Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Raspon cena u pretrazi

Zasto ne napravite, kao na drugim sajtovima, nesto sto bi nam bas olaksalo pretragu, a to je da ogranicimo pocetnu i krajnju cenu u pretrazi? Znaci, hocu, npr, da gledam samo predmet od 1000 do 2000 dinara. To sada nije moguce? Tj.mogu, ako cu da izvrtim brdo stranica sa predmetima do 999 din.
2024 01 05
Ovde su vam cene vrlo relativan pojam i mislim da po tome nije baš merodavno gledati jer nekad za vrlo nizak iznos može nešto dobro da se nađe, a nešto je i precenjeno, a na pola bi članice dale i popust da pitate.
2024 01 06
> JedanVuk: > Zasto ne napravite, kao na drugim sajtovima, nesto sto bi nam bas olaksalo pretragu, a to je da ogranicimo pocetnu i krajnju cenu u pretrazi? Znaci, hocu, npr, da gledam samo predmet od 1000 do 2000 dinara. To sada nije moguce? Tj.mogu, ako cu da izvrtim brdo stranica sa predmetima do 999 din. Podrzavam
2024 01 08
slazem se, na ovom sajtu ima brdo posla ali ne znam u cemu je problem i sto ne plate nekog programera da resi i popravi stvari koje nisu dirane 10 godina
2024 01 09
> JedanVuk: > Zasto ne napravite, kao na drugim sajtovima, nesto sto bi nam bas olaksalo pretragu, a to je da ogranicimo pocetnu i krajnju cenu u pretrazi? Znaci, hocu, npr, da gledam samo predmet od 1000 do 2000 dinara. To sada nije moguce? Tj.mogu, ako cu da izvrtim brdo stranica sa predmetima do 999 din. Potpuno se slažem,puno bi olakšalo pretragu!
2024 01 14