Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Treba mi hitna pomoć

Slazem se da bi trebalo da joj posaljete opomenu pred tuzbu ukoliko vec nema mesta mirnom resavanju/dogovoru. Iznos nije zanemarljiv, a pored toga i ovo pozivanje na to da je uznemiravate trazeci svoj novac nije u redu. Ukoliko nemate sredstava da platite advokata za slanje opomene, mozete mi se javiti, uradicu Vam to besplatno (bice potrebno da mi pre toga dostavite dokaze koje posedujete u vezi navedenog).
2023 12 23
Nazalost je tako odustanu, i onda prevaranti znaju da su na dobitku jer se ljudima ne isplati da ih krivično i pravno gone.
2023 12 23
> MAJA11: > Slazem se da bi trebalo da joj posaljete opomenu pred tuzbu ukoliko vec nema mesta mirnom resavanju/dogovoru. > Iznos nije zanemarljiv, a pored toga i ovo pozivanje na to da je uznemiravate trazeci svoj novac nije u redu. > Ukoliko nemate sredstava da platite advokata za slanje opomene, mozete mi se javiti, uradicu Vam to besplatno (bice potrebno da mi pre toga dostavite dokaze koje posedujete u vezi navedenog). Mnogo Vam hvala divni ste, ukoliko vidim da nema napredka javljam Vam se. Jos jednom hvala veliko i duboko poštovanje.
2023 12 23
> ubavkam: > Moze da tuzi, ali sve se to placa, tuzba, advokat... Ne znam kakve su prepiske, da li moze da dokaze sta je sve od odece poslala, koja je vrednost, kakav dogovor su imale. > Decko je pravnik pa ce bolje od nas da te posavetuje. Eventualno da pustite opomenu pred utuzenje. Mozda je to uplasi da ti uplati. Po meni ces izgubiti mnogo vise od tih 120e ako udjes u proces. I ako je dobijes, pitanje je izvrsenje, da li ces moci da naplatis i tih 120e i sve troskove sudjenja Troskove sudjenja placa strana koja izgubi u sporu
2023 12 23
> MAJA11: > Slazem se da bi trebalo da joj posaljete opomenu pred tuzbu ukoliko vec nema mesta mirnom resavanju/dogovoru. > Iznos nije zanemarljiv, a pored toga i ovo pozivanje na to da je uznemiravate trazeci svoj novac nije u redu. > Ukoliko nemate sredstava da platite advokata za slanje opomene, mozete mi se javiti, uradicu Vam to besplatno (bice potrebno da mi pre toga dostavite dokaze koje posedujete u vezi navedenog). Najgore od svega sto ta lopina sada pokusava mozda da ide i na to da joj prevarena ostecena strana iznudjuje novac, misleci da nema dokaze o dugu. Doduse, ako ih zaista nema kroz ikakav pismeni momenat, moze biti cupavo. Ali s' obzirom da je ova delila fotke deteta i kukumakala kroz poruke, ako je broj na nju i ako postoji ostali dogovor oko novca i procenata, onda su dokazi na gomili
2023 12 24
Ma samo iskucajte nesto kao tuzbu,i posaljite joj da vidi da imate podatke,i da cete da je tuzite ako ne uplati novac do nekog roka.izvinite se,kazite da ne.mozete vise da cekate novac,pokusajte sa lepim,mozda ce da deluje.Malo je zaplasite ,ako ne nameravate da je stvarno tuzite,mozda uspe.
2023 12 24
Mene zanima da li pokretanjem sudskog postupka može da nastane više problema (za obe članice). Uslužna kupovina, bilo iz Srbije ili Inosttanstva je tehnički nelegalna ako nemate preduzeće registrovano za tu delatnost, ukoliko sam dobro upućena. Pa ukoliko se u to umeša sud itd, koje su šanse da će na kraju obe plaćati kazne državi? Pošto imamo pravnika ovde na forumu, možda će znati odgovor. Nemam nikakvu lošu nameru sa ovim pitanjem, samo mislim da i to treba uzeti u obzir u čitavoj situaciji.
2023 12 24
Toga ae i ja plasim zato i razmisljam da li se isplati, ali ponovo ako sam ja nesto prodavala a ona je to preprodavala u istoj smo situaciji.
2023 12 24
1 2