Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne radi prijava preko Fejsa

Izvinjavam se ako pišem na pogrešnom mestu, retko koristim sajt. Da li još neko ima problem da se loguje preko Fejsbuka, piše danima da je greška i nije moguće ući na sajt?
2024 01 08
Isto i meni, na mobilnom. Sreca pa sam uvek ulogovana na kompu
2024 01 08
I ja ne mogu, tek malopre udjoh preko korisnickog imena 😊
2024 01 08
Cao, devojke. Isti problem imam. I jos kada kliknem na "zaboravljena lozinka" i ukucam svoju adresu, pise mi da je mejl poslat ali nikada ne stigne. Da li imate neko resenje? Ja sam adminu poslala poruku, ali ne znam ima li svrhe.
2024 01 08
> Irene150: > Izvinjavam se ako pišem na pogrešnom mestu, retko koristim sajt. > Da li još neko ima problem da se loguje preko Fejsbuka, piše danima da je greška i nije moguće ući na sajt? Istoooo …
2024 01 08
> TaniaMani: > I ja ne mogu, tek malopre udjoh preko korisnickog imena 😊 Jel ti ovo drugi nalog ili ?
2024 01 08
Isti problem vec danima…
2024 01 09
> Lilly888: > > TaniaMani: > > I ja ne mogu, tek malopre udjoh preko korisnickog imena 😊 > Jel ti ovo drugi nalog ili ? Ne, isti je. Prvi put sam se ulogovala preko korisnickog imena, uvek sam preko fb ulazila. Ali dobro je, moze i ovako.
2024 01 09
> Lollobrigida: > Cao, devojke. Isti problem imam. I jos kada kliknem na "zaboravljena lozinka" i ukucam svoju adresu, pise mi da je mejl poslat ali nikada ne stigne. Da li imate neko resenje? Ja sam adminu poslala poruku, ali ne znam ima li svrhe. I meni je tako par puta, ali je na kraju nekako stigao 🤣
2024 01 09
Ne mogu da se ulogujem preko Fejsbuka. Da li su Admini obavešteni?
2024 01 09
> TaniaMani: > > Lollobrigida: > > Cao, devojke. Isti problem imam. I jos kada kliknem na "zaboravljena lozinka" i ukucam svoju adresu, pise mi da je mejl poslat ali nikada ne stigne. Da li imate neko resenje? Ja sam adminu poslala poruku, ali ne znam ima li svrhe. > I meni je tako par puta, ali je na kraju nekako stigao 🤣 Ja evo od subote ne dobijam mejl za resetovanje lozinke, probala sam sigurno 50 puta. Da poludis.
2024 01 09
Ja sam danas dobila mejl za resetovanje lozinke, preko fejsa nisam mogla danima da uđem.
2024 01 09
> AppleRed: > Ja sam danas dobila mejl za resetovanje lozinke, preko fejsa nisam mogla danima da uđem. Kako da resetujem? POMOĆ!🤕
2024 01 09
Poslala zahtev za promenu lozinke.
2024 01 09
> TaniaMani: > > Lilly888: > > > TaniaMani: > > > I ja ne mogu, tek malopre udjoh preko korisnickog imena 😊 > > Jel ti ovo drugi nalog ili ? > Ne, isti je. Prvi put sam se ulogovala preko korisnickog imena, uvek sam preko fb ulazila. Ali dobro je, moze i ovako. Ja ne uspevam 😞 Ne znam gde grešim …
2024 01 09
1 2