 27
Znate kako, u negativnoj oceni pozovite članice da Vam se jave ako su prevarene, pa se nekako udružite da vratite novac.
2023 10 27
Nikada ali nikada ne uplacivati novac u napred. Pogotovo ako clan nema ocene(mada ni to nije merilo na ovom sajtu). Uvek pre kupovine insistirati na licnom preuzimanju(pa i ako clanica nije iz Vaseg mesta). Ove dve stavke su me do sada zastitile od prevaranata. Mada ni to nije opcija. Mislim da ovaj sajt dodje kao igra na srecu. Ako dobijem dobijem,ako ne nikom nista,sve sto prevaranti dobiju je BLOK i mogucnost da opet varaju sa drugih profila.
2023 10 27
Zasto ne uplacivati novac unapred proverenim clanovima? I tebi Tashice pise da ide uplata unapred. Znaci, ja treba da saljem nekom novom sa nula utisaka pouzecem, da mi zadrzava paket mesec dana u posti i vrati mi ga sa duplim pttom na to sve.
2023 10 27
1 2