Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevaranti link post expresa

Nazalost,nova sam ovde.I cim sam postavila prvi artikal za prodaju,desilo mi se da mi ljudi zele uplatiti novac na ziro racun.Medjutim salju link na kojem se unose podaci sa kartice,da bi kao uplatili novac.Sva sreca ja na tim racunima nemam nikad sredstava,i stigla mi je poruka nemate 15 000 din minimalno na racunu,onda sam tek shvatila da se radi o prevari Zato molim Vas oprezno ne unosite podatke sa svojih kartica
2023 12 24
Ovo je vec standardni pokusaj prevare 😐 puno clanica se javlja sa istim iskustvom...
2023 12 25
Niste obratili paznju, nisu hteli da uplate novac na tekuci vec su vam rekli da su "uplatili novac i prepremili kurira" sto nije moguce unapred. I onda su vam rekli da cete "novac dobiti na karticu" sto opet nije moguce, novac se dobija na racun, pa su vam dali sumnjivi lilnk na koji ste vi ubacili podatke svoje kartice i tako su pokusali da vam skinu novac.
2023 12 25
dobro dosla i bas mi je zao sto ste vec naleteli na prevaranta. Na zalost ima ih i na kupujem prodajem ali treba biti pazljiv. Srecni praznici svima 💗
2023 12 27
Zdravo! Zelim sve da upozorim na ovu osobu (katarinaruzicic) koja je pokusala da me prevari. Nov sam korisnik i cim sam okacila haljinu javila mi se, rekla da zeli haljinu, pitala me kako saljem, ona koristi City Express i ako koristim i ja onda bi kupila. Rekla sam da nemam iskustva sa City-ijem i ponudila se da sama sve to odradi i da ce uplatiti meni unapred pare na racun, moje je samo da potvrdim kad kurir moze da pokupi paket od mene. Posto nisam imala iskustva do sada izgledalo mi je sve normalno, dok mi nije poslala QR koji kada se skenira vodi na sajt navodno City Expressa, gde traze moje podatke kartice da bih primila uplatu. Tad mi je vec bilo jasno da se radi o prevari, i kad sam zapravo sve malo vise proucila vidi se da je prevara. Cak su joj pisale i dve razlicite lokacije (Beograd i Zajecar). Ova osoba na svom profilu ima bas dosta dobrih komentara, pa mi nije bilo nista sumnjivo u pocetku. Ja sam potom ostavila los komentar na njenom profilu, onda je ona ostavila los lazan komentar na mom profilu😂 Ostavicu ovde sliku samo prepiske posto vidim da moze samo jedna slika da se ostavi u komentaru.
upload
pre 5 dana, 17:36