Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nove usluge Poste

Hvala na informaciji za paketomate, ali i dalje ne znam kako se placa postarina za paketomat :')
2023 11 10
Svetlana, u paketomat stizu samo posiljke sa placenom postarinom i bez otkupa. Ako ima carina (sto ce reci bilo kakvo novcano potrazivanje), ide na salter.
2023 11 10
> TatCat: > Svetlana, u paketomat stizu samo posiljke sa placenom postarinom i bez otkupa. Ako ima carina (sto ce reci bilo kakvo novcano potrazivanje), ide na salter. Ali meni su stizale poruke za manje pakete da preusmerim na paketomat (a treba postarina da se plati), pa mi zato nije jasno. Mozda je bila greska koju nikad nisam zloupotrebila :P
2023 11 10
Nosila sam pre pola sata oakete,rekli su mi da su ovo samo predlozi koji nisu usvojeni,jar su i dalje u strajku.i do daljnjeg😅😤
2023 11 10
> Milica88Radonj: > Ili jednostavno ostaneš na CC i sve ovo zanemariš. > Da ne govorim o potpunom ludilu od odluke da ti je jeftinije preuzimanje na šalteru nego na paketomatu!!! Pa, zar nije logičnije da ti najjeftinije bude ono gde najmanje angažuješ radnu snagu a to je paketomat?! A najnižom cenom ujedno podstičeš/motivišeš ljude da koriste oni što tebi najviše odgovara a to je opet paketomat. > Ovako rasterećuješ kurire a zatrpavaš šalter koji već radi 300 drugih poslova.. totalni nonsens! Tuzno je da vise cene servis paketomata nego ljude. Pretuzno.
2023 11 11
Moja posiljka sa otkupninom je juce u 10:17 urucena kupcu, meni nije stigla nikakva poruka o prispecu postnet uputnice...Evo, ne znam.
2023 11 11
1 2