Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nove usluge Poste

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/feee12987618e85d9feb8f49d9432bf3.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/cf6ffca5cab28155ed293058dc7da8a9.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/70a511c77112434b7fb90a1331d9a3e7.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f2a9d77d090945a04a95030381ded58a.jpg)
2023 11 08
Ili jednostavno ostaneš na CC i sve ovo zanemariš. Da ne govorim o potpunom ludilu od odluke da ti je jeftinije preuzimanje na šalteru nego na paketomatu!!! Pa, zar nije logičnije da ti najjeftinije bude ono gde najmanje angažuješ radnu snagu a to je paketomat?! A najnižom cenom ujedno podstičeš/motivišeš ljude da koriste oni što tebi najviše odgovara a to je opet paketomat. Ovako rasterećuješ kurire a zatrpavaš šalter koji već radi 300 drugih poslova.. totalni nonsens!
2023 11 08
> Milica88Radonj: > Ili jednostavno ostaneš na CC i sve ovo zanemariš. > Da ne govorim o potpunom ludilu od odluke da ti je jeftinije preuzimanje na šalteru nego na paketomatu!!! Pa, zar nije logičnije da ti najjeftinije bude ono gde najmanje angažuješ radnu snagu a to je paketomat?! A najnižom cenom ujedno podstičeš/motivišeš ljude da koriste oni što tebi najviše odgovara a to je opet paketomat. > Ovako rasterećuješ kurire a zatrpavaš šalter koji već radi 300 drugih poslova.. totalni nonsens! to sam bas juce u drugoj temi komentarisala, posle postara ce da strajkuju salterski radnici
2023 11 08
Da, ali ovo je PostExpress samo… Mislim ok, ima puno ljudi koji podižu svakako u pošti nakon radnog vremena. Tako da je njima jeftinija ova opcija. Očigledno da bi smanjili kvotu dostavljačima, tako da im ne isplate realne plate /smanje obim posla. Ono što me sad buni. Ranije su cene bile iste i imate odmah na šalteru koliko plaćate poštarinu prilikom slanja. Dobijali smo poruke da prosledimo na paketomat. Da li to znači da moram odmah osobi koja mi šalje reći da hoću preko paketomata, da bi mi obračunala poštarinu koja je manja?
2023 11 08
E i ja se pitam kako funkcionise postarina preko paketomata posto nikad nisam tako preuzela... zato sto primalac prilikom otpreme iz Poste dobija poruku da moze paket na Paketomat da preusmeri - kako u tom slucaju placa postarinu?
2023 11 08
Ja skoro svaki dan dobijem nesto (UT posiljke) u paketomat. Prolazim pored bar 5 paketomata na putu do paketomata koji mi je najdalji, a stize mi u taj paketomat. Pitam zasto tako. Eto, kaze da im je komplikovano da se to razvrstava tako po reonima po blizini adrese... Ako u roku dva dana ne podignem iz paketomata, kurir mi donosi na adresu (retko to radim jer sam nestrpljiva i radoznala). Mislim... Toliko o logici onih koji o tome odlucuju u postama. Znaci, paketomat je da olaksa samo njima, meni ne, osim ako ne cekam kurira, onda sami sebi prave dupli posao. Bas mudro. Jednom mi je glavna u posti na pitanje zasto ne mogu da podignem paket koji postar ne moze da dostavi (pretezak je, knjige, a "nije nas postar konj"), odgovorila da ne mogu jer ga je postar zaduzio, mogu doci popodne. Pitam zbog cega ga je zaduzio ako mi ga nece dostaviti. Kaze da je to poslovna tajna :')
2023 11 08
Cc koliko ce biti ,ostace 200 din ?
2023 11 08
> Mihaelo: > Cc koliko ce biti ,ostace 200 din ? nema pomena o njemu, nadamo se da ostaje isti cenovnik
2023 11 08
> TatCat: > Ja skoro svaki dan dobijem nesto (UT posiljke) u paketomat. Prolazim pored bar 5 paketomata na putu do paketomata koji mi je najdalji, a stize mi u taj paketomat. Pitam zasto tako. Eto, kaze da im je komplikovano da se to razvrstava tako po reonima po blizini adrese... Ako u roku dva dana ne podignem iz paketomata, kurir mi donosi na adresu (retko to radim jer sam nestrpljiva i radoznala). Mislim... Toliko o logici onih koji o tome odlucuju u postama. Znaci, paketomat je da olaksa samo njima, meni ne, osim ako ne cekam kurira, onda sami sebi prave dupli posao. Bas mudro. Jednom mi je glavna u posti na pitanje zasto ne mogu da podignem paket koji postar ne moze da dostavi (pretezak je, knjige, a "nije nas postar konj"), odgovorila da ne mogu jer ga je postar zaduzio, mogu doci popodne. Pitam zbog cega ga je zaduzio ako mi ga nece dostaviti. Kaze da je to poslovna tajna :') Dosta toga nema logike nikakve, često mi stižu paketi iz inostranstva. Jednom mi npr stigne velika kutija puna svega i svačega od knjiga do odeće (teška) i poštar mi donese kući. Drugi put mi stigne jedna kutija koja je recimo veličine izmedju kutije od cipela i one od dubokih čizmi (znači manja od prethodne) u kojoj je plišana igračka (ima manje od pola kg) i tu mi ostave papirić i moram da preuzmem u Pošti jer je "prevelika za isporuku". Te pakete iz inostranstva, generalno, nekad ni ne dostave, nekad donesu, pojma nemam kako funkcioniše jer deluje totalno nasumično.
2023 11 08
> SvetlanaRadic: > > Mihaelo: > > Cc koliko ce biti ,ostace 200 din ? > nema pomena o njemu, nadamo se da ostaje isti cenovnik Hvala.
2023 11 09
evo kad bude vest digli im plate al zato - sve usluge poskupele lol
2023 11 10
paketomat svaki ima broj pod kojim se vodi, kada birate opciju upisete broj paketomata na koji da vam ostave, ne mogu oni da vam ubacuju u paketomate sirom gradova gde oni hoce vec gde ste vi kliknuli i potvrdili da isporuce , i tako vrlo jednostavno dodjete do paketa.
2023 11 10
veliki paketi takodje ako ne mogu uopste da udju u otvor paketomata ne mogu biti isporuceni u njima uopste vec samo na salteru ili dostava.
2023 11 10
Lisa, ne biram ja nikakvu opciju, samo dobijem link i adresu paketomata (pricam o posiljkama iz inostranstva). Ove domace se nudi preusmeravanje ako je postarina placena. I tu pise da ce posiljka ako zelite biti preusmerena na najblizi paketomat (nikakva opcija, nikakav broj, onaj koji oni proglase najblizim jedino). Jedino ste pogodili da se prevelike posiljke ne ubacuju u paketomat o:) Her Fashion, ma, oni koji isporucuju su laksi za dogovor, imaju vise logike od upravnika i sl.(ovi koji upravljaju su vise u deficitu sa inteligencijom, mozda preduslov za napredovanje ;-) )
2023 11 10
Dodatak, Lisa, divan Vam je profil (videla sam hrpu super stvarcica, a cene nisu napumpane o:) ).
2023 11 10
1 2