Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

"Baksuzni" predmeti

S vremena na vreme mi se desava da nesto od artikala koje postavim "prodam" bar pet-sest puta. Trenutno je to Benetton dzemper koji su vec "kupile" tri clanice (mislim, trazenje popusta, dogovor, razmena podataka, uplata kao sutra, dzemper spakovan i onda nagli preokret sa objasnjenjima kojavec svi znate, ali se bar jave...). Desavaju li se Vama takvi predmeti da kad ih postavite posle kratkog vremena ga svi nesto kao kupuju, a on tu pa tu :') ?
2023 12 05
> TatCat: > S vremena na vreme mi se desava da nesto od artikala koje postavim "prodam" bar pet-sest puta. Trenutno je to Benetton dzemper koji su vec "kupile" tri clanice (mislim, trazenje popusta, dogovor, razmena podataka, uplata kao sutra, dzemper spakovan i onda nagli preokret sa objasnjenjima kojavec svi znate, ali se bar jave...). Desavaju li se Vama takvi predmeti da kad ih postavite posle kratkog vremena ga svi nesto kao kupuju, a on tu pa tu :') ? Ja takve poklonim na kraju ili ostavim pored komtejnera :)
2023 12 05
Ja sam imala jednu mint komplet trenerku, oko 30 omiljenih, stalno mi se neko javljao za nju i ništa, još sam je u jednom trenutku prodavala u lotu 10 stvari za 1000 din. Na kraju sam je obrisala sa sajta i završila je u HM reciklaži.
2023 12 05
O da, iako sam nova na sajtu desilo mi se to. Pomislila sam da mi se desava upravo zbog toga sto sam nova, da ljudi odustanuvod kupovine 😆
2023 12 05
> TatCat: > S vremena na vreme mi se desava da nesto od artikala koje postavim "prodam" bar pet-sest puta. Trenutno je to Benetton dzemper koji su vec "kupile" tri clanice (mislim, trazenje popusta, dogovor, razmena podataka, uplata kao sutra, dzemper spakovan i onda nagli preokret sa objasnjenjima kojavec svi znate, ali se bar jave...). Desavaju li se Vama takvi predmeti da kad ih postavite posle kratkog vremena ga svi nesto kao kupuju, a on tu pa tu :') ? Da🤣sve ovo sto si napisala kao da sam ja pisala.
2023 12 06
I dalje se nadam... Čekam Godoaa😅
2023 12 06
Zara bodi, definitivno. Prodao se bar 10 puta do sad...
2023 12 06
O daa.. I ja sam mislila kad neko pita za popust da je to to odobris popust i prodas predmet... Ali nazalost ne :) Dugo nisam koristila sajt, a opet vidim da je sve ostalo isto. Mada i sama umem da se premisljam dugo oko svake kupovine pa s neke strane i razumem. Ali to da se upakuje razmene adrese i na kraju odustane to bas i ne :/
2023 12 06
Desilo se. na kraju sam tu stvar poklonila :D
2023 12 06
U mom slucaju javljajale su mi se dve ili 3 iste osobe za razlicite stvari, mesecima, i uvek isti ritual zahteva: traze dodatne slike, ili razmenu ili, popust, racun i..nista. U pocetku mi bilo bzv, htela sam da im pisem da se preispitaju jer mozda imaju neki mali poremecaj, tipa zavisnost od kupovine koja se ne dogadja. Ali posle mi ih je bilo zao i uredno sam odgovarala. Nestale su posle moje pauze na sajtu. Ustvari, pomislim tu i tamo da ponekad suvise ozbiljno shvatamo i sebe i druge na krpicama. Ovde treba ozbiljno shvatiti.samo pokusaje prevare sa trazenjem broja kreditnih kartica...sve ostalo bi trebalo da bude kao neki mali hobi, mala krpicasta razonoda pa i kad se dese te laznjikave narudzbine😃
2023 12 06
Ja sam gnezdo za bebu slala clanici, i platila duplu postarinu, jer je strajkovala posta , ona nije preuzela na kraju. Htela sam ponovo da joj posaljem nije zelela vise. Onda ga okacim ponovo i desi mi se prevara sa slanjem linka za uplatu, gde nisam znala da tako skidaju pare s racuna. Za malo da ostanem bez dosta para , sreca pa mi je kartica zasticena sigurnusnom sifrom, i nije uspela da me pokrade. Posle citam i vidim da se mnogima desavalo isto.. pisalo jos troje raspitivalo se i nista ... 😂 na kraju cu ga i ja pokloniti
2023 12 06
Kod mene su tezak maler nove farmerke sa mackom. Ne znam koliko upita za njih, i jos mi stoje. 🙄🙄🙄
2023 12 06
Kod mene je to ovaj trench mantil. Redovno obećanja za uplatu, rezervacije, traženje popusta i slično
2023 12 07
Ja sam jednu haljinu dva ili tri puta prodala istoj clanici :') svaki put se dogovorimo oko preuzimanja uzivo i svaki put nestane. kad se javila drugi put mislila sam ajde nije stigla prvi put ili nesto, drugi put sam odgovorila cisto da vidim hoce li se jos koji put javiti za istu stvar :')
2023 12 07
> darkacademia: > Kod mene je to ovaj trench mantil. Redovno obećanja za uplatu, rezervacije, traženje popusta i slično Brutalan je. Mozda da probas da ga ufotkas napolju na sebi i okacis fotke? Mantili umeju biti skakljivi sa fotkama na ofingeru, da se lose vidi kroj, duzina. Da si cela u crnom npr, dole neke one dzombic cizme i mantil preko, mislim da bi imao sanse da ode vrlo brzo, i to van snizene cene.
2023 12 07
1 2