Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodata roba,i dalje na profilu?????*PRODATO*uklonite predmet

> Her_Fashion: > > luciana: > > Svako nije protv pravila držati označenu stvar kao prodatu izvesno vreme. Ja sam imala dve situacije gde članice nikako da jave da li artikal odgovara, pa mi je stajao duže vreme na nalogu i nije bilo problema, na kraju sam isti obrisala jer više nije imalo smisla držati ga. Opet, stvari koje su prodate tek nakon razmene utisaka brišem, jer je nezgodno ukoliko kupac eventualno bude nezadovoljan, a isto ne može da se dokaže bez oglasa. Toliko iz mog ugla. > Ja sam imala takve situacije za poslednjih 15ak prodaja, niti se javljaju da su preuzele, niti pisu utisak. Pre sam slala poruke da vidim da li je sve u redu, sad mi je dosadilo da ih jurim. Ostavim predmet nekoliko dana na profilu pa brisem (svakako i da imaju neku reklamaciju, posle 5 dana ne javljanja, sigurno je necu uvaziti). Ja srećom nisam, ovde su članice u 99,9 posto slučajeva korektne što se tiče mog iskustva, mada je bilo dve tri situacije davno kojih ne želim da se sećam..
2024 01 13
Otvorila sam skoro temu o tome, jer zaista u poslednje vreme bas retko se javljaju nakon kupovine. Neko je rekao "Da nesto nije u redu, javile bi se" i zaista mi deluje da je tako. Kad im stigne predmet i sve je ok, dalje ih ne interesuje ni sajt ni utisci, ni to sto ja cekam da se jave da mogu da obrisem predmet. Do sad nisam imala ni jednu reklamaciju, ali znaci mi da se kupac javi da mogu mirne glave da obrisem predmet, ali to je sto je.
2024 01 13
> Stanitslava22: > Takođe, stavljam PRODATO kad mi legne novac, a brišem predmet tek nakon što mi kupac potvrdi da je sve okej dok je još oglas na profilu. Ali opet ne znam zašto bi neko držao prodat artikal na profilu očekujući neku posećenost jer na prodate stvari valjda manje ulazimo :") Upravo tako!
2024 01 15
> luciana: > Svako nije protv pravila držati označenu stvar kao prodatu izvesno vreme. Ja sam imala dve situacije gde članice nikako da jave da li artikal odgovara, pa mi je stajao duže vreme na nalogu i nije bilo problema, na kraju sam isti obrisala jer više nije imalo smisla držati ga. Opet, stvari koje su prodate tek nakon razmene utisaka brišem, jer je nezgodno ukoliko kupac eventualno bude nezadovoljan, a isto ne može da se dokaže bez oglasa. Toliko iz mog ugla. Naravno,dan,dva,tri dana je ok,pogledajte na primer mona tasne,svaka druga prodata,stoji nedeljama,jako me nervira,ko za inat bas mi se svidjaju te prodate ,:)
2024 01 15
> IvanaSo: > > luciana: > > Svako nije protv pravila držati označenu stvar kao prodatu izvesno vreme. Ja sam imala dve situacije gde članice nikako da jave da li artikal odgovara, pa mi je stajao duže vreme na nalogu i nije bilo problema, na kraju sam isti obrisala jer više nije imalo smisla držati ga. Opet, stvari koje su prodate tek nakon razmene utisaka brišem, jer je nezgodno ukoliko kupac eventualno bude nezadovoljan, a isto ne može da se dokaže bez oglasa. Toliko iz mog ugla. > Naravno,dan,dva,tri dana je ok,pogledajte na primer mona tasne,svaka druga prodata,stoji nedeljama,jako me nervira,ko za inat bas mi se svidjaju te prodate ,:) Hahah, ma naravno, sve razumem. Ja obrisem i radi preglednosti stranice, jer nema svrhe da mi stoji nešto ako je saradnja obavljena i zaključena komentarima.
2024 01 17
1 2