Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Odvratni “muškarci” na sajtu

Ma ja ne promovišem nikakav feminizam, zašto bih to radila ovde i da želim to da radim. Postavila sam poruku koju sam dobila samo i isključivo kako bi se njegov profil obrisao. Dobijala sam takve poruke i na slikama gde sam, kao što kažete, zakopčana do grla. Ja tiktok, za vašu informaciju, ne koristim. Koristim ga za prodaju stvari, pošto se inače time bavim van ove platforme. Žao mi je što sam obrisala oglas te haljine nakon što sam dobila takvu poruku, jer sam se osetila odvratno. Očekivala sam podršku ovde, da takvim bolesnicima nije mesto na ovoj platformi i da time admini više treba da se bave, a ne osude na svoj račun (i račun drugih devojaka) i opravdavanje ovog paćenika ( I da, opravdavate, ovo je opravdavanje). Što se tiče slikanja u kupaćem, nisam ja VS andjeo, zato se ja ni ne slikam u kupaćem, poenta je bila da čak i da se neko slika, ne zaslužuje da mu se neko obraća kao da je stvar. A da želim pažnju te vrste, takodje je ne bih tražila ovde. Prosek iq-a u Srbiji jeste 90, tako da ni mene ništa ne čudi, mnogo smo zatucani ;((
2023 11 18
Ja kad sam napisala sto imaju potrebu da se ovde slikaju pored instagrama i ostalih mreza dobila sam odg nase pravo bla bla sta tebe briga imamo bolju prodaju vidi se kako stoji hahaha. Pa eto vam onda sta ste drugo ocekivale I dalje ne razumem potrebu da se na ovom sajtu slikaju tako jeftino. Najace kad mi posalju slikajte na vama kako da ne... sto je neko napisao iznad bukvalno umiru za necijom paznjom jer drugog objasnjenja prosto nema.. Svaka zgodna i lepa devojka koja nije iskompleksirana nikad ovo nece raditi u zivotu to i one cak znaju..al ne vredi to je taj mozak sto upija Pink TV. Jos cena stoji istaknuta a pozadina joj u krupnom planu..kakav cringe
2023 11 18
Što se dotičnog manijaka tiče, nadam se da ste prijavili adminu direktno, jer je upitno da li će videti temu. Što se ostatka teme tiče, moram da Vam kažem, da meni kao ženskoj osobi, prvo što zapadne za oko na Vašem profilu jeste Vaše telo a tek onda vidim i odevni predmet koji prodajete. Slike su objektivno provokativne. Naravno da to ne daje za pravo nikome da Vam piše takve poruke, ali svakako je za očekivati jer je to realnost u kojoj živimo, nažalost. Što se manijaka i "cat calling" i sličnih situacija tiče, kao žene, sve to možemo da očekujemo u nekom trenutku, meni se desilo npr. na moru kad sam išla 10m od kuće da bacim smeće u nekoj kućnoj varijanti koja je bila sve samo ne provokativna. Sa jedne strane se slažem sa Vama i konstatacijom da ne treba da krijete svoje telo, ali mislim da članice ne opravdavdavaju manijaka već Vam samo skreću pažnju na realnost. U mnogo progresivnijim društivma od našeg malog i zatucanog odgovornost je na ženi da se zaštiti. Primer serijskog ubice u Engleskoj gde je uvedena "zabrana izlaska " ženama tokom noćnih sati dok se isti ne uhapsi.
2023 11 18
Nema potrebe da bude neko uvredjen mojim komentarom, samo treba da obrati pažnju kakve fotografije postavlja ako mu smeta da mu se obraćaju manijaci. To sto imam ćerke, smatram da mi upravo daje pravo da komentarišem devojke koje svoje razgoliceno telo stavljaju u prvi plan. Da je haljina čvršćeg kvalitetnijeg materijala, to bi izgledalo drugačije i delovalo bi svedenije i manje provokativno, ali tanki rastegljivi materijali, pritom podignuti da budu kraći i spusteni da budu otvoreniji, odaju dojam nekoga ko mnogo privlači pažnju, a kad privlacite pažnju, onda je i dobijete. Devojka koja je zgodna i u malo primerenijoj garderobi, ce na drugi način privući pažnju, ako to razumeju uopšte devojke koje žele da budu primećene od strane svakog muškarca i žene. Ne moze admin da Vas zaštiti, niti bilo ko drugi, ako ne znate sami sebe da zaštitite, a i to ne spada u njihov obim posla. Mozda da kontaktira policiju, jer klinac od 16 hoce da skine mrak i traži provokativne fotke na sajtovima, pa se javlja svakoj koja mu se svidja i ima sexy fotke? Tema je smešna
2023 11 18
