Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pokušaj prevare / lažiranje uplate

> Her_Fashion: > Što se tiče toga da li piše da se ne uvažava konverzacija van sajta, piše negde. Pročitala sam negde to kopajući po forumima (tj. postovima admina da nadjem pravila i ostalo). > Znam da sigurno stoji negde, ali je teško naći, ja sad ne mogu da se setim gde sam pročitala. Pa da, ali nijednu info nemaš lepo jasno i na vidnom mestu postavljenu. Sve im je razbacano po forumu i za ovo znamo samo mi koje smo duže vreme na sajtu. Oni jesu odgovorni za prevare jer su posrednici u prodaji. Zato KP uvek reaguje, moraju i oni. S obzirom, da je broj prevaa drastično porastao na sajtu. Kada bi oni objavljavali prevarante, deo njihovih podataka, tako da se uđe u trag, policija bi vrlo lako reagovala. Već su se devojke povezivale i to su gotovo uvek isti ljudi. Meni su podaci i ove osobe sumnjivi, čak mi se čini da sam nedavno naletela na nekoj temi da se pominjalo... Konkretno baš slabo pamtim nickove, profile, ako mi je zapalo za oko, sigurno sam negde videla i to ne tako davno. Možda je tema obrisana..
2023 12 03
https://mojekrpice.rs/slagalica112-39856 Htela da kupi majice i navodno ce ona poslati kurira i prvo uplatiti.. Medjutim poslala mi na, rekla bih, lazan sajt postekspressa gde se trazi BROJ KARTICE, kao i sve ostale informacije o njoj i iznos novca na racunu hahahah.. Cudna komunikacija, na pitanje kako mi je poslala taj novac nije odgovorila.
2023 12 03
> anaprodaja:): > https://mojekrpice.rs/slagalica112-39856 > Htela da kupi majice i navodno ce ona poslati kurira i prvo uplatiti.. Medjutim poslala mi na, rekla bih, lazan sajt postekspressa gde se trazi BROJ KARTICE, kao i sve ostale informacije o njoj i iznos novca na racunu hahahah.. > Cudna komunikacija, na pitanje kako mi je poslala taj novac nije odgovorila. Nadam se da niste ukucali podatke sa kartice. Ako jeste, blokirajte je jer će vam skinuti novac.
2023 12 03
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b0e19cd710d911c18838d044308f7b47.jpg)
2023 12 03
Ta prevara kruži već mesecima, dnevno se javlja jako puno devojaka.. Prijavite adsministratorima profil, nema negativnih, neko će nasesti na prevaru.
2023 12 03
> MissDiva: > Pa da, ali nijednu info nemaš lepo jasno i na vidnom mestu postavljenu. Sve im je razbacano po forumu i za ovo znamo samo mi koje smo duže vreme na sajtu. > Oni jesu odgovorni za prevare jer su posrednici u prodaji. Zato KP uvek reaguje, moraju i oni. > S obzirom, da je broj prevaa drastično porastao na sajtu. Kada bi oni objavljavali prevarante, deo njihovih podataka, tako da se uđe u trag, policija bi vrlo lako reagovala. Već su se devojke povezivale i to su gotovo uvek isti ljudi. > Meni su podaci i ove osobe sumnjivi, čak mi se čini da sam nedavno naletela na nekoj temi da se pominjalo... Konkretno baš slabo pamtim nickove, profile, ako mi je zapalo za oko, sigurno sam negde videla i to ne tako davno. Možda je tema obrisana.. Ovo što ću reći se neće svideti mnogima, što bi rekli "unpopular opinion " ali mislim da zaista nije toliko teško pogledati forume i pretražiti teme. Ja sam ovde godinu dana, niko me nije ničemu učio, sama sam otišla na forum, isčitala teme postavljene od strane admina, članica I sl. (Koje su mi bile zanimljive ili korisne), sama sam provalila kako da postavim predmet, ostavim utisak i kako sajt funkcioniše. Sama sam istražila kako se šalju predmeti, šta je CC i sve ostalo. Ovde se otvaraju teme za neke stvari koje su običan zdrav razum, a nekad ne treba ni to već samo Google. Što se prevara tiče takodje, meni nije jasno da neko u 2023. godini udje na neki link i ostavi podatke sa kartice, pa to je "Nigerijski Princ" level prevara. Onda kupovina torbe koja košta 18000 u radnji za 3500 na krpicama "nova sa etiketom" od članice sa 0 utisaka. Možda umesto da se za sve krive Admini, da se malo uključi mozak za promenu.
