Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neljubaznost ili nevaspitanje?

> MissDiva: > Ja bih otvorila jednu temu, pa da svaka članica kojoj smeta nekultura napiše jednu ličnu poruku osobi koja se tako ponaša u komunikaciji. > I onda da imamo to kao link koji samo elegantno ostavite kada vidite da Vam neko nije rekao hvala, bio neljubazan ili nešto treće… > Pa valjda će se jednom postideti svog ponašanja. Bravo za temu. Nova sam na ovom forumu, ali sam zgrozena nacinom komunikacije, kao i nekulturom pojedinih clanica. Par puta mi se javila cura da pita za jednu torbu ( iako sam sve detaljno navela u opisu). Nakon toga prosto nestane, nema ni hvala, ni nisam zainteresovana, sta god. Ne znam, ali meni je to krajnje nevaspitano. Bar se zahvali na izdvojenom vremenu. Ima jos primera bahatosti i bezobrazluka, ali drugi put.
2023 11 06
> " Niko ovde od nas nije da bi gubio vreme,davao odgovore koji se zahtevaju,trudio se,a da taj neko drugi ne moze ni odgovora da se udostoji " - prosto sam htela da odgovorim na ovaj deo, nisam mislila nista lose :D Ja licno ne ocekujem da mi neko uzvrati ljubaznoscu na trud koji ulozim da bih nesto prodala, prosto me to ne dotice, a i nemam vremena da razmisljam o tome.. Ali izgleda u ovoj temi nije mesto da se kaze nesto konstruktivno, vec samo da se zalimo na stvari koje ne mozemo da promenimo.. I dalje ne razumete šta je članica želela da "kaže" ovom temom...
2023 11 06
> DankaDa: > I dalje ne razumete šta je članica želela da "kaže" ovom temom... Iskreno ne razumem poentu ove teme :D Ne vidim nista cudno u tome sto su ljudi nevaspitani i neljubazni, znamo svi gde zivimo, ne kapiram sto bi neki online sajt koji je odavno izgubio smisao bio izuzetak..
2023 11 06
1 2