Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pokušaj prevare / lažiranje uplate

https://mojekrpice.rs/forum/t/579221/prevare-na-sajtu Ima skoro godinu dana da oni to rade, s tim da je poslednjih meseci broj prevara drastično veći.
2023 12 04
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/57294b57ce2a710b2a1652fde4800286.jpg) Javila mi se članica sa ovog naloga, kaže da joj je profil hakovan. Vodite računa… </3
2023 12 04
> MissDiva: > Zato što većina prosečnih devojaka od 20 god ne zna ni šta je forum, znamo mi od 30+ možda neko eventualno do 45. Mi smo negde generacija koja je koristila forume, većini to nije poznato ni kao način komunikacije, a ni kultura foruma im nije najjasnija. Vidite da se ne gleda ni da li tema postoji, niti čitaju prethodne komentare na temi kada komentarišu. > Na većini online platformi imate neki vid zaštite, sajtovi su napredovali. Ovde nemate, zadržali smo se na fotografijama od 2MB. > A i Nigerjski prince je naša generacija. :D Zato se mi jednako ne razumemo sa TikTokerima.. Ne znam da li vama ikada dosadi da svakodnevno pišete nebuloze na ovom sajtu. Mislim, izvinite molim vas, mi dvadesetogodišnjaci smo totalni debili, samo sedimo i gledamo tiktok i vi ćete da nas učite kako se koristi forum. Internet je tek krenuo da se koristi kad smo mi već bili rođeni i praktično smo odrasli s njim, hvala na brizi, ali znamo šta je forum i daleko se bolje snalazimo sa ovakvom vrstom prevara na netu. Muka mi je ovakvih glupih izjava poput vaše. Moj ćale od 50 i kusur godina ceo dan visi na tiktoku. Moja sestra od 20 godina njemu objašnjava da li je neka informacija na netu istinita i kako to da proveri. Dakle, dosta više ste se više ubeđivali da ste vi kao milenijalci zlatna generacija, a gen z majmuni na drvetu.
2023 12 04
> darkacademia: > > MissDiva: > > Zato što većina prosečnih devojaka od 20 god ne zna ni šta je forum, znamo mi od 30+ možda neko eventualno do 45. Mi smo negde generacija koja je koristila forume, većini to nije poznato ni kao način komunikacije, a ni kultura foruma im nije najjasnija. Vidite da se ne gleda ni da li tema postoji, niti čitaju prethodne komentare na temi kada komentarišu. > > Na većini online platformi imate neki vid zaštite, sajtovi su napredovali. Ovde nemate, zadržali smo se na fotografijama od 2MB. > > A i Nigerjski prince je naša generacija. :D Zato se mi jednako ne razumemo sa TikTokerima.. > Ne znam da li vama ikada dosadi da svakodnevno pišete nebuloze na ovom sajtu. Mislim, izvinite molim vas, mi dvadesetogodišnjaci smo totalni debili, samo sedimo i gledamo tiktok i vi ćete da nas učite kako se koristi forum. Internet je tek krenuo da se koristi kad smo mi već bili rođeni i praktično smo odrasli s njim, hvala na brizi, ali znamo šta je forum i daleko se bolje snalazimo sa ovakvom vrstom prevara na netu. Muka mi je ovakvih glupih izjava poput vaše. Moj ćale od 50 i kusur godina ceo dan visi na tiktoku. Moja sestra od 20 godina njemu objašnjava da li je neka informacija na netu istinita i kako to da proveri. Dakle, dosta više ste se više ubeđivali da ste vi kao milenijalci zlatna generacija, a gen z majmuni na drvetu. Dete, lepo ti rekoh danas, nemoj da čitaš ono što te potresa i bavi se nekom hortikulturom, Mikijev zabavnik prelistaj… Nešto toga tipa, što opušta… ❤️
2023 12 04
> MissDiva: > > darkacademia: > > > MissDiva: > > > Zato što većina prosečnih devojaka od 20 god ne zna ni šta je forum, znamo mi od 30+ možda neko eventualno do 45. Mi smo negde generacija koja je koristila forume, većini to nije poznato ni kao način komunikacije, a ni kultura foruma im nije najjasnija. Vidite da se ne gleda ni da li tema postoji, niti čitaju prethodne komentare na temi kada komentarišu. > > > Na većini online platformi imate neki vid zaštite, sajtovi su napredovali. Ovde nemate, zadržali smo se na fotografijama od 2MB. > > > A i Nigerjski prince je naša generacija. :D Zato se mi jednako ne razumemo sa TikTokerima.. > > Ne znam da li vama ikada dosadi da svakodnevno pišete nebuloze na ovom sajtu. Mislim, izvinite molim vas, mi dvadesetogodišnjaci smo totalni debili, samo sedimo i gledamo tiktok i vi ćete da nas učite kako se koristi forum. Internet je tek krenuo da se koristi kad smo mi već bili rođeni i praktično smo odrasli s njim, hvala na brizi, ali znamo šta je forum i daleko se bolje snalazimo sa ovakvom vrstom prevara na netu. Muka mi je ovakvih glupih izjava poput vaše. Moj ćale od 50 i kusur godina ceo dan visi na tiktoku. Moja sestra od 20 godina njemu objašnjava da li je neka informacija na netu istinita i kako to da proveri. Dakle, dosta više ste se više ubeđivali da ste vi kao milenijalci zlatna generacija, a gen z majmuni na drvetu. > Dete, lepo ti rekoh danas, nemoj da čitaš ono što te potresa i bavi se nekom hortikulturom, Mikijev zabavnik prelistaj… Nešto toga tipa, što opušta… ❤️ Važi, tetka!
2023 12 05
Hvala, meni je to kompliment samo da znaš, jer sam tetka jednoj devojčici od 3 i dečaku od 4. ,:)
2023 12 05
Ovde treba da se ode u policiji i prijavi, sve crno na belo i molim lepo. Neka su i 500 din. u pitanju, niko nema prava da nas krade. Ja sam odlučila, čekam samo da se oglase admin. i podnosim izveštaj MUP-u.
2023 12 07
> mildinovic: > Ovde treba da se ode u policiji i prijavi, sve crno na belo i molim lepo. Neka su i 500 din. u pitanju, niko nema prava da nas krade. > Ja sam odlučila, čekam samo da se oglase admin. i podnosim izveštaj MUP-u. Saznaću kako se može prijaviti odeljenju za tehnološki kriminal. Garant postoji mogućnost i mora, da ukoliko imate masovne prevare na jednom sajtu, oni počnu da prate redom prijave koje im pristižu. Mora se prijaviti policiji, ali neka se prijavi i 5% prevara, ti ljudi će odgovarati. Trenutno su prešli na cifre za koje se definitivno odgovara. Pokušaj prevare kod mene je bio na iznos od 9.600 din, što premašuje prilično minimum za prijavu. Samo od strane mene, administratori sajta su dobili dve poruke i email. Bez odgovora i bilo kakve reakcije. E pa znate šta, ja sam pokušaj prevare uredno prijavila i imam dokaz o tome.
2023 12 07
1 2 3