> jacaikaja: > Tema je smešna Rece ona i napisa' roman na istu temu. Ja ovde vidim samo devojku koja zeli da prikaze kako neka stvar stoji, devojku koja je pritom slucajno i prezgodna. Svako vidi onako kako zeli. Vreme se promenilo i to je sada moda, nove generacije se ovako oblace i izlaze u takvim stvarima, umesto sto napadate devojku koja se oblaci i slika kao ostatak generacije, napadajte likove koji se ponasaju kao da mogu da poseduju sve te devojke. Umesto sto odgajate cerke da budu zakopcane do grla da ih neko ne bi gledao kao seksualne objekte, vaspitajte sinove da odeca ne cini coveka. Pozdrav 💐
2023 11 18
Najgluplje rečeno, ja koja slikam na lutki cu imati manje primitivnih komentara nego neko ko slika svoje telo. Sto posto sam za to da se ne treba stideti svog tela, niti ga kriti ukoliko to neko zeli, ali je meni sam koncept društvenih mreža i zašto su napravljene besmislen. Volim da slikam sebe i svoju porodicu i te slike cu imati zauvek, samo lično ne vidim potrebu da sebe nekako prikazujem i delim to sa svetom, sem ako nije nesto vezano za posao. Znamo kakvi su ljudi postali. Internet je odlična stvar zato sto ljudi mogu da iskažu svoje mišljenje i talente. Iznenadjujuce je čuti različita mišljenja u moru istih i volim kad naletim na pametne ljude i ovde na forumu. Ali ostatak i najveći deo ljudi koji koristi internet je postao jeziv. Ljudi su prešli sve granice, ne znaju šta više da izmisle pa rade bizarne stvari, koje sadašnjem običnom čoveku deluju normalno. Suština svega, ako ste se svesno izložili milionu ljudi, budite jake i spremne na svakakve gadosti. Jer nas StefanDijana neće prevariti ako nam pise, možete poslati adminu poruku.
2023 11 18
U vecini slucajeva, to nisu toliko sinovi koliko ocevi i dede cak. Cist primer su bus manijaci, vidjam cesto na jednog insta stranici da metuzalemi spopadaju i maloletnice i devojke. To koliko je visok procenat drustva poremecen, vidi se po tome sto neka tamo Stanija ima milion pratilaca npr. Takodje i razni komentari na razne teme na drustvenim mrezama. Sve to je narocito vidljivo posle korone i onih silnih zatvaranja, mnogi su otkrili online i forume i prodajne sajtove i svasta nesto i zapatilo se mnogo ludaka. Takodje su mnogi poceli da tripuju visu slobodu nego sto bi trebalo, tako i dozvole sebi da komentarisu bas sve i svasta, izmedju ostalog i da posalju nekom ovako nesto. Toga je bilo i pre, sada defitnitivno ima mnogo vise. Sve sta se nadje na drustvenim mrezama, forumima, svaka fotka i komentar, podlozno je komentaru i replici.
2023 11 18
> Vreme se promenilo i to je sada moda, nove generacije se ovako oblace i izlaze u takvim stvarima, umesto sto napadate devojku koja se oblaci i slika kao ostatak generacije, napadajte likove koji se ponasaju kao da mogu da poseduju sve te devojke. > Umesto sto odgajate cerke da budu zakopcane do grla da ih neko ne bi gledao kao seksualne objekte, vaspitajte sinove da odeca ne cini coveka. > Pozdrav 💐 Podseti me dela gde vaspitavam ćerke da budu zakopčane do grla i gde napadam devojku. Mislim da sam napisala da mi se ne izvrću reči. Kao sto napisah, neki prosto ne shvataju, pa kad se pročita roman tri puta, mozda se shvati poenta. Niti se cela generacija (bilo koja) oblaci isto, niti stavlja isti tip fotografija na sajt. Ima žena mojih godina koje privlače pažnju sličnim fotografijama i ima devojaka koje ne nose npr.tanga šorc uz kratak neon korset. Odelo ne čini čoveka, ali reflektuje odnos čoveka prema sebi samom i drugima u smislu- kako želi da bude vidjen. Ono sto projektuješ, to privlačiš
2023 11 18
Grozno. Samo ignorisati i prijaviti.
2023 11 18
Sve ovo je isto kao kad bi neko svesno gurnuo prst u vatru i rekao "vatra me povređuje, a to ne sme da čini". Ako nećeš da budeš povređen, ne guraj ruku u vatru i kraj priče. Prva sam protiv muškaraca i njihovih sranja i gade mi se mnoga njihova razmišljanja, ali nemojmo da se zavaravamo i lažemo da već hiljadama godinama unazad ne živimo u muškom svetu. I da je žena uvek kriva. I da je uvek slabiji pol. Da smo uvek glupe i nesposbne. Da smo uvek k*rve. Šta god radile i šta god činile, koliko god imale i znanja i talenta i svega. Uvek smo samo "glupe žene" i seksualni objekti. I onda okačiš provokativnu sliku i pitaš se što neko slini. A ne bi se to pitala da pogledaš oko sebe. Svaka akcija ima svoje posledice. Ako voliš provokativne slike koje ti služe u bilo koju svrhu, onda budi spremna da dobiješ i neželjene reakcije. Zgodnoća nije bitna. I da imaš 100 kg našao bi se manijak druge vrste.
2023 11 25
1 2