Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta kome smeta?

Stavljam dve torbice koje nisu original, naravno to i navedem. Brišu mi se oglasi. Da li smo mi postali zavisnici originala? Da li mora sve biti brendirano? Da li ima osoba koje ne može sebi da priušte original? Ili moramo da kupujemo oštećenu robu, samo da je markirana. Prva sam kojoj ne smeta, nemam tih para da priuštim sebi, kupujem turske dukseve na kojima piše nike, levis majice koje isto nisu original i još svašta. Da li smo postali burzuji ili mi se samo cini. Ne znam kuda vodi sve ovo i zašto to adminima smeta a i pojedinim članicama. Ps, nemam nameru nikog da vredjamo ovim, samo znam zašto smo sve tu, da imamo kupile bi nove stvari, a ne bi cenkale za svaki dinar.
2023 11 04
mislim da to ima veze sa onim da, recimo, najk kompanija može da tuži vlasnika sajta na kojem se prodaju najk falsifikati. možda lupetam, ne znam, jer, po toj logici, ne bi postojalo 90 posto internet trgovina. :D čuješ li me, alija ekspresoviću? 8-)
2023 11 04
Prodaja i kupovina kopija su zakonom zabranjene u vecini zemalja, tako da bi prodaja istih na sajtu bila podrska kriminalu, mozda bi ih sankcionisali..😕 Licno, nemam problem sa kopijama, kupim i kopiju nekog parfema jer nemam 200e za original. Sto se tice garderobe, takodje nemam problem da kupim i kod kineza i na buvljaku itd, ali opet danas ima toliko pristupacnih socijalnih marki tipa Zara, Stradivarius, H&M itd, pa ne znam sto bih davala 3000 za kopiju neke poznate marke ako mogu kupiti pristojnu torbu i u ovim buticima za te pare... 🌸
2023 11 04
Prodaja kopija je zabranjena, zato Vam i brisu oglase. Mada, Vi ste makar bili posteni pa ste naveli da je kopija... sajt navodi ljude da ne ukazu da je kopija nego prevare ljude i uzmu im ogroman novac. K'o ova clanica sto prodaje "original" Mona torbe koje se proizvode u Novom Pazaru, pun ih je sajt vecina ce nasesti da je original iako normalnoj osobi ne moze da bude logicno da aktuelni model torbe se ovde prodaje kao nekorisceni original za duplo manje pare
2023 11 04
Po meni vise ne postoji Socijalna marka..Pre neki dan za dva para farmerki u Stradivariusu i bluzu 10000. 😅😅😂 H&M helanke 4000… Socijalni butici su second hand shopovi koji nisu digli cene do neba i to je to.
2023 11 05