2023 12 03
> Her_Fashion: > Ovo što ću reći se neće svideti mnogima, što bi rekli "unpopular opinion " ali mislim da zaista nije toliko teško pogledati forume i pretražiti teme. > Ja sam ovde godinu dana, niko me nije ničemu učio, sama sam otišla na forum, isčitala teme postavljene od strane admina, članica I sl. (Koje su mi bile zanimljive ili korisne), sama sam provalila kako da postavim predmet, ostavim utisak i kako sajt funkcioniše. Sama sam istražila kako se šalju predmeti, šta je CC i sve ostalo. > Ovde se otvaraju teme za neke stvari koje su običan zdrav razum, a nekad ne treba ni to već samo Google. > Što se prevara tiče takodje, meni nije jasno da neko u 2023. godini udje na neki link i ostavi podatke sa kartice, pa to je "Nigerijski Princ" level prevara. > Onda kupovina torbe koja košta 18000 u radnji za 3500 na krpicama "nova sa etiketom" od članice sa 0 utisaka. > Možda umesto da se za sve krive Admini, da se malo uključi mozak za promenu. apsolutno se slažem, ali...previše očekujete od prosečnog korisnika ovakvih sajtova. :|
2023 12 03
Zato što većina prosečnih devojaka od 20 god ne zna ni šta je forum, znamo mi od 30+ možda neko eventualno do 45. Mi smo negde generacija koja je koristila forume, većini to nije poznato ni kao način komunikacije, a ni kultura foruma im nije najjasnija. Vidite da se ne gleda ni da li tema postoji, niti čitaju prethodne komentare na temi kada komentarišu. Na većini online platformi imate neki vid zaštite, sajtovi su napredovali. Ovde nemate, zadržali smo se na fotografijama od 2MB. A i Nigerjski prince je naša generacija. :D Zato se mi jednako ne razumemo sa TikTokerima..
2023 12 03
> MissDiva: > Zato što većina prosečnih devojaka od 20 god ne zna ni šta je forum, znamo mi od 30+ možda neko eventualno do 45. Mi smo negde generacija koja je koristila forume, većini to nije poznato ni kao način komunikacije, a ni kultura foruma im nije najjasnija. Vidite da se ne gleda ni da li tema postoji, niti čitaju prethodne komentare na temi kada komentarišu. > Na većini online platformi imate neki vid zaštite, sajtovi su napredovali. Ovde nemate, zadržali smo se na fotografijama od 2MB. > A i Nigerjski prince je naša generacija. :D Zato se mi jednako ne razumemo sa TikTokerima.. Razumem "generacijski jaz" ali to je vec trazenje nekakvih opravdanja. Pise sve na srpskom, vrlo jasno, ako znaju da udju na forum i otvore temu "Kako se salje paket" isto tako bi trebalo da znaju da procitaju naslov neke teme, da istu otvore i procitaju nesto. To takodje nije opravdanje zasto ne mogu da ukucaju na Google-u "Sta je CC paket" na primer. A za prevare, ne znam sta bih rekla, nebitno za Nigerijskog Princa, ali pobogu kako ne znaju da se nigde ne ostavljaju podaci sa kartice, ili bar da se na taj nacin ostvaruje samo online placanje. Lenjost, pre svega. (Razumela bih da su toliko neupucene zene od 45 godina npr, ali devojka od 27 koja ne zna kako se koristi baknovna kartica mi je toliko nebulozno da nemam reci).
2023 12 03
> EsBeBe: > apsolutno se slažem, ali...previše očekujete od prosečnog korisnika ovakvih sajtova. :| ,:) Ocigledno. Trudim se da odgovorim i pomognem kad mogu, ali iskreno kad neko otvori temu sa onim linkom i pricom o kuriru itd., i jos pita "Da li je ovo prevara?" dodje mi da lupim glavom o tastaturu od muke.
2023 12 03
Na sajtu mora sve biti prilagođeno korisnicima, od toga da li Vam je neko dugme dovoljno veliko, veličina teksta pogodna za čitanje itd. Nije niko tu da pretrano razmišlja. Trebalo bi da postavite predmet na prodaju i da sve samo šljaka. Oni stvarno imaju dobar feedback na forumu, ali nisu to iskoristili da unaprede sajt ni malo. Isto tako mora biti prilagođeno svakom, bez obzira na godine ili iskustvo. Po pitanju ciljne grupe, upropastili su sajt, jer ovde morate imati živce za sve bahate, nekulture, a i neoizbiljne članice.
2023 12 03
> MissDiva: > AdminRS poslednji log pre 20 dana. AdminJunior pre 5 dana, Vanda pre 8 dana. > Dakle, sigurno 5 dana niko od prevaranta nije blokiran i uklonjen sa sajta, svi profili su im aktivni. Ulazili su, ovoj devojci su uklonili negativan utisak: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/636b294f914eb711b8136a754648b10e.jpg) Sa ove teme: https://mojekrpice.rs/forum/t/613131/negativan-utisak-bez-saradnje
2023 12 03
Pustila sam poruku na drugi profil sada...
2023 12 04
Moram da vas upozorim, moja sugrađanka je prevarena na saju radi se i online fishing ovde...pokrali su joj pare sa računa. Užasnuta sam, ali ovde među nama ima dosta prevara.
2023 12 04
> NatasaKidisevic: > Moram da vas upozorim, moja sugrađanka je prevarena na saju radi se i online fishing ovde...pokrali su joj pare sa računa. Užasnuta sam, ali ovde među nama ima dosta prevara. Da, non stop iskaču teme, to je jedna te ista pravara... Ne znam zašto, niko se nije pozabavio time.
2023 12 04