Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Guess torbe

Meni je na sred grada pukne torba koju sam platila pola plate a nosila sam svega mesec dana. Uletim u prvu jeftinocu i kupim prvu simpaticnu crnu jednostavnu torbu da premostim dok ne kupim odgovarajucu. Platim tu torbu tadasnjih 750 din. To bilo pre nekih 6-7 godina. To je za par dana postala moja omiljena torba,i nosila sam je bez prestanka neke 3 godine,samo nju! Pritom sam sam je opterecivala puno,gurala u nju i sta moze i sta ne moze,lap top sam par puta nosila satima ko zna koliko puta! Decije flasice za vodu,novcanik i kljuceve od muza pored svih mojih stvari unutra.. posle 3 godine fizickog zlostavljanja,pukne rucka. Tata zalepio,mama preuzela,fura je vec 3-4 godine i ne bi je dala ni za lek. Vrhunac price je... torba dan danas izgleda kao nova!!! Nema tackice na njoj! Najmanje pukoyine,ogrebotine.. I dalje je lepa,nije prevazidjen model,izuzetno kvalitetno odradjena,od neke debele eko koze,fantasticni stepovi,snir.. kad bih naletela na istu u mracnom cosku neke jeftinoce dala bih 500€ za nju! Da ponovim. 750 din.
2024 01 17
> jacaikaja: > Prodaju se torbe iz starijih kolekcija, koje su proizvedene pre 2 godine i više, onda i ovde stoje u radnji godinu, dve i to je to za eko kožu, 4-5 godina i počinje ljuštenje. Interesantno je to sto će svako pre da kupi Guess nego MK; cerka je donosila iz Amerike i sve Guess prodala, a MK nije, pri tom su tada MK torbe radili u koži i cena je bila malo visa, a trajale su godinama Ovo je najrealnija opcija, stara kolekcija + stajanje u radnji ili ko zna gde, svako dira, pipaju, isprobavaju pa se to negde prebacuje na gomili, stoji u magacinima i Bog te pita sta sve ne. I jeste kod nas losiji kvalitet, ali za Guess se zale i u inostranstvu, ne samo za Guess. Pa ja sam narucivala iz Amerike patike pa su oba para bila felericna. I nije Guess u pitanju. Mislim da se kod nas preteruje sa tim da se kod nas sve lose valja. Ima i lose robe, ima i fejkova, bilo je i situacija kao sa C&S ko se seca zbog cega su zatvoreni? Bilo je i verovatno jos uvek prisivanja etiketa tipa za MS itd.
2024 01 17
Ma kad je taj PVC dovoljno jak i ako je lep model to stvarno traje. Problem je model i manjak svega na ovome što trenutno prodaju, pominjala sam - rajsfešlus i sl. Znala sam ranije u Accessorizeu da kupim PVC torbu, one jednobojne, poslovne. Sada više ne, nije to kao što je bilo. Definitivno najveći problem, u poslednje vreme imam sa kupovinom tašni. Voljna sam i da platim i gledam i skuplje modele, ali na kraju se sve svodi na isto - kupila vani ili ovde / skuplju ili pvc. Evo juče sam ponovo dobila jednu Guess, baš da vidimo koliko će potrajati. ,:) Pisala je jedna članica za MK. Meni se njihove tašne ne dopadaju, moguće da su kvalitetnije ali kad god sam bila u radnji i gledala ih, u poređenju sa drugima su mi izgledale lošije i njihovi veći model (poslovni) nemaju rajsfešlus ili makar ovi na koje sam ja naletela. Jedino što mi se kod njih sviđa, to je što uvek imaju lepe, jednostavne modele tašni u crnoj boji. Ali obratiću pažnju sledećeg puta, jer to sa kvalitetom se ne zna dok se ne proba.
