Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant iz Beograda

> kupujemokrpice: > Drage devojke, zanima me vase misljenje. Za sve ove godine koliko kupujem i prodajem krpice nisam imala ovako lose iskustvo. Od clanice Crazy123 kupila sam Mona torbu koja je bila oznacena kao “nova sa etiketom” mada je u opisu navedeno da je nosena jednom. Zatrazila sam od clanice da jos jednom potvrdi navedeno stanje sto je i ucinila. Kako posta strajkuje a ostale sluzbe su prebukirane resila sam da je preuzmem licno. Nasla sam se sa clanicom jedno vece, torbu nisam gledala na ulici jer je bio mrkli mrak ali kako clnica ima skoro 90 pozitivnih ocena nisam ocekivala neka neprijatna iznenadjenja. Medjutim, kada sam dosla kuci, samo sto me slog nije udario! Torba ne da nije nova nego je rabljena samo tako! Izbledela po svim rubovima, izakana poprilicno! Naravno clanisa ce pravi luda, kao nije proveravala, tasna je stajala. Zatim klasicna prica ne zeli da vrati novac, ne zeli da plati popravku, ne zeli da plati cak ni polovinu troskova za farbanje torbe, nema ni racun kao ni bilo koji drugi dokaz o kupovini kako bih torbu eventualno reklamirala Moni…katastrofa ziva! Na kraju sam jos i dobila negativnu ocenu jer sam zamislite trazila da se na neki nacin nadoknadi moja steta a preuzela sam licno torbu! Kao da zelim da vratim cipele jer mi nisu taman a ne torbu koja je oglasena uz lazan opis! Zgrozena sam koliko su ljudi u stanju da budu jadni i bedni…Sta biste vi uradile? Ne bih da Vam stajem na muku, ali mislim da ste bespomocni u toj situaciji. Mada mi stvarno nije jasno zasto je vecinu sramota da pogleda predmet prodaje pri licnom preuzimanju, narocito skuplje stvari..
2023 11 24
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fa7264ca129d1bab1ad9d9ebc9bd86ff.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e53e5e04a8b0d175d5c3af72acad9cb8.jpg)
2023 11 25
Meni ovo izgleda kao prevara. Clanica nema ni jedan utisak
2023 11 25
> annazkonda: > Meni ovo izgleda kao prevara. Clanica nema ni jedan utisak Prevara je, kad udjete na taj link traze Vam podatke (broj kartice, CVV kod itd.) pa Vam skinu novac. Dosta je ucetstalo u poslednje vreme, salju poruke i kao "Automatska poruka MK", "Korisnicka podrska" i slicno, sa pricom da je neko kupio premet i sa tim linkom.
2023 11 25
Hvala. Citala sam o tome, nisam znala da su i ovde aktivni. Uzas
2023 11 26
1 2