Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Da li je baš sve za prodaju???

Pošto ne mogu preko fejsa da se ulogujem ovo mi je novi profil, inače često kupujem ovde. Bilo je pod opcijom "poklanjam" takvih stvari da stvarno nemaju grešku i to bezuslovni poklon. Onda naletim na nešto poderano i boga mi lepa cena je data. Kakvo je vaše mišljenje da li je baš sve za prodaju ili treba imati neka ograničenja. Opet sa druge strane gledano iz različitih razloga se kupuje, neko komad garderobe jer će oblačiti, a neko možda poderanu bundu jer od nje planira da nešto napravi. Sve u svemu kod poderanih stvari kada vidim da je cena fiksna a stvar oguljena pitam se da li je ta osoba normalna. Možda grešim, ali ne verujem. Ovo jeste sajt za polovnu garderobu, ali do koje mere oštećenu?!
2024 01 12
Iskreno po meni nije normalno da se toliko pocepane stvari stavljaju a da cena bude ogromna ne kacim stvari sa ostecenjem jer pre svega ja to je bih nosila a onda ne zelim nekom to uvaljujem , Postujem ljude koji okace da ima ostecenja ali da to bude minimalno i da moze da se prepravo iskreno sa moje strane ja to ne volim da radim .
2024 01 12
U životu nisam postavila nešto što prethodno nisam dobro prekontrolisala. Praktično nošeni garderobu, da sam više puta i duži vremenski period nosila ni ne kačim. Većina ne shvata svrhu ovog sajta, od komercijalne prodaje do kačenja iznošene garderobe.
2024 01 12
Velika je razlika u slucajnom propustu, u odnosu na smeca koja se opisu da su perfektno stanje, a ono nakarad za brisanje kupatila
2024 01 13
Poštovani, ako je moguće, otvorite, odeljak za nas starije. Mi takođe, nešto kupili ili prodali
2024 01 15
Za prodaju ovde: https://mojekrpice.rs/forum/60/informacije-koje-se-ticu-korisnika/rasprodaje Za kupovinu ovde: https://mojekrpice.rs/forum/8/informacije-koje-se-ticu-korisnika/trazim
2024 01 16