Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Farmerke za visoke devojke?

Visoke devojke, gde kupujete (uske) farmerke? Dosad sve što sam kupovala bilo mi je vidno iznad članaka i baš ružno izgleda. Pritom nisam ni preterano visoka, ima i viših devojaka, pa opet imam utisak da se farmerke prave za devojke ispod 160cm isključivo. Ne tražim nešto specifično i u trendu, samo klasične uske crne farmerke dubokog struka, prostije ne može, pa opet nigde ne nalazim već godinama :(
2024 01 08
Cao! Ako nosis XS imam tri para farmerki duzine 34-36 :D Ja ih kupujem na Asosu, najbolja opcija je biranje duzine farmerki, sve su znatno duze od 100cm, dok su kod nas u radnjama vecinom 93-95cm duzine
2024 01 08
> darkacademia: > Visoke devojke, gde kupujete (uske) farmerke? Dosad sve što sam kupovala bilo mi je vidno iznad članaka i baš ružno izgleda. Pritom nisam ni preterano visoka, ima i viših devojaka, pa opet imam utisak da se farmerke prave za devojke ispod 160cm isključivo. Ne tražim nešto specifično i u trendu, samo klasične uske crne farmerke dubokog struka, prostije ne može, pa opet nigde ne nalazim već godinama :( Razumem tvoju muku jer sam ja 182cm.😊 Ja kupujem farmerke u Legendu jer oni bukvalno imaju toliko različitih dužina da sam ja po prvi put u životu naišla na farmerke za koje sam morala da tražim kraće. Jedini problem je što ne mogu da se setim da li su imali crni texas.
2024 01 08
> UltraStore: > Cao! Ako nosis XS imam tri para farmerki duzine 34-36 :D > Ja ih kupujem na Asosu, najbolja opcija je biranje duzine farmerki, sve su znatno duze od 100cm, dok su kod nas u radnjama vecinom 93-95cm duzine Hvala na ponudi, nosim M
2024 01 08
Videla sam da ja msm Bershka (mozda i stradivarius) imaju opciju za visoke. Nije neki preteran izbor modela doduse, barem nije bio kada sam ja trazila. I u zari cesto budu extra dugi modeli, koji na moju visinu 173cm stoje malo duze 😁
2024 01 08
Levi's 721 mislim da duzina ide do 34
2024 01 09
> IsidoraC96: > Videla sam da ja msm Bershka (mozda i stradivarius) imaju opciju za visoke. Nije neki preteran izbor modela doduse, barem nije bio kada sam ja trazila. I u zari cesto budu extra dugi modeli, koji na moju visinu 173cm stoje malo duze 😁 Potvrdjujem, Inditex brendovi su uveli petite i tall opcije. Mislim da je tall navodno za 175cm visinu, ali ta ponuda se retko nalazi u prodavnici morala bi online da narucis na adresu ili u najblizu prodavnicu
2024 01 09
Ja imam XS bar tri komada koje su za visoke devojke. Nahvata se kad se proba puno pari....Cotton, Gallop
2024 01 09
ja uzimam samo brendove koji imaju br i po duzini - levis i diesel uglavnom
2024 01 09
Bershka
2024 01 10
Levis i Tommy Hilfiger prave duze modele (duzina 34)
2024 01 11
Update: Nakon što sam obišla zilion radnji, pronašla sam odgovarajući par u Pull&Bear. Model Ultra skinny high waist, vel. 40 ima dužinu 100cm. Idalje ne preterano duge, ali najduže koje sam uspela da pronađem po nekoj normalnoj ceni, a da ne izgledaju kao helanke. Levis ima takođe, ali nisam u mogućnosti da iskeširam 10k na jedan par. Što se tiče online poručivanja, imala sam neprijatna iskustva sa farmerkama, ne potrefim materijal ili jednostavno nije to to kad ih probam.
2024 01 11
Zdravo devojke izvinjavam se sto upadam htela sam da pitam ima li neko za razmenu.neku lepu zensku jakni S velicina I sta bi trazili za to?
2024 01 11
180 😅 levis su mi se najbolje pokazale, ali nosim guess i legend, guess kao i levis idu po dužinama, a legend se prave za nas visoke žene, neko i na nas da misli Od ovih ovako brendova, msm da stradivarius ima kao tall liniju ali njima kako su kratki modeli, verovatno mi bi i tall komadi bili kratki 🫠 Zara je dobra, imala sam njihovebpantalone koje su mi bile čak i meni malo duže, pa sam ih sređiva kod šnajderke
2024 01 16
Ja sam visoka 188cm, i isto mucim muku sa farmericama Narucivala sam u pull and bear za visoke, nije losa duzina ali za ovaj period nije mi dovoljno dugacko. Ranije sam kupovala u pazarskim radnjama, oni imaju stvarno dugacke modele (exact jeans, cappito) ali neke od njih nisu bas nekog kvaliteta. Dva para su mi se u roku od par meseci izgulila izmedju nogu kao da sam ih nosila godinama a ne par meseci.
2024 02 23
1 2