Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodata roba,i dalje na profilu?????*PRODATO*uklonite predmet

Ne razumem,zaista,šta Vam znači roba koju ste prodale-prodali na profilu.Evo tačno sam izludela majke mi,ma za bilo šta,što sam želela da pogledam bilo je PRODATO.Skinite PRODATO,vidimo po utiscima da ste aktivni,nema potrebe da držite na profilu,nešto što je prodato. :@
2024 01 03
Ja predmet obelezim kao prodat onda kada ga kupac uplati, a brisem sa profila tek kada mi se jave da su primili i da je sve ok. Cesto se i ne jave pa mi stoje predmeti tako dosta duze, desavalo mi se vise puta da jednostavno zaboravim na njih pa je moguce da je najcesce to slucaj. Naravno ima onih i koji namerno drze sto zbog broja pregleda kako bi tim predmetom privukli kupce da pogledaju profil, sto zbog toga sto time verovatno zele da prikazu sta su sve prodali nzm. Svakako takve oglase treba brisati. Zar nije pre bilo automatsko brisanje posle odredjenog broja dana? Sta se sa time desilo?
2024 01 03
Tako i ja radim… > IsidoraC96: > Ja predmet obelezim kao prodat onda kada ga kupac uplati, a brisem sa profila tek kada mi se jave da su primili i da je sve ok. Cesto se i ne jave pa mi stoje predmeti tako dosta duze, desavalo mi se vise puta da jednostavno zaboravim na njih pa je moguce da je najcesce to slucaj. Naravno ima onih i koji namerno drze sto zbog broja pregleda kako bi tim predmetom privukli kupce da pogledaju profil, sto zbog toga sto time verovatno zele da prikazu sta su sve prodali nzm. Svakako takve oglase treba brisati. Zar nije pre bilo automatsko brisanje posle odredjenog broja dana? Sta se sa time desilo?
2024 01 03
To je ok,dan,dva,tri,dok ne bude sve ok,dok ne iskomunicirate,sve preko toga je stvarno besmisleno...neću ni tražiti više,baš mislim da kod nekih članica stoji u nedogled,i nije mi jasno,predmet prodat,ko mari za preglede kada ga više nema u ponudi.Niti me zanima profil da ga pregledam ako je svaka druga stvar na profilu prodata.
2024 01 03
I ja isto označim da je prodato kada se uplati novac, a brišem kada kupac javi da je preuzeo i da je sve ok. Nisu svi azurni na sajtu, ko zna koliko ih i zaboravi verovatno, ili privlače druge kupce....
2024 01 03
Najjace je kad promene sam naziv predmeta u prodato, i drze tako. A jos jace mi je rezz koje stoji mesecima i mesecima. Jedna suknja mi jos stoji u omiljenim, ono samo gledam dokle ce tako, promenjeno ime u rezz, kapiram da je to novi nacin da se dizu pregledi na nalogu i posecenost.
2024 01 04
Kad je bio ovaj strajk meni su stajali prodati predmeti duze jer ih ne brisem dok se kupac ne javi da je sve ok a zbog strajka posiljke su kasnile i onda vidim samo kako mi jedan po jedan prodati predmet nestaje brisu ih admini sad verovatno gde vide obrisu gde im promakne ostanu nemam pojma
2024 01 04
Takođe, stavljam PRODATO kad mi legne novac, a brišem predmet tek nakon što mi kupac potvrdi da je sve okej dok je još oglas na profilu. Ali opet ne znam zašto bi neko držao prodat artikal na profilu očekujući neku posećenost jer na prodate stvari valjda manje ulazimo :")
2024 01 04
Koliko me to nervira!! Ja brisem cim predam predmet! Ili kada neko kaze da je rezervisano, a ne psie. Ja pitam posle 5 dana je li prodato, clanica cuti!!!
2024 01 05
Meni smeta, i odvraca me od pretrage. Jedino "objasnjenje" koje imam za tu besmislicu je da mozda zele da dospeju na rang listu sajta jer ima neko racunanje po broju prodatih stvari, tamo gde su uvek isti veliki profi prodavci. Ali, ta lista je druga tema, i bilo bi mi intetesantno da je pokrene na forumu neko ko razume zasto postoji to kao " rangiranje."😃
2024 01 06
To jednom oznacis i dobijes svoje bodove, ne znaci nista "lezarina" na nalogu
2024 01 06
Da li neko zna gde mogu postaviti novu temu - gde bih objavila prodaju jednog velikog paketa letnjih haljinica (ima ih tridesetak) po nekoj simboličnoj ceni? Zamoliću korisnice da mi se jave putem poruke i objasne, jer ne znam kako se ni prate komentari na forumima :) HVALA UNAPRED.
2024 01 10
Zaista čemu prodato još stoji?! Nekada piše da je prodato, a nekada se ne briše, stoji kao da je i dalje na prodaju. Ako se zaista bavite prodajom, ažurirajte svoju "tezgu".
2024 01 12
Svako nije protv pravila držati označenu stvar kao prodatu izvesno vreme. Ja sam imala dve situacije gde članice nikako da jave da li artikal odgovara, pa mi je stajao duže vreme na nalogu i nije bilo problema, na kraju sam isti obrisala jer više nije imalo smisla držati ga. Opet, stvari koje su prodate tek nakon razmene utisaka brišem, jer je nezgodno ukoliko kupac eventualno bude nezadovoljan, a isto ne može da se dokaže bez oglasa. Toliko iz mog ugla.
2024 01 13
> luciana: > Svako nije protv pravila držati označenu stvar kao prodatu izvesno vreme. Ja sam imala dve situacije gde članice nikako da jave da li artikal odgovara, pa mi je stajao duže vreme na nalogu i nije bilo problema, na kraju sam isti obrisala jer više nije imalo smisla držati ga. Opet, stvari koje su prodate tek nakon razmene utisaka brišem, jer je nezgodno ukoliko kupac eventualno bude nezadovoljan, a isto ne može da se dokaže bez oglasa. Toliko iz mog ugla. Ja sam imala takve situacije za poslednjih 15ak prodaja, niti se javljaju da su preuzele, niti pisu utisak. Pre sam slala poruke da vidim da li je sve u redu, sad mi je dosadilo da ih jurim. Ostavim predmet nekoliko dana na profilu pa brisem (svakako i da imaju neku reklamaciju, posle 5 dana ne javljanja, sigurno je necu uvaziti).
2024 01 13
1 2