Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoć oko logovanja

Meni je istog momenta stigao mail o promeni lozinke.To je bila jedina opcija da se ulogujem posle 6 dana.Sve drugo sam probala sa brisanjem kolacica itd.Nije moglo nista.
2024 01 12
> SailorSaturn94: > Ma jesam, sve sam kombinacije isprobala, jednostavno ne stize. Poslala sam odmah Adminu poruku s ovog naloga, nadam se da ce odgovoriti posto na prethodnu poruku za nesto drugo nije nikad Takodje moja sestra zeli da otvori nalog preko mejla i ne stize nista na mejl da potvrdu. Blokirali su joj nalog jer misle da ja koristim oba... Ne znam kakp ovi prevaranti uspevaju da se registruju svakodnevno 🙈
2024 01 12
Stizu mi poruke na starom nalogu, zna li neko kako da nadjem profil koji mi se javlja? :') ne znam kako da ih nadjem ako nemaju predmete na prodaju (a nisu stavili predmet za koji se javljaju u Omiljeno)
2024 01 13
UPDATE: proradilo je logovanje preko Fejsbuk opcije
2024 01 15
Da 👏👏👏☺️☺️☺️ konacno
2024 01 16
Ja sam se registrovala pre par dana preko Googla. Postavila jednu reklamu kompletno. Drugu sam zapocela, niti sam mogla zavrsiti, niti mogu od onda da se ulogujem. Kao da nesto nije u redu, ali ne znam sta??
2026 03 18
Da li naslov radnji, podrazumeva kao da imam firmu?? Nemam firmu nikakvu. Onda mi je uskracena i mogucnost reklamiranja??
2026 03 18
Bolje nemojte preko googla nego napravite nalog. Ako izgubite google posle necete moci da se ulogujete. Naziv radnje je vise dekorativno, mozete zamisliti da imate virtuelnu tezgu pa joj dajte neko kreativno ime
2026 03 18
I ja imam isti problem,stalno .Umesto nesto da rese oni uvode clanarine
2026 03 24
1 2