2024 01 17
Brendovi, koje ja kupujem vani a postoje u Srbiji, ne prodaju starije kolekcije već ono što je recimo basic vani imaju , a nešto što je malo lepše ili ekskluzivnije ovde nemaju. Evo konkretno Guess sam sve kupila vani, oni se baš svuda prodaju. Svaki shopping centar koji ima radnju sa puno brendova tašni ima i Guess i oni su cenovno najpovoljniji. Tašne im stvarno uvek izgledaju lepo u radnji i verovatno se svi zaletimo i zbog cene i izgleda. Nemam ja očekivanja da to traje ne znam koliko, ali ljudi ovo se odmah oguli po ivicama, ručke katastrofa. Nisam ni znala da su popularne. Viđam da ljudi masovno nose Guess sada i vidim po sajtu da se prodaju, a ja znam da meni je to primer brenda koji je katastrofa. I nije mi jasno zašto je tolika pomamama, kada se to odmah oguli. Pri tom, Guess nije lux brend, ne znam u šta bih ga svrstala… To je ono što kupite na aerodromu, outletu, shopping centrima kada eto naletite na tašnu, a nije bilo ničeg drugog. Eventualno ovako za neki poklon nekome i to je to.
2024 01 17
A tek Zara sto nije lux brend pa je pomama za njom kao da je Prada :')
2024 01 17
> SvetlanaRadic: > A tek Zara sto nije lux brend pa je pomama za njom kao da je Prada :') To mi nikad neće biti jasno. Mada, evo imam njihovu kožnu jaknu, stvarno odličan kvalitet! Opet, prava koža sa dobrim preparatima mora da traje. Probala bih sa vunenim džemperima, da je 100% vuna pa da vidim koliko traju uz povremeno ručno pranje. Zara ima vani divne stvari, kod nas ništa. To su one limitirane serije, uglavnom se prave u Maroku. Bolji kvalitet nego ostatak njihove garderobe. Nisam fan Zare, više volim Mango i Massimo Dutti. To je neki moj stil, ali sada mora i to da se probere. Ma ljudi krpice su najbolje, samo da je manje komercijalne prodaje jer me je strah da poručujem više na sajtu, šalju neku smrdljivu robu, ko zna gde oni to nabavljaju.
2024 01 17
Meni nije jasno kako se ovde prodaju Guess torbe od plastike po 14000, a meni stoji kožna MK, sa svega jednim Omiljenim, po mom skromnom mišljenju mnogo lepša od Guess koje vidjam ovde po sajtu 😏 Generalno mi deluje da se sve svelo na trendove, da piše Mona na njoj npr. verovatno bih je odmah prodala. Što se tiče kupovine torbi na krpicama @MissDiva, jednom sam se dobro opekla i to za 16000. Od tad izbegavam komercijalne prodavce u širokom luku. (Doduše tad nisam ni znala kako da prepoznam komercijalnu prodaju). Ali bukvalno je torba smrdela na kilometar 🤣 Sad bih radije kupila skupu torbu od nekog sa 3 utiska nego nekog sa 800.
2024 01 17
> Ovo je najrealnija opcija, stara kolekcija + stajanje u radnji ili ko zna gde, svako dira, pipaju, isprobavaju pa se to negde prebacuje na gomili, stoji u magacinima i Bog te pita sta sve ne. I jeste kod nas losiji kvalitet, ali za Guess se zale i u inostranstvu, ne samo za Guess. Pa ja sam narucivala iz Amerike patike pa su oba para bila felericna. I nije Guess u pitanju. Mislim da se kod nas preteruje sa tim da se kod nas sve lose valja. Ima i lose robe, ima i fejkova, bilo je i situacija kao sa C&S ko se seca zbog cega su zatvoreni? Bilo je i verovatno jos uvek prisivanja etiketa tipa za MS itd. Ma, oni su zatvoreni iz drugog razloga, znam tog lika koji je hapsen, nidje veze ono sta se pisalo osim pronevere para vezano sa sam kargo. ;) Miss, pogledaj poslednji model koji je izbacio Akatelier, Tania se zove, klasican lep, mozes u boji koju hoces da porucis, personalizujes kako ti volja, i pogledaj njihov shopper model. Tvrdim da se neces pokajati, prvo zbog kvaliteta, drugo elegantno i lepo, mekano... Pitaj i za klasik model koji lici na Taniu, tania je naslednica te torbe, bila je 280e, nesto najlepse sta sam ikad videla od torbi. Stone gray boja, perfekcija, meni je large u toj boji sa sarenim privescima. Na drvetu dole mozes da ugravis sta zelis. Melani large, ona ti je 480e, nece odgovarati za lap iznad 10inca, imam je, e to je zaista lepa i kvalitetna torba koja mora da se ima. imam i malu Melani sa ovcicom na veci stranama, cube model koji ce sada verovatno vracati sa malim izmenama, i jedan od prvih modela koji ne znam kako se zove. Sledeca mi je Melani medium u mint boji. <3 mada sada kada gledam, odgovarala bi mi i shopper sa lepim natpisom napred.
