Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li uspevate da kupite nešto?

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c725b9566ee2381b8636e78dc7218755.jpg) Kad mi stigne poruka da je predmet dostupan... ,:)
2023 12 15
Evo kako izgleda moj pokusaj kupovine. Članica je odbila da mi da osnovnu informaciju s idiotskim komentarom kako je mrzi i nece da se cima za 900 din... Pa sto onda prodajes stvar za tu cenu, sta ovakvi ljudi uopste traze na sajtovima kad se ne razumeju u osnovne principe online trgovine i nemaju dobre socijalne vestine. Kao da sam joj trazila da napise zadatak iz trigonometrije a ne da odradi 4 pokreta centrimetrom i zapise brojeve koje vidi. Pokondirenost pojedinih clanica je smesna... Meni je jos i problem sto imam jedan utisak, a nov sam profil napravila na sajtu, na starom imam 70 pozitivnih i nijednu negativnu ocenu, pa mozda i to daje za pravo clanicama da se ne "cimaju". ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6ff1b38b744ae48a0fe0a3ba521a0ced.jpg)
2023 12 16
Meni nije problem da merim i odgovorim na sva pitanja, ali kada me pitaju: " jel moze slika ili snimak kako stoji, viber 064....." dobijem nervni slom.
2023 12 16
> ubavkam: > Meni nije problem da merim i odgovorim na sva pitanja, ali kada me pitaju: " jel moze slika ili snimak kako stoji, viber 064....." dobijem nervni slom. Pa to je vec cimanje, ne vidim sto bi neko oblacio robu ako sam ja drugacije gradje i visine, to mi nista ne znaci. Al osnovne mere na osnovu kojih ja licno mogu da procenim da li mi odgovara? Msm da je to obavezno da se napise a ne da se tripujes da si previse bitna, kul i iznad cene koju si ti sama postavila.
2023 12 16
Ja sam imala slucaj pre neki dan,videh nesto sto mi se svidja i posaljem poruku,kad clanica poveca cenu za 1000 dinara 🤪🤪🤪
2023 12 16
Ja cesto kupujem za dete neke super retke stvarcice i zaista su sve clanice odgovorne. E, sad, mozda je to tako samo u slucaju kupovine decije odece/obuce. :)
2023 12 16
Poslednjih 5 članica kojim sam pisala za kupovinu, nisu mi ni odgovorile... A što se prodaje tiče, dve su se javile sa predlogom cena, ja pristala, one nestale 😂
2023 12 16
Sad imam drugi problem, od dve članice ni jedna nije aktivna na sajtu. Javljaju se na dva- tri dana, po jednu poruku i sve tako. Nekako sam došla do poruke da mi proslede broj računa i sad ništa, čekam. Kontam da će tako biti i sa slanjem, a žao mi da im otkažem sad kad sam pitala da kupim. ,:(
2023 12 17
E sad najnovija fora, jedna od članica koju sam pitala za broj računa (nija ga poslala), nakon poruke u kojoj joj ponovo tražim broj računa da uplatim sutra, šalje mi odgovor da joj nikakva uplata nije stigla i da šalje nakon uplate. ,:) Dakle, dva puta je pitana za broj računa, ni na jednu od te dve poruke nije odgovorila. Aaali šalje nakon uplate! Ni na moje iščuđavanje, nije pustila broj računa, tako da… ah… ti neprodavci na sajtu…
2023 12 17
Moram da se složim sa članicom koju mrzi da se cima za 900 dinara. Doduše izmerim sve kada imam vremena, ali na jedan zahtev da pređem pola grada, islikam torbu i donesem je da članica proveri da li je dobra, pa tek onda da je kupi i sve to za 300 dinara... radije ću je baciti u smeće... Mislim da ljudi ovde malo i preteruju sa traženjem mera i dodatnih slika posebno kada su predmeti sa jako niskim cenama. I da zato i ne dobiju odgovor. Za veće sume razumem i podržavam, ali povoljne cene su tu sa razlogom, bar u mom slučaju - da se takvi predmeti što pre prodaju, ali očigledno idu teže od onih sa većim cenama.
2023 12 17
1 2