Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara- uplatila sam, ne šalje paket, niti vraća novac, obrisala je sve sa profila

Nazalost od prevare se ne mozete zastititi ni placanjem pouzecem, jer vama prodavac realno moze zapakovati bilo sta a vi to da vidite tek kad platite i primite paket. Ja prva ne radim placanje pouzecem iz razloga sto to nije nikakva zastita za kupca, a ja kao prodavac mogu da platim dupli PTT i lezarinu ako i to naplate. Nije bas neko resenje da se ogranicite samo na prodavce koji pristaju na placanje pouzecem 🤷🏻‍♀️ Mislim da jedan od nacina da se zastitite moze biti da trazite dodatne slike na odredjen nacin na kakav vec nemaju okaceno na proflu, pogotovo kada su u pitanju stvari za koje je vec bilo dosta prevara (mona torbe, zara bilo sta itd)
2023 10 27
Jedan od nacina da se zastitite je da pitate prodavca da li ima profil na nekom drugom prodajnom sajtu (KP, Limundo) pa da proverite tamo ocene ili trazite saradnju tamo. Limundo pruza kakvu-takvu zastitu i hoce da pomogne/saradjuje, dok ovde necete dobiti nista osim sto ce prevarant biti blokiran i ponovo napraviti profil. Ja uplacujem unapred i nisam imala problema do sada, biram sa kim saradjujem
2023 10 28
Ovde sam imala dve lose saradnje, tj. dobila sam predmet u gorem stanju nego sto je predstavljen prilikom prodaje, na srecu obe clanice su mi vratile novac a ja njima predmet, radi se o clanicama sa dosta utisaka i maksimalno su bile spremne na saranju.
2023 10 28
> DzoDzo: > Zasto ne uplacivati novac unapred proverenim clanovima? I tebi Tashice pise da ide uplata unapred. > Znaci, ja treba da saljem nekom novom sa nula utisaka pouzecem, da mi zadrzava paket mesec dana u posti i vrati mi ga sa duplim pttom na to sve. Napisala sam u slucajevima da clan nema ocene. A opet te ocene mogu biti i lazne. Opet mogu lazirati do 5 ocena,ali gde cete naci 100 ljudi da laziraju 100 ocena. Pouzecem nikada ne kupujem niti bih,ukoliko mi je sumljiv profil Bez ocena pogledacu,i iskuliracu predmet ma koliko god da mi se svideo.
2023 10 28
Huuuu, ima ova jedna skorasnja koja je posle banovanog naloga napravila novi i kontaktirala preko 20 starih saradnji za nove utiske na novom nalogu. Zato kazem da je vrrrrlo bitno kaciti ih na forum, i OSTAVLJATI teme, jer eto, ta se povampirila i posto nije bilo traga ovde, lakse je prevarila nove kupce sa novog naloga. Makar neko zapamti ime, takodje imamo i temu crna lista.
2023 10 28
KP u međuvremenu: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1b7504371d20a84f51ae5e0532936383.jpg)
2023 10 28
1 2