2024 01 17
Ja sam neko vreme gledala Manual torbe i shvatila da mi svaki komad dosadi i da mi se ne isplati da kupim torbu od 300+ evra, jer ne mogu kao novu sa desetak korišćenja da je prodam ni za 100, pa mi to deluje kao bacanje novca. Ko koristi sve svoje skupe torbe i pazi ih godinama, tacnije- ko ume da bude zaljubljen u torbe, tom slučaju se jedino isplati 😅 Druga stvar, ja lično ne volim da se opterećujem čuvanjem torbi dok ih nosim, ni obuce, jakni; da li će me neko okrznuti, zgaziti, prosuti se voda iz flasice u torbi ( tako sam upropastila jednu Guess koferastu i koristila ukupno 6 meseci).. te zbog toga sto ne želim da budem rob stvari, biram kvalitetno i povoljno. Kupila sam kožnu italijansku sa prirodnom dlakom, novu torbu sa etiketom na sajtu za 3000, nosim je često i super je, kao nova je i dalje
2024 01 17
Legitimno, neko voli torbe, neko obucu, neko gace, npr. Ja sam imal svoje gustove koje sam morala da ispunim po pitanju garderobe, za sada od krpica nemam vise nista bitno. Imam lud princip da patike uvek moraju biti nove kao iz radnje, u smislu da su 100% ciste, gnusam se strokave obuce. I torbe, nasla sam se u ovim, sve ostalo moze na dobos, ni ne gledam ostale, imam dve original LV koje sam zadrzala, imala sam dosta nekih no name i neke kopije, ostalo mi nesto i toga da se resim i onda cu biti mirna po pitanju tih skartiranja sta mi smeta konkretno od torbi.
2024 01 17
To je sve normalno i dolazi sa godinama; kad si u situaciji da mozes sebi da kupis ono sto ti srce traži, ok je da ispunis sebi svaku želju, posle se zelje i prioriteti menjaju. Ali, konkretno za eko kozne torbe, da ne kažem- Guess- bolje kupiti proveren kvalitet, nego kupovati brend. Ima ih i kožnih u Marciano i Luxe kolekciji, pa bolje dodati novac i biti miran neko vreme
2024 01 17
Ja sam ranje volela da imam torbe u 10 velicina, 300 boja, oblici svi moguci... sada sam apsolutno zadovoljna da budu klasicni lepi svedeni modeli, kvalitet i kvalitet i jos kvaliteta.
2024 01 17
Rucke su im uzas, licno su mi Guess torbe jedino trajale ako ih nisam nosila... Na kraju odlucila sve da ih prodam i promenim brend.
2024 01 19
Da ,tako je sa guessom ,dal kupili u inostranstvu ili ovde ,isto isklustvo imam..
2024 01 20
> DzoDzo: > Aaaaa, uzmi lepo, Akatelier i nema problema sa raspadanjem. > Jesu prosek 500e, ali problema nema, prava koza, handmade, kakav Guess od pvca, bacanje para. U zadnje vreme primećujem teme gde se razglaba o ovako skupoj, da ne kažem luksuznoj robi, sve buržuj do buržuja. Nekad se zapitam živim li u istoj Srbiji kao članice koje ko od šale kupuju parke od 400e i predlažu torbe od 500e. Mi znamo da su te torbe bolje od Guess, a i od onih od 1000din iz H&M. Samo što prosečnoj osobi u Srbiji nije normalno da toliko pukne na jedan modni komad. Da ne pričamo o tome što se promoviše kupovina nove kože, krzna i perja, kao da neke tamo životinje nisu zaklane zbog vaše glupe torbe ili jakne. Uostalom, cela poenta ovakvih sajtova jeste da cirkuliše već proizvedena garderoba, da se ne bi bespotrebno kupovalo novo i stvarao dodatan otpad, a i da bi se uštedelo.
2024 01 25